Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 17

Téma: Kde je rozumný rom pro X650?

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    31

    Prosím poraďte mi nějaký rozumný ROM pro X650. Teď mám orig A42 WWE 030 0258 z 2008/01/11 10:25 s CZ lokalizací a je to nepoužitelné pomalé. Věci jako mobile office nepotřebuju, chci mít rychlý telefon, kalendář, poznámky, browser a GPS-ku. Rozumím tomu, že bude nutné nějaký soft pomazat a nějaký nový pořídit. Děkuji předem každému, kdo mi v tom dobrou radou pomůže.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    8

    Zdravim,mam jednu romku asi s WM 6.1 ... Je to pry dost vykuchana rom.
    Jeste ji tam nemam, chystan se na to ji tam dat a zatim nemam cas...
    Tak pokud byste mel zajem, tak Vam ji mohu poskytnout.
    Pokud budete mit zajem, tak me kontaktujte na mail nebo ICQ.

    Zatim
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    8

    Zdravim,mam jednu romku asi s WM 6.1 ... Je to pry dost vykuchana rom.
    Jeste ji tam nemam, chystan se na to ji tam dat a zatim nemam cas...
    Tak pokud byste mel zajem, tak Vam ji mohu poskytnout.
    Pokud budete mit zajem, tak me kontaktujte na mail nebo ICQ.

    Mobil: 720 308420
    Email: Milan.Prokes@email.cz
    ICQ: 335-856-005
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    2

    Tak jak to dopadlo chlapi. Já už jsem z toho vynálezu taky na prášky, zlatá N80 ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    93

    Nova ROM na X650 WWE A42 030 0342 i s cestinou
    Link
    z fora
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Ale na tom foru píšou, že je jen anglická?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Samozrejme,ze je anglicka a co jsi cekal??
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Citace Původně odesláno od meilik
    Nova ROM na X650 WWE A42 030 0342 i s cestinou
    Link
    z fora

    Jasně že je anglická, ale je tedy u ní přibalena lokalizace do češtiny??
    (špatně jsem se zeptal)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    93

    Je tam lokalizace do češtiny jinak bych to nepsal že je s češtinou. Bežím na ní 3dny a zatím ok.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    7

    ahoj, to není ofiko ROM ze stránek etenu? juknul jsem na jejich stránky a tam je stále 341
    z fora je patrno :

    341 - poslední verze
    342 - dodaná čěština
    343 - dodaná holandština

    jsou to tedy dodané lokalizace do původní 341? ptám se moudřejších
    to meilik: jaké máš postřehy, rozdíly mezi 341 a 342 ?
    Glofiish Support replied :
    Dear Customer,
    Thanks for your inquiry.
    The OS 342 is latest OS at moment. we will check OS 342 missing on our web site issue.

    Best regards
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    5

    Omlouvam se za hloupou otázku, ale jak tam tu ROM dostanu?
    Soubory (TEMP.bin a USBDLUpdate.exe) jsem nakopíroval na kartu a spustil.
    Když se to "začne instalovat", tak to nakonec vypíše
    ...
    File= TEMP BIN
    Invalid SDMMC Image File!
    ...

    Zkusil jsem to mít i připojený ke kompu, ale taky nic (mam Visty :-( )
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Karta nesmí být SDHC (tedy jen karty do 2GBa)
    Naformátovaná musí být na FAT16
    temp.dat přejmenovat na temp.bin (pokud není)
    Na kartě musí být jen tyto dva soubory

    K počítači se to nepřipojuje
    Anglický návod je tady: (od Andy 2000)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    189

    Citace Původně odesláno od jacekh
    ahoj, to není ofiko ROM ze stránek etenu? juknul jsem na jejich stránky a tam je stále 341
    z fora je patrno :

    341 - poslední verze
    342 - dodaná čěština
    343 - dodaná holandština

    js
    A ať klikneš na jakou chceš, hodí tě to na ten první odkaz na 1. stránce (tudíž jedna a ta samá)

    Ale už mají ještě novější:tady
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    93

    Tak jsem stahl tu novejsi a pouzil cestinu z 342, dal jsem vyhazel nektery veci z ExtROM a pridal
    FMTransmitter.Na FMTransmitter se musi vytahnout zastupce z adresare windows nepodarilo se mi ho dostat do programu.


    link
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    7

    ahoj, i přes nainstalovanou češtinu je paměť Ram na slušné úrovni:yes: . Píšeš, že jsi vyházel aplikace z extROM, byli zřejmě od etenu. Přiznám se, že si osobně nejsem jist které můžu vyhodit a přitom neovlivnit běh founu. Mohu tě požádat o radu ohledně aplikací? Díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. E-TEN X650 - update na WM 6.1
    Od Milanek1987 v sekci Glofiish X6xx
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-10-2008, 06:01
  2. x650 transmitter
    Od Ondřej Doležel v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 03-04-2008, 21:16
  3. Nový E-Ten X650!
    Od Dafko v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 04-12-2007, 17:51
  4. rozumny emailovy klient
    Od jabba v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 27-12-2004, 12:49