Podivné chování foťáku u Kaisera
Minulý týden jsem na svém Kaiseru provedl upgrade radio Rom na verzi co mám v podpisu. Je pravda že foťák téměř nepoužívám ale teď o víkendu jsem pár věcí fotil a i točil krátká videa, a dostavily se problémy. Chci tím říct že si nemůžu být absolutně jistý že na vině je právě flash radio Rom. První problém se objeví když domáčknu spoušť. Abych mohl fotit další fotku tak to trvá třeba i 1 minutu kdy jsou na obrazovce "přesýpačky" a tak je celé zařízení bloknuté. U videa to trvalo i několik minut než jsem mohl pokračovat dál. Další problém je že se fotky nedají zobrazit na PC, na Kaiserovy přímo ano. Video se zase přehraje (v PC i na Kaiserovy) ale je otřesným způsobem trhané a obraz v něm se zastavuje na několik sekund. Kdyby to někomu řeklo víc tak sem můžu i uploadnout nějaké vzorky.
Jakmile jsem detekoval tyto problémy tak jsem flashnul zpět Radio .11 které jsem tam měl předtím ale problém stále přetrvává. Ikdyž subjektivně už prodleva mezi dvěmi fotkami není tak dlouhá, cca půl minuty.
Nenapadá někoho čím by to mohlo být způsobené. Jenom poprosím aby jste se zdrželi rady HR, samozřejmě vím že takové řešení existuje ale rád bych se mu vyhnul. Předem díky za konstruktivní rady
Jakmile jsem detekoval tyto problémy tak jsem flashnul zpět Radio .11 které jsem tam měl předtím ale problém stále přetrvává. Ikdyž subjektivně už prodleva mezi dvěmi fotkami není tak dlouhá, cca půl minuty.
Nenapadá někoho čím by to mohlo být způsobené. Jenom poprosím aby jste se zdrželi rady HR, samozřejmě vím že takové řešení existuje ale rád bych se mu vyhnul. Předem díky za konstruktivní rady
Neviem o com tocite. jeden aj druhy. RADIO ROM nema s fotakom nic, ale absolutne nic spolocne. Radio ROM moze mat vplyv na GPS,GPRS,EDGE,HDSPA,GSM.... ale s fotakom nema nic spolocne(ak neratam zaleszitost GPS foto). Problem je v OS-ROM alebo nekompatibilite nainstalovanych appz.
to ti nevysvetlim ale radio ROM naozaj nema ziaden vplyv na fotak. Otazka je ci si tam flashoval radio cez nejake customRUU(ktore nerobi HR) alebo cez standartne RUU ktore po kazdom flashi spravi HR.