Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Nefukční dotyk na display qtek 9000

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    9

    Hoj lidi, mam takovej dotaz, stalo se mi z ničeho nic, ze mi prestal MDA (qtek 9000) reagovat na dotyk na diplay .. vsechno jinak funguje, sviti atd. ale proste neprijma dotiky. Mate s tim nekdo zkušenosti? Nějaká možnost opravy. Moc diky za jakoukoli radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    4,002

    Jak dopadl Hard Reset?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    9

    Hard reset zkoncil jsem na tom, ze pleas tap to screen .. takze ted to mda je uplne nefunkci .. predtim se to dalo ason trochu pouzivat .. ael ted se neda dostat tady pres to nastaveni. :-(
    To jste nikdo jeste nic podobnyho asi nezazil co XD. Ja jsem si myslel, ze se se posrali nejaky drivery. Ale ne. Nema nekdo zkusenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Zrejme mas vadnou dotykovou plochu,ktera se da vymenit.Da se pouzit napr. ze stareho displeje,nebo objednat nova z ebay.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    9

    Taky me to napadlo .. jenom takovej dotaz .. kolik stoji takova hracka ... to je preci celej display ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2004
    Příspěvků
    275

    Kdyby bylo nejhůř, tak jeden kompletní displej mám navíc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    9

    Citace Původně odesláno od Vlastislav Šťastný
    Kdyby bylo nejhůř, tak jeden kompletní displej mám navíc.
    děkuji za nabidku .. uvidim jak to dopadne .... zejtra to odnesu do servisu .. a ten kluk od ktereho jsem to kupoval jich dovazi vic a sliboval, ze kdyz nastane neresitelny problem, ze je ochotnej stroj vymenit. tak uvidime zitra ... co mi reknou v servisu a pak jak on zareaguje .. potom se kdyztak ozvu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    2

    Ahoj jsem na tom úplně stejně u uplně stejnýho typu MDA. Přestal mi fungovat dotyk na display. Za kolik by byl ten starší display?:?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    27

    Problem nebude v displeji, nybrz v prosoupanem flexi kabelu
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    26

    Flexi kabel bude asi ten látkovej co je rozprostřen za displayem ne? Měl sem to rozebrané a pokud se zařízení nezadekluje vše funguje jak má, jak se ale toho flexi kabelu začne dotýkat zadní krat dispalye, dotek přestane fungovat.Stejně tak pokud na kabel zatlačím prstem.
    To pravděpodobně nepůjde jinak opravit než jeho výměnou že? Jak je vůbec možné že se na tak nedostupném místě poškodí...

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    27

    Všichni bychom radi vedeli, jak je mozne, ze se to na takto ''nedostupnem'' miste muze poskodit :-( . Jedina vec co mne napada Vam poradit. Problem bude zjevne primo u konektoru od flex kabelu. Je ta sirsi ''koncovka'' ktera se pripojuje k LCD. Zkuste ji podlozit dat na ni kus papiru tlusteho zprekladaneho, popripade lehoulince zahybat kabelem a pote dat to vypodlozeni. Budu Vam drzet palce... Jinak Flexi kabel na ebay.com vychází na cca 700,- Kč. '
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. display nereaguje na dotyk
    Od bagos v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-03-2010, 11:21
  2. Qtek 9000 - bily display
    Od finetti v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-03-2008, 10:31
  3. Tak Qtek 9100 nebo Qtek 9000? Rozmyslete si to..
    Od Miloš Strouhal v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 09-08-2006, 16:54
  4. QTEK 9000 - display
    Od sim_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 02-05-2006, 21:46
  5. Vymena display na MDA Pro/Qtek 9000/HTC Universal/...
    Od zedino_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 30-03-2006, 12:27