GPS Fix
Zdravim,
mam takovej problem. Po flashnuti romky na bepe 0.67 se mi nechce fixnout GPSka. Proste se tam meni ruzne videne satelity a tak ale nefixne se. Zkusil jsem tam i nove radio ale vysledek je stejny, proste GPS fix ne a ne. Netusite nekdo kde by mohl byt problem ?
Mam pocit ze nekde jsem cetl ze by to mohlo byt A-GPS ale nemam tuseni kde se tahle vec da vypnout/zapnout ?
mam takovej problem. Po flashnuti romky na bepe 0.67 se mi nechce fixnout GPSka. Proste se tam meni ruzne videne satelity a tak ale nefixne se. Zkusil jsem tam i nove radio ale vysledek je stejny, proste GPS fix ne a ne. Netusite nekdo kde by mohl byt problem ?
Mam pocit ze nekde jsem cetl ze by to mohlo byt A-GPS ale nemam tuseni kde se tahle vec da vypnout/zapnout ?
Jo troska jsem zapomnel napsat ze mam HTC Touch Cruise .. ale kaiser tweak by na tom snad melo jit tak to zkusim.
kaiser tweak ide. je to rovnake zelezo, len klavesnicovych veci a nastavenia tflo(pressure treshold a pod) sa nechytaj. inac vsetko ide. BTW viem ze mas cruisa
Hm tak AGPS bylo vypnute, zapnuti nic nevyresilo protoze to prestane videt satelity uplne. Takze problem stale trva :o((.
skus HTC GPS Tool. Mozno nejaka nekompatibilita s WM6.1 (nenapisal si co pouzivas, napr v CZ ROM pre Arte co som spravil bol problem s "Pametova karta" v TT6.0.....)
Tak problem je vyresen. Musel jsem vzit telefon ven na otevrene prostranstvi a tam asi po 2-3 minutach se signal chytil a od te doby to vali jako driv, tudiz chytne signal i za oknem kde po flashnuti wm6.1 se nechtela chytat. Takze problem byl ze proste potrebovala poprve se chytit asi nejakej dlouhej cold start a pak uz to svisti. Diky za cas.