Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: HTC Cruise

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    66

    Stal jsem se majitelem HTC,celkem všechno zatím jede v pohodě ale jeden problém se mi vyskytl.A to s wifinou. Stav mi signalisuje připojený ale přes Operu nebo IE se mi nepodaří dostat na webovou stránku. Přes GPRS se připojí v poho. Poradíte někdo trochu podrobněji? Dék
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    skus si pozret nastavenie wifi konkretne sifrovanie(TKIP/WPA/WPA2/PSK...) aby to sedelo s routrom. Ja som mal este problem na routri ze som mal zakazane pridavanie novych pripojeni(to musis asi cez PC....). Pripadne nastavenia DNS a Gateway v PPC.
    BTW nabuduce daj lepsi nadpis napr. "WIFI a CRUISE" ....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    66

    No problém bude v tom že mi ty zkratky celkem nic neříkají,nejdou mi ani MMS přijmout takže toho bude ještě dost a dost.Ale děkuji za každou kladnou a poučnou info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    MMS musis si stiahnut prislusny cab file pre tvojho operatora (najdes to tu). Pripadne stiahnut HTC Network Wizard(ak ho nemas priamo v masine "Start/nastaveni/pripojeni") a vybrat operatora. Pripadne zavolat na infolinku operatora. Co sa tyka skratiek typu DNS/WPA..... google vacsinou pomoze...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    214

    MMS by ti mel Cruise nastavit automaticky dle tveho operatora. Co se tyka wifi, tak jsem po mesici podobnou vec. Byl jsem pripojenej, ale za nic na svete nechtel cokoliv stahnout. Vyresil jsem to postupne odinstalovanim posledne nainstalovanych apliksci a navrat pres Restore, pak 2 HR a vse e zase vratilo do normalu...

    Dan
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    66

    Díky za odpovědi,jen se zeptám Restore je asi Restart mašiny ale HR je co? Netuším,už to je tady psaný několikrát ale nevím o co jde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    HR:Hard Reset (da ti masinu do stavu v akom si ju doniesol z obchodu, prides o vsetky data/tel.,poznamky..../ a vsetky appz musis installnut znova)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    66

    Zdravím, snažil jsem se o to nastavení MMS a WIFIny ale bezúspěšně.Podle návodu jsem MMS nezprovoznil a WIFI se na hlavním routeru ukáže jako připojená(naše síť v paneláku) v Pda se jeví jako přihlášená ale webové stránky po zadání adresy nenalezeny jak v IE tak V Opeře. Z toho soudím,že je chyba asi Cruisovi. Programy už jsem nainstaloval co jsem potřeboval ale tohle je pro mě tvrdý oříšek.:no:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    57

    mam stejny problem, zatim marne hledam reseni ;/ neco noveho ohledne tohoto problemu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    No to se tezko radi takhle. TCP/IP protokol neni jednoducha zalezitost ze reknes, nechodi mi stranky a nekdo rekne tak si zapni tohle.
    Zkusil bych vxUtils, podivat se jestli mate korektne pridelenou adresu od routeru, pak jestli mate i korektni gateway, a pripadne pak zkusit ping na tu gateway, pokud projde tak ping na nejake ipcko na internetu, pokud projde i to tak ping na treba www.seznam.cz - jestli to korektne resolvne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    57

    rozumim, vyzkousim, v sitarine se jaks taks vyznam takze co pujde overim, zkousel jsem to zatim jen jednou v terenu na wifi verejne v hospode, ip jsem dostal, nicmene ping-aci soft v pda nemam tak poladim... zatim diky moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Komu Vam nejde po pripojeni k wifi siti web, resp. PDA proste nekomunikuje, staci zmenit v nastaveni WIFI power mode na Best Performance, mel jsem stejny problem...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    57

    jj, u me to zabralo, diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    nzc, taky jsem to resil dlouho, nez jsem tohle nasel... V zivote by me to nenapadlo...
    Citace Původně odesláno od VictorC
    jj, u me to zabralo, diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    68

    Taky jsem si toho všiml ;-) Ani quick GPS update se nezpustil, ale když nastavíte na best performance, tak jede bez problémů všechno ;-)

    Akorát by mně zajímalo, jak třebas přes Resco explorer nastavím Storage card na sdílení, abych ji viděl v síti ? Máte někdo zkušenost ?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. 6.5 NA HTC CRUISE??
    Od milazar v sekci Windows Mobile 6.5
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 15-01-2011, 16:56
  2. Reproduktor pro Cruise
    Od Francis v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 19-03-2009, 17:19
  3. HTC Cruise a WM6.1
    Od Pavelka1. v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 16-07-2008, 16:26
  4. Cruise na reklamaci?
    Od ladako v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 22-05-2008, 19:01
  5. HTC Cruise - Nelze zap wi-fi
    Od E707 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 05-03-2008, 17:22