Dobrý den
Mám ze svým Artemisem WM6 následující problém: Poměrně často cestuji do USA a ještě před cestou si naplánuji v kalendáři všechny schůzky. Asi jako každý normální člověk to dělám v místním čase (Pokud mám schůzku v New Yorku od 9.00 ET od 11.00 ET, tak si nebudu do kalendáře zapisovat čas v CET, ale normálně místní čas.)
Problém nastane, když dorazím do jiného časového pásma. V nastavení hodin si změním z "Home" na "Visiting" (normálně v nastavení hodin). Následně ale dostanu upozornění, že všechny položky v kalendáři budou změněny aby odpovídali novému časovému pásmu: Toto upozornění má možnosti "Yes", "No" a "Cancel". "Cancel" a "no" udělají to stejný: zruší změnu časového pásma. "Yes" změní všechny položky v kalendáři.
Normálně by tento problém šel obejít jednoduše a to tak, že si ručně změním čas. Když ale pak zapnu navigaci iGo, podle časového pásma se mi opět sesynchronizuje čas CET, protože mám nastaveno toto časové pásmo. Kromě toho nefunguje taky automaticky noční režim, protože iGo si myslí, že ve 2 ráno už je 8.
Nesetkal se někdo s podobným problémem? Jediné co chci je to, že při změně časového pásma budou všechny položky v kalednáři nedotčeny...