Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Výchozí nastavení na abc mód u xt9

  1. #1
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Kód:
    HKLM\SOFTWARE\Tegic\eT9\IME
    
    CarrierDefaultTextMode=dword:0
    
    (0 for ABC / 1 for XT9)
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    bohuzel tahle uprava nefunguje nejake rady? diky
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Mně na pda Asus P750 s vga rom od Sorga funguje. Škoda že to není univerzální pro všechny rom s xt9.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    no na XDA toto uvadi i pro jina zarizeni s XT9...mam CZ orig ROM, pouzil jsem jak tvuj navod, tak CAB z XDA...chapu to spravne, ze po aplikaci a restartu by se mela spoustet klavesnice v ABC modu?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Ani jsem nedělal restart. Jen jsem upravil registry a vždy když chci psát hardwarovou klávesnicí, tak mám aktivní abc mod a nemusím nic přepínat hvězdičkou.

    Už jsem se ptal 2x ale ještě jsem se nedozvěděl, jestli má originální česká rom pro P750 českou xt9 nebo jen t9. Možná by to mohlo být tím.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    no ja mam v tom adresari tegic napsano XT9cosi (ta vetev, na kterou ses ptal ve vlaknu P750)...takze asi XT9...co se tyce te ABC upravy, tak mi tam chybel adresar IME, tak sem ho doplnoval...
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    Já tam ten adresář IME už měl. Jen jsem musel vytvořit ten dword klíč. Co máš nahoře v liště když píšeš klávesnicí? Nebo podrž hvězdičku a tom menu který se otevře by mělo být vidět jestli je to t9 nebo xt9.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    1,057

    ja mam ten symbol dole vlevo vedle signalizace klavesnice...po dlouhem podrzeni hvezdicky se objevi vyber symboly, 123 ... T9 Cestina, T9 jazyky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Obyvatel SMob Avatar uživatele Lobo_ce4you
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    515

    No tak to máš t9 a ne xt9. Proto ta úprava registrů nefunguje. Ten adresář Tegic tam zbyl v registrech asi jen z úpravy anglické rom na českou.
    Odpovídat lze po přihlášení