Recenze  |  Aktuality  |  Články
Doporučení  |  Diskuze
Auto-Moto
Mobilní telefony
Notebooky  |  Tablety
Příslušenství
Wearables  |  Ostatní
Svět hardware  |  Digimanie  |   TV Freak

Videotelefon

cdwwr (18)|9.4.2008 00:19
Ahoj, existuje nějaký messenger pro Windows mobile06, který dokáže na Kaiserovi videohovor? Jako např. na počítači skype, ICQ, MSN messenger apod. ?
Dreix (56)|9.4.2008 00:59
Jak chces delat videohovor, kdyz nema kameru zepredu? :D
vlahovic.m (32)|9.4.2008 08:03
[QUOTE="dreIx"]Jak chces delat videohovor, kdyz nema kameru zepredu? :D [/QUOTE]

Kaiser samozrejme zepredu kameru ma, ale pochybuji ze kdyz skype nepodporuje zvuk do sluchatke, tak ze najdes neco, co bude umet pouzit predni kameru.
Bucci_ce4you (217)|9.4.2008 08:53
nevim na 100% ale zkusil bych agile messenger, případně smaper
já bohužel na Artemisovi kameru zepředu nemam, tak nemůžu vyzkoušet
Miloš Strouhal (3997)|9.4.2008 12:18
Nema vyznam zkouset, staci cist. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] - ICQ klient pro operacni systemy Symbian! Agile messenger.
Bucci_ce4you (217)|9.4.2008 15:06
Když už stačí číst: tak pořádně :D

Smaper

podotýkám, že po stažení a instalaci do WM je defaultně v ENG, sám ho používám a přijde mi jako nejstabilnější ze všech messengerů,
měl by to být nástupce mychat
Miloš Strouhal (3997)|9.4.2008 15:35
Aha, dobre.. A kde na tom webu na ktery odkazujes tedy pisi, ze messenger ktery doporucujes umoznuje videotelefonii na Windows Mobile zarizenich vybavenych predni kamerkou?
cdwwr (18)|9.4.2008 17:34
2vlahovic.m: mně skype na Kaiserovi jde normálně do sluchátek
Franky52 (186)|9.4.2008 22:15
[QUOTE="cdwwr"]2vlahovic.m: mně skype na Kaiserovi jde normálně do sluchátek [/QUOTE]

Tak to jsi asi unikát. Poděl se, jak jsi to dokázal?
Honza Kulíšek (73)|9.4.2008 22:51
No ono by to asi chtelo rozlisovat sluchatkA (alias dratove handsfree alias headset) a sluchatkO ve smyslu toho, pres co telefonujes, kdyz si cihlu prilozis na ucho - to prvni u skypu funguje, to druhe nikoliv.
A tak to bohuzel je a divim se, ze s tim neco neudelaji (nebo udelali a nevim o tom ? Skypuju pres nejakou ze starsich osvedcenych verzi, ty nove na TyTNovi padaji).
cdwwr (18)|10.4.2008 12:29
Já rozlišuji. Mám nainstalovaný nejnovější skype pro PocketPC a funguje mi, samozřejmě, hovor, ať mám mobil u hlavy, stejně tak, jak když použiju handsfree sluchátka - přiložená ke Kaiserovi.
Protože jsem nezkoušel žádnou předchozí verzi skype ani Kaisera, tak mě udivuje proč/jstli vůbec to šlo/nešlo/nemělo jít.
Myslel jsem, že když nějaký jack strčím do miniUSB portu, že automaticky dojde k přesměrování audiovýstupu ze sluchátko - do externího připojenho zařízení. Aspoň by tento postup byl naprosto logický.
Tím ale odbíháme od tématu, ptal jsem se původně na videotelefon, ne na skype, či sluchátka/handsfree.