Videotelefon
Ahoj, existuje nějaký messenger pro Windows mobile06, který dokáže na Kaiserovi videohovor? Jako např. na počítači skype, ICQ, MSN messenger apod. ?
[QUOTE="dreIx"]Jak chces delat videohovor, kdyz nema kameru zepredu? :D [/QUOTE]
Kaiser samozrejme zepredu kameru ma, ale pochybuji ze kdyz skype nepodporuje zvuk do sluchatke, tak ze najdes neco, co bude umet pouzit predni kameru.
Kaiser samozrejme zepredu kameru ma, ale pochybuji ze kdyz skype nepodporuje zvuk do sluchatke, tak ze najdes neco, co bude umet pouzit predni kameru.
nevim na 100% ale zkusil bych agile messenger, případně smaper
já bohužel na Artemisovi kameru zepředu nemam, tak nemůžu vyzkoušet
já bohužel na Artemisovi kameru zepředu nemam, tak nemůžu vyzkoušet
Nema vyznam zkouset, staci cist. [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] - ICQ klient pro operacni systemy Symbian! Agile messenger.
Když už stačí číst: tak pořádně :D
Smaper
podotýkám, že po stažení a instalaci do WM je defaultně v ENG, sám ho používám a přijde mi jako nejstabilnější ze všech messengerů,
měl by to být nástupce mychat
Smaper
podotýkám, že po stažení a instalaci do WM je defaultně v ENG, sám ho používám a přijde mi jako nejstabilnější ze všech messengerů,
měl by to být nástupce mychat
Aha, dobre.. A kde na tom webu na ktery odkazujes tedy pisi, ze messenger ktery doporucujes umoznuje videotelefonii na Windows Mobile zarizenich vybavenych predni kamerkou?
[QUOTE="cdwwr"]2vlahovic.m: mně skype na Kaiserovi jde normálně do sluchátek [/QUOTE]
Tak to jsi asi unikát. Poděl se, jak jsi to dokázal?
Tak to jsi asi unikát. Poděl se, jak jsi to dokázal?
No ono by to asi chtelo rozlisovat sluchatkA (alias dratove handsfree alias headset) a sluchatkO ve smyslu toho, pres co telefonujes, kdyz si cihlu prilozis na ucho - to prvni u skypu funguje, to druhe nikoliv.
A tak to bohuzel je a divim se, ze s tim neco neudelaji (nebo udelali a nevim o tom ? Skypuju pres nejakou ze starsich osvedcenych verzi, ty nove na TyTNovi padaji).
A tak to bohuzel je a divim se, ze s tim neco neudelaji (nebo udelali a nevim o tom ? Skypuju pres nejakou ze starsich osvedcenych verzi, ty nove na TyTNovi padaji).
Já rozlišuji. Mám nainstalovaný nejnovější skype pro PocketPC a funguje mi, samozřejmě, hovor, ať mám mobil u hlavy, stejně tak, jak když použiju handsfree sluchátka - přiložená ke Kaiserovi.
Protože jsem nezkoušel žádnou předchozí verzi skype ani Kaisera, tak mě udivuje proč/jstli vůbec to šlo/nešlo/nemělo jít.
Myslel jsem, že když nějaký jack strčím do miniUSB portu, že automaticky dojde k přesměrování audiovýstupu ze sluchátko - do externího připojenho zařízení. Aspoň by tento postup byl naprosto logický.
Tím ale odbíháme od tématu, ptal jsem se původně na videotelefon, ne na skype, či sluchátka/handsfree.
Protože jsem nezkoušel žádnou předchozí verzi skype ani Kaisera, tak mě udivuje proč/jstli vůbec to šlo/nešlo/nemělo jít.
Myslel jsem, že když nějaký jack strčím do miniUSB portu, že automaticky dojde k přesměrování audiovýstupu ze sluchátko - do externího připojenho zařízení. Aspoň by tento postup byl naprosto logický.
Tím ale odbíháme od tématu, ptal jsem se původně na videotelefon, ne na skype, či sluchátka/handsfree.