problem: HTC Kaiser se seká v zahraničí
Prosím o radu. Dnes jsem přijel do Německa. V letadla jsem si musel vypnout telefon (letušku nezajímá "flight mode"). Stalo se mi po zapnutí co, co před měsícem po příletu do Švýcarska: telefon blbne. Nejdou zvuky, nepřeklápí se obrazovka po vysunutí klávesnice, některé aplikace nelze spustit a píše, že je nedostatek paměti, nejde vytvořit SMS zpráva, celé to blbne a rychle se vybíjí baterka. Hlavní tlačítko, které mi normálně vypne display a při dlouhém přidržení telefon vypne, mi nefunguje. Po soft-resetu žádná změna.
Ve Švýcarsku jsem byl odhodlaný hned po návratu do vlasti telefon reklamovat, jenže on v ČR fungoval zase normálně. Teď, v Německu, se můžu ukolébat, že po návratu to bude OK, ale vadí mi to. Máte prosím radu? Čím to je? Jak se problému zbavit.
Ve Švýcarsku jsem byl odhodlaný hned po návratu do vlasti telefon reklamovat, jenže on v ČR fungoval zase normálně. Teď, v Německu, se můžu ukolébat, že po návratu to bude OK, ale vadí mi to. Máte prosím radu? Čím to je? Jak se problému zbavit.
divne... Pozri si nastavenia telefonu (sit - UMTS, GSM...) skus sa pohrat s roznymi nastaveniami, pripadne si nastav namiesto automatickej siete tvoju predvolenu roamingovu siet(napr ak si T-mo CZ nastav si TMO DE) a pod.
To uz jsem zkousel: ruzne vypinat a zapinat typy site, davat pevneho operatora apod. Nasel jsem zatim jediny zpusob jak to rozchodit. Tefon se pripoji pres pocitac usb kabelem a restartuje (soft reset). Po nabehnuti vse funguje spravne, dokonce i po odpojeni od pocitace. Dava to smysl? Dava to voditko ke zdroji chyby?