Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456
Zobrazené výsledky: 76 až 86 z 86

Téma: QTEK 8310 - Windows Mobile 6.1 Professional

  1. #76
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    56

    Návod na vypnutí kontaktů SIM v adresáři...

    Změnit / vytvořit DWORD položku "ShowSIM" zde:
    HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Phone\ShowSim

    Hodnota "0" skrývá, hodnota "1" odkrývá
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #77
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Teď mám volnýho místa 3,7MB. A to mám v hlavní paměti nainstalováno jenom HTC Home, SPB Mobile Shell 2 a MagiCall. Pokud máte nainstalováno dost programů (ať už v paměti telefonu a nebo na kartě), tak hodně místa zabírá složka AppMgr umístěná ve složce Windows, v té složce AppMgr jsou nějaké soubory (*.tmp) nainstalovaných programů, které se pak zobrazují ve Start/Settings/System/Remove programs. Já tu složku vždy přesouvám na kartu s tím, že když budu potřebovat odinstalovat nějakej program, tak tu složku přesunu zpět, ušetřím tak někdy i 2MB v paměti telefonu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #78
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    56

    OK na to kouknu, zjistil jsem, že mi hodně místa (cca 9MB) zabíral Garmin, ten se při instalaci vůbec nedotazuje kam se má soft nainstalit... Takže teď už je to OK :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #79

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Milinek: staci to napsat jednou
    Ten garmin, to je pravda, ten asi zabere dost a neda se to vubec nebo skoro vubec ovlivnit Nacpe si tam ty svoje drivery Quexxxx a "po mne potopa !"
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #80
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    56

    Jen takový lehký dotaz, taky se vám rozhodí nastavení data a času když vyndáte bateku? (stačí na chvilku, vyndat/nandat SIM)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #81

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Jo. Je to ale stav u vsech ROMek. Staci pripojit do activesync a je to zase hned v poradku.
    VP

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #82
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    56

    Podporuje tahle romka paměťové krty SDHC? Nějak jsem to nikde nevyčetl....
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #83

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    Nekde jsem vycetl, ze SDHC nepodporuje hlavne Qtek 8310, i kdyz v ROMkach na to drivery samozrejme jsou, tak ale hardware to nepodporuje (mozna karty chodi, ale na puvodni rychlosti)
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #84
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    S tím rozhozením času to není u všech ROMek.
    Pokud si dobře vzpomínám, trápilo mě to u WM5 a prvních WM6, při dalších WM6 to už bylo OK, vytáhl jsem baterii, vyndal SIM a miniSD kartu a po vrácení baterie byl čas aktuální, nic méně v WM6.1 PRO se čas rozhodí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #85
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    98

    Rozhození času se mi stávalo i na ROMce WM6.1 Standard.

    Jinak dneska jsem provedl "menší" změnu today na alá HTC Diamond .

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #86
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    95

    dnes se mi stalo, že mi Qtek zahlásil nedostatek paměti telefonu, ať jsem projížděl STORAGE tak jsem nenašel čeho se zbavit, abych uvolnil místo, takže jsem dal novou ROM, vrátil jsem se na verzi 6.1clean ale po flashi se mi zdálo písmo až moc veliké, takže jsem se vrátil zpět na 6.1PRO kamikadze

    Jak řešíte problém z malou pamětí STORAGE, já samozřejmě vše instaluju na SDkartu a TEMP mám také na SDkartě ale najednou jsem měl velikost STORAGE 0MB
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 6 z 6 PrvníPrvní ... 456

Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-06-2008, 07:44
  2. HTC Star Trek - Windows Mobile 6.1 Standard A Professional
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 06-04-2008, 21:52
  3. Windows Mobile Professional s možností Dual-SIM
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-03-2008, 15:08