Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 86

Téma: QTEK 8310 - Windows Mobile 6.1 Professional

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    Tak jsem zalozil nove tema... vcera jsem si flashnul tu alfa verzi WM6.1 prof. Uz jsem se v tom celkem rozkoukal ovladani neni tak hrozny jak jsem si myslel.. Kurzor az v tak mnoha pripadech neni potreba a da se to ovladat jen joystickem a tlacitky... co bych ale potreboval je kompeltni seznam tlacitek, neb v nich mam trosku hokej kvuli tomu ze tlacitkum se v telefonu daj priradit funkce.. takze potrebuju seznam:
    Long Start
    Long Voplup
    AP1
    AP2
    AP3
    AP4
    POC
    Camera
    Short Power

    a k tomu dopsat napr. AP1 tlacitko na pravem boku...

    Ja vim ze ptam jako trubka, ale mam v tom trosku hokej
    jinak uz jsem rozchodil datove prenosy, emaily, total comandera, audionotes, pocasi na today obrazovce.. dalsi veci budu muset dohledat a testovat postupne... no a tady nejake obrazky ze systemu:







    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    to jsi nekde stahnul build primo pro Qtek 8310 ?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    jj... nekde na xda-developers.. nevim uz presne kde to bylo tak ho sem postnu na zkouseni.. je to jen samotna romka bez souboru romupdateutility...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    aha, diky, ja to jeste budu muset nechat byt, potrebuju z toho telefonovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    pujdou na tom veci pro PPC ? Nebo se to tvari jako WM for smartphone ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    jj.. jedna se o ranou alfa verzi... ale celkem uz pomerne funkcni... najdete zde.. odkaz
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    Citace Původně odesláno od VP
    pujdou na tom veci pro PPC ? Nebo se to tvari jako WM for smartphone ?
    je to PPC.. veci pro smartphony jsem na tom zatim nezkousel.. ale napr. total commander mam nainstalovanou verzi pro PPC, audionotes taky verzi pro PPC, SPB weather taky PPC.. takze PPC fungujou v pohode.. jen to musi byt pro AMR procesory...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    To vypada dobre, znamena to tedy urcite pro vsechny TI OMAP 850, takze MDA Compact, II, III, HTC Touch apod... ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Bohuzel na tom zatim nechodi ani TomTom 6.0 a ani iGO. Doufal sem, ze bych diky tomu, mel vetsi vyber z navigacnich programu, ale zatim je to spis krok zpatky. FakeCursor bohuzel nechce moc pracovat v plne grafickem rezimu.

    Nicmene me ale fascinuje rychlost. Cekal sem, ze to bude hrozne pomaly, a ono je to rychlejsi nez jakakoliv smartphone verze... nechapu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    vpx vpx je offline
    Nováček
    Registrace
    Jun 2010
    Příspěvků
    0

    aha, nechodi to proc ? nejakej napad ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    no ohledne tomtoma psali ze je problem s gafickym rozlisenim.. ale myslim si ze je tato verze v plenkach tak az na tom soudruzi maknout tak by to mohlo fungovat... no me by se na Qteku libil garmin XT vyzkousel jsem ho na nokii n95 a docela se mi zalibil.. kdyby to pak slo i na Qteku bylo by to super...)

    EDIT: zatim jsem nezkousel ale tohle by mohlo pomoct na toho tomtoma.. odkaz

    EDIT2: no tak na XDA je to celkem rozepsany o tomtomovi bude chtit trosku laborovat ale pisou ze by to snad melo fungovat.. po zmene rozliseni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Jenze tam taky pisou, ze pak zase prestane fungovat spousta jinejch veci... :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    jj.. ja vim.. no zatim nehazim flintu do zita uvidime co prinese cas a tlak komunity na kuchare romek... ) jinak me tak potesila rychlost romky... jeste prosim mam dotaz jak jsi i namapoval tlacitka? jde mi hlavne o tlacitko o potvrzovani/ukoncovani.. to maly ok nebo krizek v pravem rohu.. zatim to vzdy musim setrelit fakekurzorem.. jinak mi to nejde.. idealni by bylo zamacknuti joysticku .. poresils to nejak Kyle?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Oct 2009
    Příspěvků
    0

    Tlacitko OK je standardne namapovany na tlacitko Comm Manageru (to nad hlasitosti).

    Ja ted spis resim ceskou xT9... uz ji mam sice funkcni, ale s jinym rozlozenim klavesnice, takze misto "a" to pise "r" a tak dale... :sarcastic:
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    274

    tak garmina jsem tam natlacil a kupodivu spustil.. jen je problem v tom ze to nenajde externi GPS v mem pripade Nokia LD3W a porad to hleda a kdyz nenajde soupne to tam GPS intermediate driver... nastaveni a sparovani GPS jsem udelal stejne jako na WM6 smartphone tzn. pojmenovat GPS, nezaskrtavat seriovy port a vytvorit odchozi port COM6 bez sifrovani... ma nekdo nejaky napad?

    EDIT: stacilo zapnout a vypnout GPS a uz si ji to naslo v pohode...:yes: jeste tam loupnout nejakou pouzitelnou mapu a muzu vyrazit do terenu na testovani...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 6 123 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-06-2008, 08:44
  2. HTC Star Trek - Windows Mobile 6.1 Standard A Professional
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 06-04-2008, 22:52
  3. Windows Mobile Professional s možností Dual-SIM
    Od Zdenek Malinsky v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 03-03-2008, 16:08