Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 29 z 29

Téma: Widcomm Bluetooth tajemství zbavený

  1. #16
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    78

    Ten článek je fakt super.
    Jen tak dál.
    Ale přesto mam problém.:dead:
    Potřeboval bych nějaký pluing který umí integrovat třeba průzkůmníka tak aby šlo rovnou z něj odesílat soubory jako to jde přes IR port.
    Protože když chci něco odeslat normálně tak musim přes Bluetooh manažera.
    Jestli jste něco našli tak mi to prosím pošlete.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    9,300

    Resco Explorer... A neposlu...
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Nov 2005
    Příspěvků
    1

    Ahoj
    prave pasaz ktora bola v clenku preskocena ACCES NETWORK mi robi problem --poprosim o info.... je to niekde rozobrate v neskorsich clankoch ..??? ...neviem to najst vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2002
    Příspěvků
    131

    Dá se tento program, který je integrovaný v pda, aktualizovat? Jestli ano, kde.
    Treba Nevo, které mám aktualizovat nelze.
    Díky za odpovědi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    136

    ako zistim, ake BT mam v mobile? mam ASUS A639..myslim, ze mam microsoft bluetooth, CI NIE??
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Podivej se do registru do HKLM -> SOFTWARE. Jestli tam mas slozku Widcomm, tak mas Widcomm stack :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    9

    Když už se tu rozebírá toto téma ohledně bluetooth od Windcomu, už půl roku bádám jak z PDA udělat handsfree, neboli přidat do toho ořezávátka PDA Asus A632N profil opačný tomu, který v něm je. Naprosto neužitečné a kničemu je v něm požnost připojit handsfree k pda, to smysl nemá, protože v něm přece není mobil, ale smysluplné by byl právě opak, který tam naopak v profilech chybí, Mio ho má a TOMTOM navigátory také. Když jsem tu jednou toto téma popisoval, byl jsem za blbce, k čemu by to vlastně bylo :? Myslím že jde jen o softwarový doplněk, který za boha nikde nejde pořídit a nikdo poradit nechce. Určitě je většina uživatelů vybavena jen mobilem a PDA, které občas používají jako navigaci, a třeba by rádi ušetřili za nesmyslné ušní handsfree, což je třetí věc, kterou ssebou nosit, nebo musejí kupovat dražší autorádio s bluetooth handsfree. Tedy stručně řečeno, víte někdo jak nato? A nebo si také myslíte že jsem upadl na hlavu a chci nesmysl .
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    20

    Taky mě štve že musim mit dvě zařízení v kapse (mobil+pda), rad bych uvital program kterej by dokazal primat hovory pres PDA. SMSky jsme mi už podařili zprovoznit, tedka hovory.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    259

    Pripajam sa, a dokonca by som za taky program bol ochotny aj zaplatiť rozumnú sumu, ak by sa k tomu niekto chcel postaviť zo strany vývojára
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    1

    Neviem, ci to sem postujem spravne, ale snad ano. Takze mam nesledovny problem. V PC mam BT adapter s widcomm. Dalej mam PDA Asus MyPal632. Po pripojeni PDA k PC pomocou BT (genericky seriovy port) sa spojenie nadviaze, ale toto trva cca 2 min. a potom padne. Taktiez sa mi to stane, ak spojim PC s PDA, v tomto spustim softwarovu aplikaciu, ktora komunikuje cez COM. Tieto pracuju OK, ale po cca 10 min. opat pride k padnutiu BT spojenia medzi PC a PDA. Data su zasielane z PC na PDA.

    Pri BT spojeni cez ActiveSync je spojenie OK.

    Potreboval by som udrzat spojenie prostrednictvom generickeho serioveho portu medzi PC a PDA trvale, az kym ho ja neodpojim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    5

    Ahoj, mam problem s mou FS N560tkou ,
    protoze mi neslel spojit muj bluetooth na PC s PDA (ma pac mam BT od MSI )
    po precteni spousty for jsem naslel Widcomm/Broadcom pro N560 a nainstaloval.
    No ted mi nejde ani orig BT ani novy broadcom (nesparuje zarizeni)
    a dokonce mam na plose 2 ikonky BT s tim ze po restartu mi to napise ze BTTtrayCE.exe se nmuze spustit protoze neni dost pameti.
    Napadlo me jestli by neslo ten orig ovladac (BTTtray.exe nejak vymazat s aplikaci ktere se spousteji bootem systemu ) ?Bohuzel neprisel jsem na to kde je nejake po spusteni (jako v XP ) kde se da editovat co se ma boot ovat a co ne .
    Nevite nahodou nekdo jak na to aby mi to ukazalo jen jednu BT (upozornuji ze i po odinstalovani Wind. BT tam sou stale 2 ikony a hlasi to tu hlasku)
    Pripadne co by mohlo byt jeste za trouble ?


    dekuji ondras


    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    1

    Lidicky prosím poraďte mi, hodlám koupit taky nějaké to pocket PC, ale mám problém, chtěl bych ho rovněž používat jako BT hands free ke svému mobilnímu telefonu. Nechci kupovat pocket pc s telefonem. Na internetu hledám, ale nikde se k tomuto tématu nic pořádného nepíše. Jste schopni mi pomoci s výběrem takového zařízení, užíváte jej někdo? Děkuji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od ondras
    (upozornuji ze i po odinstalovani Wind. BT tam sou stale 2 ikony a hlasi to tu hlasku)
    No a to byla prave ta chyba, i kdyz novy BT stack nabizi odinstalaci, nestane se tak. Je treba provest FACTORY RESET.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    1

    nic už jsem na to přišel sám...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-01-2009, 00:41
  2. Návod: Widcomm Bluetooth stack 1.5 pro MDA/XDA 2
    Od yasmeene2 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 23
    Poslední příspěvek: 26-11-2006, 13:52
  3. Widcomm bluetooth stack pro MDA Compact
    Od mousefromhouse_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 30-10-2005, 15:10