Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 21

Téma: Palm Treo 500

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    3

    Ahoj mam treo 500 s WM6 je celej tel lokalizovan do anglictiny ci jinych jazyku, potrebuji do neho dostat cestinu. Nejake navrhy? Dekuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    1. Jakou tam mas ROM? Lokalizace funguje jen na anglicke.
    2. Ke kazdemu u nas prodavanemu zarizeni musi byt ceska lokalizace-obrat se na prodejce, at ji doda.
    3. Pokud je to dovoz ze zahranici, koukni na stranky sunnysoftu nebo mobilnautu, ale konkretne u tohoto modelu si nejsem jisty, zda vubec existuje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    3

    Rom V4.0.0 Vyhral jsem tento tel na firemni akci, anglicky nerozumim a potreboval bych to nejakym zpusobem dostat do cestiny. Ja netusim od kud to firma vzala ma to angl. i jinou lokalizaci, krome cestiny.

    Info o tel :
    Treo500-1.02
    Firmware
    V3.2.7.P13 2007-12-21
    Customization Version
    V2.1.1 ENG
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jak jsem psal-budes si muset v praci zjistit, kde to koupili, aby prodejce cestinu dodal, jinak si tu lokalizaci budes muset koupit - viz web sunnysoftu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Dle info od Sunnysoftu je lokalizace pro Palm Treo 500 exkluzivně součástí dodávky se zařízením, které pochází z oficiální distribuce značky Palm, takže separátně k dispozici není.

    Zařízení z oficiální distribuce je možné zakoupit u partnerů, viz seznam:
    http://palm.digital-focus.eu/centraleurope/cz/sales/index.html

    V tvém případě to znamená zjistit si, kde bylo zařízení zakoupeno. Pokud jde o ofic. distribuci, tak jistě nebude problém, aby byla lokalizace příslušným distributorem dodána dodatečně.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    3

    Dekuji za info, jeste me napadla jedna vec, preinstalovat WM ktera je v angl na ceskou verzi.. To by snad mohlo jit ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    A kde tu českou vezmeš? Kdyby byla, tak by Sunnysoft nedělali lokalizaci.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    160

    zkus tohle, je to primo ze stranek Palmu :



    Ja mam treo 500v z nemecka a po instalaci IW mi to po restartu nenabehne. Respektive nabehne jen WM obrazovka a tam to zustane vyset.
    Nemate nekdo nejakou radu ???
    Ptal jsem se primo u Sunnys.... a tam mi toho moc nerekli. Vlastne jen at si zajdu k nim na prodejnu a ze to vyzkousi.
    To mam ale smulu , nejezdim do Prahy kazdy den...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Na stránce, kde jsi InterWrite stahoval, je napsáno, že funguje jen s anglickými ROMkami.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    3

    Muze mi prosim nekdo napsat nebo poradit jak nastavit pripojeni na internet (vodafone) a MMS... mam treo 500, uz 2 dny zkousim a nic :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Podle čeho to nastavuješ? Máš aktivovány požadované služby a datový tarif? A nakonec: není to způsobeno tou skvělou akcí Vodafonu, tj. internet (skoro) zdarma pro všechny a pak to nejde nikomu? :?

    Pokud jsi se v tom výrazně nevrtal, tak by zařízení mělo samo dle SIM vše nastavit samo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    3

    ano pul roku zdarma od vodafone... kdyz vlozim svoji starou sim kartu, tak to jede... ale kdyz vlozim co jsem tedka nedavno kupoval sim kartu vubec nejde... prestoze jsem zkousel v jinem mobilu a jede (net je aktivovany)...
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Tak to bude spíš chyba SIMky, ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    3

    Chyba??? kdepak...

    Byl jsem na prodejne a zenska mi to nastavila... pry chyba je ze, vsechny sim karty jsou nastavene jako kdyby byli na pausal, jenomze ja mam simku predplacenou (Vodafone karta) stacilo zmenit heslo "internet" na "ointernet"

    1) (pro Palm Treo 500v a Vodafone karta) :
    Start > More > Settings > Connections > GPRS > Vodafone INTERNET
    Connect to: The Internet
    Access point: ointernet
    User name: nevyplnovat
    Password: nevyplnovat
    Authentication Type: None
    Primary DNS: 217.77.161.130
    Secondary DNS: 217.77.161.131
    IP address: nevyplnovat
    Done a hotovo

    2) (pro Palm Treo 500v a jakykoliv pausal od Vodafone - Odepis, Nabito...) :
    Start > More > Settings > Connections > GPRS > Vodafone INTERNET
    Connect to: The Internet
    Access point: internet
    User name: nevyplnovat
    Password: nevyplnovat
    Authentication Type: None
    Primary DNS: 217.77.161.130
    Secondary DNS: 217.77.161.131
    IP address: nevyplnovat
    Done a hotovo

    Oboje vyzkousene! Kubi
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2009
    Příspěvků
    4

    čau mam palm 500 z anglie ma někdo zkušenost cz lokalizací, kde co sosnout díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 27-09-2008, 21:53
  2. Palm Treo WM6 a iGO 6 Plus
    Od Milos Treo v sekci Palm
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 17-04-2008, 16:44
  3. Palm Treo 750v up WM6
    Od RiderX_ce4you v sekci Palm
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-12-2007, 20:02
  4. Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 13-09-2006, 22:09