Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 15

Téma: Lokalizace HP 614C

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    15

    Dobrý den, mohl by mi někdo od Sunnysoftu říct jakým způsobem jze získat lokalizaci na tento přístroj. Kupoval jsem na Alze.cz a součástí balení nebyl žádný aktivační kód. Na mou otázku zatím u nich nikdo neodpověděl, tak to zkouším zde. Chápu, že je to nové zařízení a lokalizace vyšla teprve nedávno, tak asi nemohla být součástí balení. Je to prosím tak, že mi bude později poskytnuta třeba na základě faktury? Pokud ano, co bych měl konkrétně provést abych ji získal a jaké jsou konkrétní podmínky?.
    Díky moc Funlife
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    244

    Dobrý den,
    kontaktujte se svým dotazem naši technickou podporu prostřednictvím: support@sunnysoft.cz
    S pozdravem
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Dnes jsem nainstaloval zkusebni verzi lokalizace pro HP614c a mam takovy maly problemek. Ikonka klavesnice se nezobrazi na spodnim radku, ale udela radek druhy nad radkem s napovedou ke kontextovym klavesam (Messaging, ikona klavesnice a HP Shortcuts), da se to nejak nastavit? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    7

    Dobrý den,

    Ikona kterou zmiňujete je nutná pro korektní fungování lokalizace InterWrite. Tato ikona nemůže být zobrazena jinde, než na řádku nad klávesami pro Poštu a HP Zástupce.
    Pokud by jste tuto ikonu chtěl přesto odstranit, můžete z PDA v Windows \StartUp\ odstranit soubor „internat.lnk“. Poté však nebude lokalizace fungovat zcela korektně. Hlavní disfunkce bude, že po každém resetu přístroje se jako výchozí klávesnice bude zobrazovat výchozí systémová klávesnice „Keyboard“. Nebude také možné využívat menu lokalizace InterWrite, které se skrývalo pod touto ikonou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Vámi vyrobená česká lokalizace neumí psát s českými znaky.Zřejmě jste si nevšimli,že to má HW klávesnici. Měli byste se k tomu vrátit a práci dodělat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    12

    Ne ze bych se chtel zastavat SS ale nemam rad tydle vykriky do tmy...
    Jednoduche reseni, kdyz se ti neco nelibi tak co? tak to nepouzivej
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Když někdo nemá rád výkřiky do tmy,nechť tedy nevykřikuje.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    244

    Citace Původně odesláno od Miroslav Nezbeda
    Vámi vyrobená česká lokalizace neumí psát s českými znaky.Zřejmě jste si nevšimli,že to má HW klávesnici. Měli byste se k tomu vrátit a práci dodělat.
    Dobrý den,
    lokalizace pro dané zařízení je kompletní lokalizací součástí, které lze lokalizovat bez zásahu do licencovaného software třetích stran, také obsahuje metody vstupů v podobě SIP či rozpoznávání znaků.
    Vývoj speciální české podpory (ovladačů pro HW klávesnici) by narušil licenční podmínky pro podporu XT9. Z licenčních a právních důvodů nelze toto řešení nijak funkčne omezit, nahradit, či podporu rozšířit (např. o podporu českých znaků).
    S pozdravem
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    To je vznešené,pro klienta však k ničemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    163

    Jistě se nechápeme.Vůbec m nejde o nějakou metodu xT9.Jde mi o to,abych mohl jako v každém normálním moblu zadávat několikerým zmáčknutím klávesnice abc,zadávat č atd. To jistě ničemu nebrání.Nejde o aplikaci třetí strany.Jde o to že to Sunnysoft nechce udělat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    notwist_ce4you
    Guest

    Dobrý den, rád bych se zeptal pracovníků firmy SunnySoft, jestli se plánuje také česká XT9? Děkuji za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    7

    Dobrý den,
    lokalizace pro dané zařízení je kompletní lokalizací součástí, které lze lokalizovat bez zásahu do licencovaného software třetích stran, také obsahuje metody vstupů v podobě SIP či rozpoznávání znaků.
    Vývoj speciální české podpory (ovladačů pro HW klávesnici) by narušil licenční podmínky pro podporu XT9. Z licenčních a právních důvodů nelze toto řešení nijak funkčne omezit, nahradit, či podporu rozšířit (např. o podporu českých znaků).
    S pozdravem
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    5

    Prosim Vas,29.5.08 mi prisel 614c z megaobchod.cz a InterWrite mi porad hlasi,ze zkusebni doba vyprsela.Je tam nahrana jen demoverze,nebo je to chyba?Dekuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Naní to stejný případ, jako se řeší u Cruise?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    12

    Není, Cruise má lokalizaci v ROM a 614 na CD nebo na netu a je potreba Aktivační klíč od prodejce.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Hry pro ipaq 614c
    Od drsnake_ce4you v sekci Hry pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-01-2010, 17:52
  2. Hry + 614c + SmartWheel
    Od Inarus v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-09-2008, 14:41
  3. HP Ipaq 614c
    Od bart.y v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-05-2008, 21:43
  4. HP IPAQ 614c
    Od vlastamecar v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-04-2008, 20:21