Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: problem s aplikaci slick

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    pouzivam aplikaci slick kterou mam jako komunikator pro ICQ. vzdy kdyz se pripojim, tak probliknu jako on-line ale hned po lognuti skocim do rezimu off-line. ja vsechny vidim, muzu jim psat, stejne tak oni me. ale nevidi ze jsem on-line, proste u nich jsem porad v rezimu OFF. zkousel i jine statusy, jako nepritomny a podobne, ale porad jsem i tak off. nesetkali jste se s tim uz nekdo? diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    0

    Pouzita verze ? Zkousel jsi novejsi ? Behem poslednich par dni byly vydany dve nove a byly tam nejake fixy stran icq - viz. version history
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    Lol... Upgradnul jsem z 0.39 na 0.41 a odted kdykoliv slick zapnu, vyskoci mi BSOD (modra obrazovka primo v programu) s jakousi chybovou hlaskou, kterou nestiham precist, protoze se mi ihned restartuje PDAcko (FSC PocketLOOX N520, WM6)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    0

    >>Zax: tohle mi delala pri jedny instalaci i 0.39 - odinstalovat, SR, nainstalovat a bylo to ok. Jinak u me 0.41 v poradku. Nicmene nechapu to "lol" a souvislost s dotazem-problemem autora threadu ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    Myslim, ze do tohoto topiku to docela sedi... je to problem s programem slick? je. Tak prece nebudu zakladat dalsi tema...
    A to lol je jenom jakysi muj zvyk... mozna me rozesmal ten blue screen...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    0

    upgrade mam posledni, ale ten problem je porad stejny. vsichni me vidi off-line :-(
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    19

    zdravim,mne tam ten blue fullscreen skace take,udelal jsem jak jsi psal vys,ale porad,nevite co s tim mam nejnovejsi verzy a os:wm5
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Jan 2005
    Příspěvků
    337

    Tak ja som naistaloval novu verziu 0.42 a vsetko je okay. Predtym unistall a samozrejme SR, potom nova instalacia.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Automatické ukončování aplikací u WM 6.0 - problém
    Od Mario_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 18-10-2009, 10:41
  2. Problemy se Slick - icq
    Od jarakraus v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 29-07-2009, 09:43
  3. Slick stav online
    Od jirkavyt v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 14-09-2008, 12:50
  4. Slick-nový IM klient nejen pro ppc
    Od Pilot747 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 21-07-2008, 18:15
  5. SLICK - funguje vam???
    Od landov v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 19-07-2008, 07:55