Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: BT a externí GPS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    9

    Ahoj,
    hledal jsem tu, hledal, ale marně (sorry jestli blbě).
    Tak jsem dnes zakoupil externí BT GPS (už jsem měl po ca 1,5 roce dost pomalé fixace N560). Ale nejsem schopen se připojit (mám TT 6), nějak se mi nepropojí externí GPS a TT v PDA. Nemám blbé ovladače pro BT? V TT6 vidím jen BT UART on COM 5, ten mi nejde. Může mi někdo poradit? Co vše jak nastavit vč. baudové rychlosti, nastavení GPS v PDA atd? Popř. kde a jaký BT ovladače stáhnout???

    Díky moc.

    P.S.: S N95 8GB se mi to povedlo napoprvé......
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    50

    V TT6 nastav "jinou nmea" na port 4 , baud je jedno kolik nastavíš
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2013
    Příspěvků
    0

    v nastavení BT: po spárování s externí GPS se zadává v záložce COM Ports nový Outgoing Port, např. 4 (to používám i já). Jelikož TT6 nepoužívám, tak zde neposloužím. Naposledy jsem používal TT5 a měl jsem ten problém, že mi TT pokaždé neukázal port, na kterým to bylo spárováno dle popisu výše, ale všechny zbývající porty, což mi bylo na dvě věci. V TT, je to jak píše kolega výše, zvolit jiné NMEA zařízení a potom následuje volba portů, už si nepamatuji jestli tam je automatické hledání. Po pár instalacích a odinstalacích jsem pak port 4 mohl nastavit, ale neměl jsem tu trpělivost do toho jít znovu po HR. : proto mám dnes iGo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    16
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    181

    Než jsem prodal externí modul, tak jsem ho měl nastaveno na jiný NMEA a port, na kterém jsem ho měl připojený, ale problémy mi dělala rychlost - na 9600 se chytala bez problému, na vyšší už ne.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    42

    podla mna ti pomoze widcom/broadcom bluetooth, viac tu

    Aspon moje problemy (FS C550) to vyriesilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Externí aku
    Od liborktp v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-04-2009, 19:59
  2. Externí Disk
    Od Croacker_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-04-2008, 10:59
  3. Externi zdroj
    Od SWalker v sekci Acer
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 30-03-2008, 18:01
  4. FSC - externí klávesnice
    Od mareka_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 14-02-2008, 17:55
  5. Externí anténa pro MDA II
    Od Wayne_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-08-2005, 12:05