Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Problem ICQ

  1. #1

    lmt lmt je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    26

    Ahoj vsetci, mam taky maly problem.Pripajam sa do inetu cez wifi. Mam ICQ stiahnute z tejto stranky. ICQ sa pripoji, ale vsetky kontakty mam stale offline ( a viem na 100%, ze niektore su online :-) ). U agile messenger mi to funguje normalne (ale je plateny). Neviete mi poradit, v com moze byt problem??

    Vdaka
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    akeho klienta mas presne? Ak priamo ICQ stiahni si update z www.icq.com, ak myICQ tak si vygoogli (tusim myicq.com). Problem je ak nepouzivas original klienta - v podmienkach icq je ze "nesmies" pouzivat iny ako origos(maju platenu reklamu v bottom bare) -- a teda aby tomu zabranili menia dost casto protokoly, a chvilu trva kym neorigos dojde s opravenym protokolom.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    lmt lmt je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    26

    No mam to co je tu v sekcii freeware (asi dost stare), a skusal som aj mchat 2.3.x robi to iste..skusim to ICQ stiahnut z icq.com...Len ma zaraza, ze sa pripoji a natiahne kontakty a tym to konci...Ale chcel som nejaky neplateny multiklient ako uz spominany mchat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Slick je vraj dobry, ja zas preferujem Fring. Fring ma ICQ/MSN/Google/Twitter/Skype. Skype aj hlas + ma nejaky vlastny VOIP
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Agile Messenger nebo Slick (beta a zatím free).

    Jinak největší problém ICQ je v samotném protokolu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    34

    Měl jsem stejný problém a používání ICQ pro PDA za moc to nestálo.
    Proto jsem si nainstaloval z http://qipim.com/en/pages/download_pda_windows_en/
    program QIP a jsem s ním spokojený.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    lmt lmt je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    26

    Mozno trochu OT, ale stiahol som si ten fring a fakt tam neviem najst ako sa pridava novy napr. ICQ uzivatel. Aj ked funguje skvele hlavne na voip hovory.

    Vdaka za vsetky rady, este skusim ten qip
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Suhlasim pridavanie vo fringu je trochu odveci...trvalo treba pouzit "joystick" kym som na to dosiel... a raz ked som nakonfiguroval nedam nanho dopustit
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    lmt lmt je offline
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    26

    Aj napises trosku blizsie ako? Inak je celkom fajn...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 23-04-2010, 09:26
  2. Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 24-02-2007, 11:31