Registrace na www.glofiish.com - nemám správné S/N
Mám X600 koupeno u sunnysoftu. Když se chci zaregistrovat u glofiishe, tak mi to píše, že zadávám špatné seriové číslo. Má někdo podobnou zkušenost?
[QUOTE="Petr_J"]Mám X600 koupeno u sunnysoftu. Když se chci zaregistrovat u glofiishe, tak mi to píše, že zadávám špatné seriové číslo. Má někdo podobnou zkušenost?[/QUOTE]
1. Zadavas IMEI alebo S/N ?
2. Na etencorp.com sa dalo zaregistrovat iba z IE (neviem, ako je to s registraciou na glofiish.com), skusal si sa registrovat aj z IE ?
1. Zadavas IMEI alebo S/N ?
2. Na etencorp.com sa dalo zaregistrovat iba z IE (neviem, ako je to s registraciou na glofiish.com), skusal si sa registrovat aj z IE ?
Mám stejný problém. X650 koupená v Alza.cz.
Nevíte někdo, kde jinde sehnat novou ROM pro E-TEN X650, když se na jejich stránky nedá registrovat
Nevíte někdo, kde jinde sehnat novou ROM pro E-TEN X650, když se na jejich stránky nedá registrovat
Používám IE7 na WinXP Profi SP2 (a všechny záplaty). Zadávám SN (začíná X60WP...).
Zkoušel jsem jak etencorp tak glofiish web.
Když jsem registroval M700, bylo to bez problému.
Když jsem registroval M700, bylo to bez problému.
[QUOTE="Petr_J"]Používám IE7 na WinXP Profi SP2 (a všechny záplaty). Zadávám SN (začíná X60WP...).
Když jsem registroval M700, bylo to bez problému.[/QUOTE]
Tak potom mozno urobili sudruhovia z NDR(eten ?) chybu... :(
Este jedna vec ma napadla: zamena O a 0 , 1 a L a I.... ?
Když jsem registroval M700, bylo to bez problému.[/QUOTE]
Tak potom mozno urobili sudruhovia z NDR(eten ?) chybu... :(
Este jedna vec ma napadla: zamena O a 0 , 1 a L a I.... ?
Mám vyřešeno. Prohlédl jsem si zdrojový kód webové stránky registrace. X600 je model=26. A u něj je napsaná podmínka na heslo:
var reg=/X6[05][CEPRT][PQ][0-9]{7}/gi
Takže jsem zadal heslo X60PPnnnnnnn, kde n je libovolné číslo. A bylo to.
Současně jsem dostal e-mail od ETENů, že to spravili a dnes na zdrojáku skutečně vidím:
var reg=/X6[05][A-Z][PQ][0-9]{7}/gi
Takže i X60WPnnnnnn by mělo šlapat!
var reg=/X6[05][CEPRT][PQ][0-9]{7}/gi
Takže jsem zadal heslo X60PPnnnnnnn, kde n je libovolné číslo. A bylo to.
Současně jsem dostal e-mail od ETENů, že to spravili a dnes na zdrojáku skutečně vidím:
var reg=/X6[05][A-Z][PQ][0-9]{7}/gi
Takže i X60WPnnnnnn by mělo šlapat!
JA TO ZKOUSEL A STALE SE MI TO NEPOVEDLO:mad: :mad: :mad: :(( :(( :((
Mam E-ten X650. Mohl by mi nekdo poradit? Neboi kam mam napsat,ze mi to nejde?
Dekuji
Mam E-ten X650. Mohl by mi nekdo poradit? Neboi kam mam napsat,ze mi to nejde?
Dekuji
Mám ten istý problém z registráciu / X650 / kupené u atc , navyše mám vážny problém s zvukom , pri zodvihnutí hovoru to spája približne 15s až potom sa dá telefonovať , bliká mi displej , prosím poradte.
ad registrace
Obrať se na prodejce, popř. dovozce.
Pokud jde o stažení nějakého opravného patche nebo ROM, mohl by pomoci někdo z fóra, že by ti to stáhnul a dal někam na e-disk nebo nějakou úložnu. Sice to asi není úplně košer, ale když jim to řádně nefunguje.... :?
to degino
Zazálohuj, uděleh hard reset a vyzkoušej to na prázdném/čistém PDA pro ověření, zda to nedělá nějaký soft. Možná by to vyřešilo přeflashování na jinou ROM, ale spíše bych to viděl na reklamaci.
Obrať se na prodejce, popř. dovozce.
Pokud jde o stažení nějakého opravného patche nebo ROM, mohl by pomoci někdo z fóra, že by ti to stáhnul a dal někam na e-disk nebo nějakou úložnu. Sice to asi není úplně košer, ale když jim to řádně nefunguje.... :?
to degino
Zazálohuj, uděleh hard reset a vyzkoušej to na prázdném/čistém PDA pro ověření, zda to nedělá nějaký soft. Možná by to vyřešilo přeflashování na jinou ROM, ale spíše bych to viděl na reklamaci.
Mě se přihlášení povedlo zhruba před týdnem. Očekával jsem, že po přihlášení budu moci stahnout novou ROM, ale nic tam neni!! Daj se stahnout jen návody. Opravdu super podpora.
PS: Mám taky problém s přijetím hovoru - volajícímu to již 2-3x vyzvání než se spustí zvonění a po přijetí hovoru to trvá další 2-5sekund než se hovor spojí!!! Taky mi nechodí při "vypnutém" PDA SMS z banky!
Doufám, že to vyřeší nová ROM jestli ji tedy vůbec seženu.
PS: Mám taky problém s přijetím hovoru - volajícímu to již 2-3x vyzvání než se spustí zvonění a po přijetí hovoru to trvá další 2-5sekund než se hovor spojí!!! Taky mi nechodí při "vypnutém" PDA SMS z banky!
Doufám, že to vyřeší nová ROM jestli ji tedy vůbec seženu.