Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 32

Téma: i-mate Ultimate 9502....dnes naskladněn !

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    0

    Dlouho očekávaný "i-mate Ultimate 9502" byl dnes dopoledne naskladněn na devicewire
    Ráno bylo skladem asi 10ks a teď momentálně 0...
    A i cena je docela dobrá,je nižší než u i-mate Ultimate 8150...
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    Ultimate 9502 už pár dnů používám - kdybyste chtěli něco konkrétního vědět, klidně se ptejte.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Jak ti bezi video , v plnem rozliseni ? Me pouze strankuje .... V CorePlayeru i TCMP ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    V Coreplayeru filmy v plném rozlišení stránkujou, ale ve WMP mi tytéž filmy jedou plynule. Jakoby WMP uměl použít akceleraci H264.
    Neměl jsem zatím čas to detailně zkoumat, ale chystám se v nejbližší době vyzkoušet, jestli opravdu akceleruje - a které kodeky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    ty prehrajes ve wmp nekonvertovany divx ??????
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    Ve WMP přehraju plynule nekonvertovaný MP4 s kodekem H.264 (FOURCC: AVC1) s datovým tokem přes 1500kbps. Coreplayer ten samý film s bídou stránkuje.

    Když v Coreplayeru přepnu do QTv, vidím jen černo - dělá ti to taky?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    QTv jsem nezkoušel , jestli to prehrava H.264 je mozna hezke , ale naprd . Bez DivX v plnem rozliseni je to zase jen dalsi zarizeni na dve veci .... navic mam problem treba i s TomTomem , v landscape se skoro nehne ...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    H264 není naprd, v poslední době je v něm čím dál víc filmů, za chvíli v něm budou všechny.
    Každopádně jestli je to skutečně akcelerací, tak ten chipset umí hardwarově jenom některé kodeky - viz
    data sheet (viz druhá strana). Jenom nevím, co všechno počítaj pod "MPEG-4".

    U TomToma je v landscapu vidět, jak překresluje zleva doprava... ale to dělal i na PDA, kde všechno ostatní bylo rychlý. Takže myslím, že je to problém Tomtoma. Tuším, že úplně první verze 6 to nedělala, ale od 6.0x to v landscapu začalo takhle blbnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Podle specifikace chipsetu by na tom melo chodit bez problemu asi vsechno , z nejakeho duvodu je ale skutecnost jina (nejen na VGA)

    Ten TomTom se takhle prasí na všech MDA s VGA .... zatim tedy e-tenech , DivX v plném rozliseni tam taky nejde ... vypada to ze proste VGA ten HW nezvládne . Mám pochybnosti po zkušenostech že by nastala nějaká změna . Výhody VGA se tady také degradují pouze na excel a ebooky :-( No nic , jeste si s tim chvili pohraju nez to vyhodim oknem :-D A potvrdím svojí roli zde - jak mi ji tady prisoudil administrator :
    cituji :-) "OT Losos je náš Jára Cimrmann - mistr slepých uliček, který koupí, vyzkouší a pak ohlásí: "tudy ne, přátelé, tudy cesta nevede". Koukám, že i po E-tenu i LG. "

    No , zatím to vypadá i na i-mate :-D

    Na rozdil od e-tenu se tady ale da bez problemu delat se zakladnimi funkcemi , video by se dalo ozelet , ale jedna s veci proc chci VGA je navigace - no a to se zatim moc nedari .... jinak je to ale zajimavy stroj , ale HTC asi fakt vi proc nikam VGA zatim nedava :-(

    Jeste jsem objevil problem - pri prejizdeni s 3G do GSM mi vzdycky padne hovor ...
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    222

    No, já se na to dívám trochu jinak: po krátké odbočce ke Kaiserovi jsem štěstím bez sebe, že mám zase jako hlavní příruční stroj něco s VGA. V dodávané Javě (JBlend) mi nějak nešel fullscreen a fonty byly moc velké, tak jsem nahodil Esmertec Jbed (má mnohem menší fonty) - a Opera Mini 4.1 ve fullscreenovém VGA je teď podle mýho gusta Taky vzdálená plocha je teď konečně zase použitelná. A to jsou pro mě dvě nejdůležitější věci: použitelnej browser a remote desktop. Při jízdě autem je mi v Tomtomu VGA celkem ukradená, odbočky vidím úplně stejně i na QVGA.

    Celkově mi na 9502 připadá VGA tak užitečná, že mu jsem ochotnej odpustit i těch 30MB RAM a nepodporu SDHC (i když doufám, že to opravěj). SDHC-fix jsem radši ani nezkoušel, po čtení diskuzí.

    Vypadávání hovoru při opuštění 3G jsem si zatím nevšiml, zkusím na to dát pozor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    HTC asi fakt vi proc nikam VGA zatim nedava :-(
    jak nedává..HTC Advantage je toho dukazem,jen to chce pouzit jiny procesor nez Qualcomm a zahrnout podporu ATI.Ted se bavime obecne,ne jak je Advantage velky apod.Proste VGA jde,ale minimalne s procesorem Intel(nyní Marvell)
    A na Advantage se Tom Tom používá hlavně v Landscape režimu a problém se sekaním není
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    No,ono se ale o velikosti bavime ,nemuzeme motat hrusky s jablkama ! Na Dellu mi TomTom jede v landscape take bez problemu , bavime se o all-in-one v kompaktnich rozmerech , tomu samozrejme odpovidaji i moznosti pouziteho HW .... Takze prosim drz se v mezich tematu

    Mimochodem ..... na techhle zarizenich TomTom v landscape VGA nejede ani na Samsungu (e-teny) , ani na Intelu (Asus)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Takze prosim drz se v mezich tematu
    O rozmerech to bohuzel neni,je to o pouzitem procesoru a tim je bidny Qualcomm.Aha ja zapomel,on je procesor od Intelu(Marvellu) s podporou ATI tak velky,ze by se do i-mate ultimate nebo Kaisera nevesel ?? Ostatní jiste vedi jak jsem tuto vetu myslel...
    Eteny sem ani natahej,na tech nejede vice veci.Tam se maji jeste co ucit.

    SMAZAT
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    OT SMAZAT
    na takovouhle kravinu se tezko hleda odpoved na urovni :-D
    Do technickeho vykladu abych ti vysvetlil "co vsechno" znamenaji pismenka Qualcom nemam naladu a zda se ze bych ani nepochodil , to same plati o vztahu minimalni rozmer , vykon a nutna vydrz u "telefonu" , resp.XDA/MDA ... takze to nechavam jako OT
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    yndor: jak ti dlouho vydrzi baterka ? Ve srovnani s tim co jsi mel predtim , mam to v behu teprve dva dny a prvni den jsem to dost "trapil" takze jsem to vystavil raz-dva , ale dneska uz jsem to pouzival beznym zpusobem a lehlo to celkem brzy ..... treba Kaiser , Cruise mi chcipal az tak v 10 vecer , tohle jsem umrtvil asi v 6 ....
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. I-Mate Ultimate 8502 - uživatelské rady, triky a zkušenosti
    Od pavelbures v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 12-09-2009, 12:33
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-02-2008, 13:02
  3. Dvojice nových zařízení od i-mate řady Ultimate - Ultimate 9502 a 8502
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 05-02-2008, 23:10
  4. i-mate ULTIMATE 6150 unboxed [Tracy and Matt's Blog]
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 10-01-2008, 08:54
  5. 3GSM: i-mate představil Ultimate sérii špičkových WM zařízení
    Od xtonda_ce4you v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 37
    Poslední příspěvek: 21-10-2007, 19:24