Pokouším se rozjet RDS-TMC v Mio na MDA CII. Pořád mi to ale hlásí, že nemůže najíd hardware. Nemá s tím někdo zkušenosti? Nikde na netu se nemohu ničeho srozumitelného dopátrat. Dík za každou radu.
Pokouším se rozjet RDS-TMC v Mio na MDA CII. Pořád mi to ale hlásí, že nemůže najíd hardware. Nemá s tím někdo zkušenosti? Nikde na netu se nemohu ničeho srozumitelného dopátrat. Dík za každou radu.
nemam sice C2, ale pokial viem na rozbehanie RDS-TMC potrebujes tusim specialnu antenu. TMC nejde ani v C3, Polarisovi... (ak ti rozumim spravne ide ti o traffic info). Tusim som videl na to antenu na ebay asi pred rokom.
Mám k tomu RDS-TMC adaptér s anténou od MIO www.pdacentrum.cz/cz/obchod/detail/prijimac-273 a PDAčko mi hlásí že nemůže toto zařízení po připojení najít!!! To je to, oč tu kráčí.
Neviem ale hned ma napadlo ze mio a htc nie su kamarati... Mozno potrebujes extractnut nejake drivre z mia.
to právě potřebuju vědět jestli s tím někdo nemá zkušenost. Jinak navigace MIO mi v PDAčku jede bezchybně. Jenom to zprovoznění toho RDS adaptéru se nějak nedaří![]()