OziExplorer a zobrazovaní rychlosti :-(
Posledni beta OziExploreru CE je zajimava, ale nemuzu prijit na to jak se "zbavit" informace o rychlosti, ktera je pri zapnutem GPS automaticky zobrazovana v levem hornim rohu.
Kdyz clovek jede nad 10km za hodinu (na 99% :D) tak dvouciselna informace o rychlosti a zbytecne velka velikost pisma je pro me spise pro zlost.
Hledal jsem v nastaveni aplikace, zkousel jsem i zdali se to nekde neresilo, ale nenasel jsem nic. Nemate nekdo radu ? Reseni ?
Diky
D@ewo
Kdyz clovek jede nad 10km za hodinu (na 99% :D) tak dvouciselna informace o rychlosti a zbytecne velka velikost pisma je pro me spise pro zlost.
Hledal jsem v nastaveni aplikace, zkousel jsem i zdali se to nekde neresilo, ale nenasel jsem nic. Nemate nekdo radu ? Reseni ?
Diky
D@ewo
Všechno lze překopat pomocí "OziCE Settings Manager"(lze vygooglovat). Zatím jsem netestoval, takže přivítáme zkušenosti.
[QUOTE="Aaaik"]Všechno lze překopat pomocí "OziCE Settings Manager"(lze vygooglovat). Zatím jsem netestoval, takže přivítáme zkušenosti.[/QUOTE]
Ten jsem jiz zkousel, ale podle meho umi akorat definovat HW nebo SW klavesy. Nevidel jsem na nem moznost definovat co zobrazovat ci nezobrazovat.
Ten jsem jiz zkousel, ale podle meho umi akorat definovat HW nebo SW klavesy. Nevidel jsem na nem moznost definovat co zobrazovat ci nezobrazovat.
Použil jsi verzi SM 2.01? Ta umí nastavit HW i screen tlačítka a jakékoliv údaje nebo ovládací tlačítka přidat na jakoukoliv obrazovku (celkem asi 150 údajů a ovládacích prvků). Jedna z prvních věcí, co jsem provedl, bylo vymazání těch velkých čísel tachometru.
[QUOTE="Jirka Ch."]Použil jsi verzi SM 2? Ta umí nastavit HW i screen tlačítka a jakékoliv údaje nebo ovládací tlačítka přidat na jakoukoliv obrazovku (celkem asi 150 údajů a ovládacích prvků). Jedna z prvních věcí, co jsem provedl, bylo vymazání těch velkých čísel tachometru.[/QUOTE]
Tak tady je zakopanej pes. Vubec jsem netusil, ze je nekde "schovana" jina verze. Ted jsem na to diky tobe koukal a mas recht. Je to super. :-)
Diky
Jinak kdyby to nekdo hledal tak je to na strankach ozika tady
http://www.oziexplorer2.com/ozice/dev/ozice_settings_manager_setup.exe
Tak tady je zakopanej pes. Vubec jsem netusil, ze je nekde "schovana" jina verze. Ted jsem na to diky tobe koukal a mas recht. Je to super. :-)
Diky
Jinak kdyby to nekdo hledal tak je to na strankach ozika tady
http://www.oziexplorer2.com/ozice/dev/ozice_settings_manager_setup.exe