Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123
Zobrazené výsledky: 31 až 42 z 42

Téma: samsung sgh i780 gps?

  1. #31
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    3

    viem, ze to sem celkom nepatri, ale nechcem zakladat nove vlakno.
    mam zaujem kupit samsung i780, ale vela som cital o kompatibilite programov. chcem ho vyuzivat pracovne a potreboval by som vyskusat program urceny na skladovu evidenciu. mozem poprosit niekoho z majitelov i780 o vyskusanie tohoto programu:
    Kód:
    http://exalogic.sk/default.asp?p=599&file=205
    program je free a komunikuje s uctovnictvom "oberon".

    myslite ze kompatibilita sa da vyriesit novou rom-kou? mam sluzobny sw igo 2007 a skoda ho nevyuzit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od Losos
    Rozchodil jste nekdo iGO 8 ? Me to porad vyhazuje ze nemuze loudnout nejaky soubor - 160_160 ..... nemuzu na to prijit :-(
    Ne, stejna hlaska ... podarilo se mi spustit je nejakou betu, ktera ale bezela v LANDSCAPE modu a 240*320

    Je to ale celkem skoda, proto podle testovani i ta beta perfektne spolupracovala s interni GPS, zadne dalsi softiky jako TomTom :?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    TomTom beha bez problemu bez jakychkoliv softiku,fixuje se do 10sec , iGo podporuje i 320x320 , jen to spustit :-) Je pravda ze iGo je zatim vubec nejaky zahadny program - obecne ,nejenom na i780 ....
    Zkusil jsem iGo osalit a 160_160 mu tam nasimulovat , tak sice na tohle skocil ale prisel zase s tim ze nema jinou databazi :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    29

    Začínám mít v tom bordel. Na XDA je spousty ROMek a nevyznám se v tom, dle mě má tam každá nějakou chybu. Poradí někdo plně funkční a vyzkouŠenou ROMku, kde bude v pohodě GPS ( TomTom, NMEA protokol) a pošlape to v pohodě?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    29

    Začínám mít v tom bordel. Na XDA je spousty ROMek a nevyznám se v tom, dle mě má tam každá nějakou chybu. Poradí někdo plně funkční a vyzkouŠenou ROMku, kde bude v pohodě GPS ( TomTom, NMEA protokol) a pošlape to v pohodě?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    29

    Začínám mít v tom bordel. Na XDA je spousty ROMek a nevyznám se v tom, dle mě má tam každá nějakou chybu. Poradí někdo plně funkční a vyzkouŠenou ROMku, kde bude v pohodě GPS ( TomTom, NMEA protokol) a pošlape to v pohodě?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Osobne pouzivam "I780-splitted-XIHA7_IT_GEneric" .... a k tomu PDA cast "i780DXHD1_PDA"
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    9

    maji ty romky nejakou vyhodu krome toho ze s nimi, mozna, funguje tomtom? ja pouzivam garmin, cili tohle je mi jedno. dik.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    radio je lepsi urcite , pda tezko rict , bez problemu byla i puvodni rom
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    9

    radio? tam je radio? to sem uplne blbej? btw co me na 780 opravdu stve je prijem, jak neni dobre, telefon vypadava.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    52

    Citace Původně odesláno od Losos
    TomTom beha bez problemu bez jakychkoliv softiku,fixuje se do 10sec , iGo podporuje i 320x320 , jen to spustit :-) Je pravda ze iGo je zatim vubec nejaky zahadny program - obecne ,nejenom na i780 ....
    Zkusil jsem iGo osalit a 160_160 mu tam nasimulovat , tak sice na tohle skocil ale prisel zase s tim ze nema jinou databazi :-)
    Takže jsem iGO8 rozchodil a paráda!

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=391465
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    1,148

    Me chodi uz dlouho,jsem o krok dale :-) ted zas hledam skin ktery by zvetsil ty informacni blechy ....
    Odpovídat lze po přihlášení



Strana 3 z 3 PrvníPrvní 123

Podobná témata

  1. samsung i780 - obecna nastaveni
    Od kubisz v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 07-08-2008, 17:41
  2. samsung i780 - spb pocket plus...
    Od kubisz v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 07-08-2008, 17:14
  3. Samsung SGH i780 - jak udelat hard reset
    Od samponek v sekci Zbývající značky
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 03-08-2008, 14:17
  4. Samsung i780 skuska sw
    Od hoper_ce4you v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-06-2008, 23:02
  5. Samsung SGH-i780 oficiálně představen veřejnosti
    Od Zdenek Malinsky v sekci Zbývající zařízení Samsung
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 09-11-2007, 08:56