Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Kaiser - spotřeba s GPS

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    9

    Už jste někdo řešili spotřebu u Kaisera po spuštění nějaké GPS aplikace a jejím následném vypnutí? Mám totiž nainstalován Battery status a mám spotřebu v modu letadlo kolem 1mA. Jakmile ale zapnu a pak vypnu třeba TomTom už se mi
    spotřeba nevrátí níž než 30mA a kapacita baterky opravdu padá rychleji dolů.
    K návratu na tu 1mA mi opět pomůže buď vypnutí Kaisera nebo soft reset.
    Vypadá to, že to GPS se úplně nevypíná, jde to někde vypnout jinak než soft resetem? Díky za help. Taky se mi při navigaci docela dost zahřívá něco pod baterií. To je normální?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    183

    30-50 je tuším normálna spotreba. ten 1mA ukáže asi hneď po zapnutí kaisera. Ak chvíľku po zapnutí necháš kaisera na pokoji, tak neskočí spotreba aj tak na 30-50?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    9

    Ne neskočí. Drží se fakt kolem 1mA, dokud nepoužiji jakoukoli GPS aplikaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    1mA je hloupost na ntou uz jen to podsviceni...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    9

    I kdyby to byla hloupost, tak proc se mi to na tu hloupou hodnotu nevrati??? Jinak tedy. Tesne po probuzeni to ma 1mA, s podsvicenim to ma pak 60 mA, ale po pouziti GPS se to vrati jen na 30mA po probuzeni a 90mA s podsvicenim. Proste o tech 30mA vic.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    jednoduchy reseni. vyzkousej jeste jiny program na mereni spotreby, pak uvidis jestli to neni jenom bug
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    9

    Na to je i jednoducha odpoved. Paklize mam i fyzicky 20-30x rychleji vybitou baterii nez bez GPS, tak to programem na sledovani odberu neni.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Mas recht. to jsem prehlidnul ops: no, tak to nevim teda. Jedine HR...ten napravi vse co se napravit da.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    0

    Tak jsem si ten Bat Stat zapnul, od vcerejska testoval...a ty blbosti ktery obcas hazi...zadnou duveru v nej nemam. Takze pokud se ti zarizeni nevybiji nejak extremne rychle, neresil bych to.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    9

    Úpně jsem zapoměl to sem poslat. Takže tento bug, který je popsán výše, je způsoben jen při vypnuté telefonní části (ta byla vypnuta pro mimimalizaci spotřeby) Kaisera. Po zapnutí se vše chová korektně. Je to zajímavý paradox. Chci snížit spotřebu, vyřadím telefon a ona se mi spotřeba zvedne.:no: :?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vysoká spotřeba energie???
    Od vasin_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 30-03-2010, 10:43
  2. Spotřeba v mA - konkrétní údaj
    Od jirabach v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 11-09-2009, 15:22
  3. MyPal A620 spotřeba
    Od Leon1464_ce4you v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-03-2009, 16:13
  4. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 14-11-2005, 17:27