Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 14 z 14

Téma: IGO 2006 problemy

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2005
    Příspěvků
    90

    Mam problem s IGO 2006 Plus. Nastavim hlasovou navigaci po par minutach prestane hlasove navadet, program normalne jede dal, navadi prepocitava, ale bez zvuku. Nevite v cem muze byt problem. Zkouseno na ASUS A636N i na Asus A696
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    218

    to co popisuješ je způsobeno "černou" verzí programu, ten člověk co to patchoval to udělal blbě

    origo verze to nemá
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Presne tak,tento problem opravdu zpusobovaly nektere cerne verze.Zkus si Igo koupit a pojede to v pohode:yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    ZDRAVÍM VŠECHNY I ZKUŠENÉ UŽIVATELE IGO 8... !!!

    PODÍVEJTE SE VŠICHNI (HLAVNĚ TI ZKUŠENÍ) DO SVÝCH NAVIGACÍ A DEJTE MI VĚDĚT ZDA MÁTE KOMPLETNÍ TRAJEKTY JDOUCÍ OD ITÁLIE DO ŘECKA A TURECKA ??? MĚ TO V POLOVINĚ MOŘE MEZI ITÁLIÍ A ŘECKEM KONČÍ... ŽE BY CHYBA MAPY ŘECKA ??? ZAJÍMÁ MĚ JAK JSTE NA TOM VŠICHNI OSTATNÍ... DÍKY ZA VÁŠ ČAS...


    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    6

    Ano presne ako to popisujes to zobrazuje aj mne. Trasy trajektov koncia v polovici mora a nenapajaju sa na Grecko. Je to chyba mapy Grecka.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    21

    Zdravím všechny
    mám takovou prosbičku. Mám IGO 2006 plus a chci se zeptat zda jdou nastavit města přes které chci aby trasa vedla.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    psomik
    Guest

    jistě, nastav si je jako průjezdní body)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    21

    To jo ale to musím na ty města prvně ťuknout na display. Ale jde to i nějak jinak?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2008
    Příspěvků
    23

    panove, mam iGo 8.3 a tu a tam, ale pomerne casto mi pri startu iGo vyskocej chybove hlasky Tskshedule.exe a ceipui.exe. kdyz je odkliknu ok, tak nekdy zmizej, nekdy vyskocej znovu, ale navigace jede. nemate radu jak se toho zbavit, pripadne co je spatne , kdyz tohle naskoci ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: shark
    Všechny chyby jsou chcyby OS a ne IGO.

    A prosím případné další dotazy použij sekci o IGO8.3.xxx a ne v sekci IGO 2006 :!:
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    7

    mam otazku: je normalne, ze IGO 8 pocas navigacie samo prepina 3D na 2D
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Umíte číst :!: :!: :!:
    Toto vlákno je pro IGO 2006, přečtěte si první příspěvek.
    Jsou tady dva samostatné vlákna pro IGO 8.3xxx, tak prosím, píšte tam, děkuji

    Další příspěvky, které tady nepatří, smažu.

    Jinak to přepínání je normální, když to máš tak nastaveno, bude se to vždy přepínat.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Mar 2009
    Příspěvků
    7

    Dakujem

    ak mozes, tak to zmaz
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Ahoj chlapi, mám v helmě intercom ScalaRider a v A639 navigaci iGo2006. Nejde mi ale zvuk do intercomu. Obě BT zaříení jsou spárovaný (např. muziku z PDA slyšim) ale jak zapnu program iGo, zvuk z něj mi prostě nejde (bez BT-spojení je to slyšet z PDA normálně). Máte s tím někdo zkušenosti nebo stejnou kombinaci? iGo je legálně koupený, žádný patche. Můžete někdo helpnout?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Asus MyPal 636 - problémy a jen problémy (wifi, karta....)
    Od Jan Kolbaba v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 27-08-2006, 08:18
  2. MS ve fotbale 2006 - World Cup Mobile 2006
    Od Pepa7 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 09-06-2006, 20:08
  3. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 09-04-2005, 12:13