Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Slide2Unlock Pro

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Zdravím,
    pokud někdo používáte tento prográmek...nevím proč, ale mě ke každé schůzce udělá v postatě kopii-ale se startem v 0.00 a s aktivovaným připomenutím...a to skoro na celý rok dopředu( i když i to má nějaké vyjímky.Já ale nechci vůbec aby nějaké schůzky sám od sebe plánoval. Setkal se někdo s podobným problémem?Ještě podotázka, existuje podobný program, jen nemá v názvu Pro, /je i k němu tady diskuze/ale má jako podmínku uvedeno WM6-opravdu na WM5 nefunguje? Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    co sa tyka fungovania musis skusit(sprav si zalohu, istallni a uvidis ak nie HR a obnova) moze tam byt problem s touch.dll (pripadne ak by ti to neslo mozem ti poslat wm6 touch.dll
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    No právě že nevím co víc zkoušet...v programu se nic nastavit nedá /kromě různých formátů datumu/ a vyzkoušel jsem všechny ty nechtěné a v podstatě zdvojené schůzky vymazat /používám PI7/ a po prvním odemknutí zařízení tam už byly znovu , ale je fakt, že jich bylo méně..což je taky divný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    ja som hovoril o s2u2 (ta druha verzia co vraj nejde pod WM5)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    32

    proc nepouzijes s2u2? )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Na to jsem se ptal v podotázce...taky bych radši použil tuto verzi...ale ve specifikaci je napsáno pouze WM6...tak se ptám ještě jednou provozuje to někdo úspěšně na WM5???
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    preco to neskusis????
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Cimrmanovské vyfukování kouře do umyvadla a čekání na vznik zlata už není pro mě Snad se někdo objeví kdo to vyzkoušel přede mnou...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    neviem ci som chory ale nestoji ti to za to?Bude ti to trvat povedzme 30min(10m zaloha, 1m HR, 4m test, ked to nepojde 15 obnova....) A aspon ostatni budu vediet ci sa to da pustit pod WM5
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    273

    Já vím, že zálohovací proces mají někteří z vás ve velké oblibě...ale mé zkušenosti jsou víc než nemilé...takže dobrovolně nee
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    230

    s2u2 jsem pouzival na wm5, ale nejakou hodne starou verzi... nevim, jak jsou na tom novejsi verze, protoze ted uz mam wm6...
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. S2U2 - Slide2unlock - aplikace na zamykání PPC
    Od Martin Ráž Hoch v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 124
    Poslední příspěvek: 27-09-2010, 22:50