IR dálková spoušť k fotoaparátům
Nemá někdo tušení, zda je program, co by toto dokázal? Technicky to asi možné je a já osobně bych to přivítal velmi. Děkuji
Dobrý nápad, jenže já ten ovladač nemám a právě ani kupovat nechci, protože se mi zdá zbytečně drahý. Pokud nikdo nevíte o ničem, tak asi pujdu do obchodu a zkusím to načíst tam. Zatím dík
tak skoč do nějakého krámku kde ho mají a ten kód si tam načti ;-) Ale myslím, že použitelnost nebude moc dobrá. To IR v telefonu není tak výkoné jako v ovladači.
U TyTNa tomu bude skutecne tak jak rika TheMelin - zrovna dneska jsem si s tim hral (aplikace NoviiRemote Deluxe) a i kdyz jsem se bez problemu ucil z ovladacu, tak prakticky pouziti znamenalo nutnost drzet TyTNa tak 30cm od IR prijimace zarizeni. S databazi kodu jsem to zkousel jenom chvili a treba vcelku beznou Thomson bednu jsem nebyl schopen rozjet, musel jsem ji zase naucit z DO.
Paklize to teda nechces aplikovat na jiny zarizeni nez TyTN (treba HP maji docela dobry reference stran IR, az kolem 4-5 metru), tak maximalne poresis nahradu automaticky spouste, na nejaky scenicky autoportrety to bohuzel nebude.
Paklize to teda nechces aplikovat na jiny zarizeni nez TyTN (treba HP maji docela dobry reference stran IR, az kolem 4-5 metru), tak maximalne poresis nahradu automaticky spouste, na nejaky scenicky autoportrety to bohuzel nebude.
no moje n520 zvládá ovládat TV ze vzdálenosti asi dvou metrů, ale mířit musím skoro jak snajpr, takže použitelnost trochu rozpačitá :?
Bohuzel posledni pouzitelnej IrDA byl v HTC Universal ovladal jsem vse oc mam po byte cca az na vzdalenost 8 metru v pohode hold to byl universal co mam Kaiser tak mam smulu ten IrDA nema chtelo by to neco na BT/Wlan;) :D
[QUOTE="weszter"]no moje n520 zvládá ovládat TV ze vzdálenosti asi dvou metrů, ale mířit musím skoro jak snajpr, takže použitelnost trochu rozpačitá :? [/QUOTE]
Taky mam N520, pouzival sem ve skole TV Remote controller, vzdycky jsem pri hodine freeznul projektor :) dosah uplne v pohode, projektor mame priblizne nad prvni lavici uprostred, ja sedim ve treti rade u okna a ani nemusim nijak extra presne mirit.
Taky mam N520, pouzival sem ve skole TV Remote controller, vzdycky jsem pri hodine freeznul projektor :) dosah uplne v pohode, projektor mame priblizne nad prvni lavici uprostred, ja sedim ve treti rade u okna a ani nemusim nijak extra presne mirit.