Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234
Zobrazené výsledky: 46 až 58 z 58

Téma: WM6.1 pro ETEN X500+

  1. #46
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    192

    stačí odinstalovat!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    9

    WM6.1v9 je ozaj dobra rom. Vcera som ju natiahol a zatial vsetko OK. Jedine co chyba je ten quicklink a GPS update, ale prezijem. Pohladam ked sa mi bude chciet.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    126

    Tak jsem ji otestoval a zjistil následující:
    Free RAM je dobrá, po SR okolo 26MB i s aplikacema. Ale stalo se mi, že z ničeho nic spadla na 14 a na pozadí nic neběželo.
    Strašně dlouho se bootoval po SR, aspoň mě to tak připadalo.
    Není tam možnost MMS (nebo jsem lama) FAkt jsem je tam ale nenašel - SMS, mail ale MMS ne.

    Takže přechod na 543 od eidama.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    37

    MMS jdou, myslim ze staci doinstalovat aplikaci kterou dava kva na eten.users k dispozici. Nebo v adresari windows kliknou na csp.exe
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    192

    záleží jakou "edici" WM 6.1 používáš!
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    126

    Hmm, hned jsem chytřejší
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    3

    Zdravim vsetkych.

    Mozte mi prosim pomoct s problemom upgradu X500+?
    Skusal som upgradnut ROM cez SD kartu a po stlaceni Record+Camera+Vypnutie+reset sa mi objavila biela obrazovka a nic viac.
    Pomohol uz iba hardware reseret - nabehol povodny system.
    Ked pouzijem updatujem cez PC pomocou EUUS.exe, tak odomna USBDLUpdate_Console.exe chce ''Action Key verification"(co to je ???).
    Viete mi prosim poradit s tymto?

    Dakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    32

    Nazdarek Asi po pul roce nebo jak dlouho mam tuhle v9 od kva s win 6.1 jsem se pokusil pouzit bluetooth a narazil jsem. Kdyz mi chce nekdo poslat cokoliv tak mu to pise soubor odmitnut nebo neco tak. Jinak me normalne vidi a ja taky vsechny vidim. Nevi nekdo co kde nastavit nebo jak to spravit? Diky
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    192

    Golemik:
    Zkus to přes tu SD kartu, ale podívej se na správný postup (sformatuj předtím kartu, dej tam správnou verzi USBDLUpdate_Console.exe + temp.dat, zmáčknout ty klávesy s resetem, pak reset pustit a držet klávesy ještě chvíli, no a pak by to mělo jít...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    25

    Zbyna:
    Mam ten samy problem, romku mam 543 uvarenou od KVA verze 1.9 a problem s BT mam stejnej jako ty. Vsechny vidim, oni vidi me ale nic me nemohou poslat... zato ja posilat ostatnim muzu. Tohle uz je jedina prekazka k me spokojenosti s X500+
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    13

    Nastav: Settings - Connections - Beam - zaškrtni Receive all incoming beams
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od gorge_No.1
    Golemik:
    Zkus to přes tu SD kartu, ale podívej se na správný postup (sformatuj předtím kartu, dej tam správnou verzi USBDLUpdate_Console.exe + temp.dat, zmáčknout ty klávesy s resetem, pak reset pustit a držet klávesy ještě chvíli, no a pak by to mělo jít...)
    Mozno robim nieco blbo, ale nepomohlo
    stale rovnaky vysledok - biela obrazovka.
    Potom uz iba HW reset.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    2

    Citace Původně odesláno od gorge_No.1
    Golemik:
    Zkus to přes tu SD kartu, ale podívej se na správný postup (sformatuj předtím kartu, dej tam správnou verzi USBDLUpdate_Console.exe + temp.dat, zmáčknout ty klávesy s resetem, pak reset pustit a držet klávesy ještě chvíli, no a pak by to mělo jít...)
    A nezapomeň, že ta karta MUSÍ být naformátovaná na souborový systém FAT16 !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 4 PrvníPrvní ... 234

Podobná témata

  1. Eten X500+ SD karty
    Od DarkAngel.sk v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-05-2008, 15:52
  2. ROM WM6.1 V01 For ETEN X500
    Od greed_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 15-03-2008, 17:25
  3. Eten X500+ nebo Eten X800 nebo HP iPAQ 610c
    Od Ismy v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 21-09-2007, 06:32
  4. Mluvici Eten X500+
    Od als_praga v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-09-2007, 23:25