Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 16 až 30 z 58

Téma: WM6.1 pro ETEN X500+

  1. #16
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=27477 hned druhý příspěvek. S ní jsem spokojený, i s SPB prgy mám cca 24MB freeRAM a pak jde spustit i navigace
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    93

    Citace Původně odesláno od Yankee.106
    Takže jsem to nakonec zlomil s v6 a po nainstalování všech potřebných mnou používaných SW jsem na volné paměti okolo 12MB. Pro mě nepoužitelné. Vracím se k 534 od Mailika.
    Čeština se obávám nebude fungovat korektně, raději se nauč těch 10 slovíček anglicky a používej nativní prostředí.
    Cos tam prosimte vsechno nahral na 85M? V ty puvodni je jen 40M, ja osobne davam do vnitrni pameti jen sw co pouzivam i na today a nebo ty co bezi na pozadi ostatni jsou na karte.

    Dale jsem si vsiml ze po upravach ExtROM 489 a 543 v servisnim menu v polozce 14.OS.IMG to psalo Checksum error a s 6.1 ted to je ok viz foto. Nevim jestli to v necem vydilo ale prece je lepsi kdyz to je v poradku.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Ne instalované prgy, ale samotná image ROM, ta tvoje má cca 85MB a v6 s WM6.1 má cca 44MB. Což mě prvak celkem zaráží a druhak to není "vidět" po SR. Myslím si, že WM6.1 má na E-Ten ještě čas. S tou tvojí WM6.0 ROM 543 jsem nadmíru spokojen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    32

    meilik: Jak jsi dostal to servisni menu pls? Bych si taky prohledl....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    43

    Sice nie som meilik, ale snad to pomoze:

    U E-Ten X500+ je mozne stlacenim spravnej kombinacie klaves spustit
    systemovy test, kde si mozete overit vsetky moduly a otestovat Bluetooth, GSM,
    Wi-Fi, GPS, FM Radio, podsvietenie, LED diody, pamat, displej, fotoaparat,
    vibracie, zvuk, klavesnicu (tlacitka) a mnoho dalsich funkcii.
    Pre vstup do systemoveho testu pouzijte tuto kombinaciu:

    -stlacte a podrzte klavesy Power+Soft Reset (stylus)+Camera, potom pustite
    stylus,pricom Power+Camera stale drzte.Za niekolko sekund sa objavi system test.

    -pre ukoncenie systemoveho testu staci stlacit Power+Soft Reset.

    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    32

    meilik: Pls jak jsi dostal tu ENG ROM s WM6.1 do sve X500+? Stahl jsem ji odsud http://eten-users.eu/index.php?showtopic=13450&st=0 (v8) a porad mi to pise OS Image is NOT compatible... A kde najdu USBDLUpdate_Console.exe? Nejaky jsem nasel ale je mozne ze je na X500+ jiny nez napr pro M700?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    já jsem temp.dat nahrál na microSD kartu, přejmenoval na temp.bin a provedl boot.loader, ten mi načetl uvedený soubor a provedl upgrade OS. Nicméně v6 mi nedávala nic víc než 12MB volné RAM. Se stejnými programy a 543jkou mám 22MB, takže nepoužitelné.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    32

    tak jsem to tak udelal a zase: OS Image is NOT compatible... nechapu proc mi to nejde... zkousel jsem i v6

    edit: tak jsem zkusil i meilikovu ROM a ta sama chyba. neco musim delat spatne, ale nevim co.
    Muj postup: Naformatoval jsem 2GB microSD na FAT16, nahral jsem temp.bin na kartu, dal do PDA a stiskl a drzel tlacitka power, record a fotak a stiskl Softreset, predchozi tlacitka drzel tak dlouho dokud nenabehl USB downloader 0019c..... a tam mi to vyhodil tu chybu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    0

    Přikládám soubory. Rar s názvem ll ten rozbalíte a přidáte do této složky ještě temp.dat a můžete dělat upgrade přes PC kliknutím na soubor upgrade.
    Pokud děláte upgrade přes kartu, tak to musí být karta která jede ve vašem zařízení bez patche na sdhc karty. Musí být zformátována a následně na ní nahrajete soubor temp.bin a USBDLUpdate_Console, který je zde také přiložen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Feb 2005
    Příspěvků
    231

    Při boot.loaderu není USBDLUpdate_Console potřeba, stačí jen .BIN soubor.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Nováček
    Registrace
    Oct 2007
    Příspěvků
    32

    Tak se mi to nakonec povedlo pres PC. Z SD karty ne. Nevim proc. Diky za odkazy
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Apr 2007
    Příspěvků
    192

    Citace Původně odesláno od Zbyna
    meilik: .......porad mi to pise OS Image is NOT compatible...
    protože je to zamčené a zamčení lze obejít jen tím souborem Euus.exe (ne Euu.exe!)
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    93

    Tak dnes bezim na x500+ shift sequel v9 eng a zkousel jsem i RealVGA brouzdani na netu je hned lepsi. Na 128dpi jsem jen zjistil ze nejde fotak a nastaveni budiku ostatni bylo v pohode, 96dpi mi pripada moc maly a nic jsem poradne nevidel, 192dpi je standart zobrazeni. Fota jsou 128dpi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    25

    S touto verzi ROM jsem velice spokojen, jen registruju nedostatek v tom, ze pri prijmuti hovoru musim cca 2-4 vteriny po stisknuti prijmu hovoru cekat nez budu moci mluvit s druhou stranou.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #30
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    93

    Citace Původně odesláno od Laskyboy
    S touto verzi ROM jsem velice spokojen, jen registruju nedostatek v tom, ze pri prijmuti hovoru musim cca 2-4 vteriny po stisknuti prijmu hovoru cekat nez budu moci mluvit s druhou stranou.
    nahral jsem tento patch a nemam problem s hovory
    GSM
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 4 PrvníPrvní 1234 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Eten X500+ SD karty
    Od DarkAngel.sk v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 13-05-2008, 16:52
  2. ROM WM6.1 V01 For ETEN X500
    Od greed_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 26
    Poslední příspěvek: 15-03-2008, 18:25
  3. Eten X500+ nebo Eten X800 nebo HP iPAQ 610c
    Od Ismy v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 21-09-2007, 07:32
  4. Mluvici Eten X500+
    Od als_praga v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 15-09-2007, 00:25