Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Vybita baterie a prazdna pamet - co ted?

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    57

    Stala sa mi taka vec, ze som nemal nabijacku a baterka sa mi vybila a vsetko sa vymazalo(okrem toho co som mal na CFkarte), existuje nejaky postup ako to znova zosynchornizovat, alebo ako mam teraz postupovat, lebo niektore programi su nainstalovane (na tej cfkarte) ale v pockete su ako nenainstalovane?
    poradite:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Delal sis pres ActiveSync zalohu? Jestli ano, jde snadno obnovit a melo by vse normalne chodit... Jestli ne, tak bohuzel budes muset znovu nainstalovat i veci co mas na CF. Rada pro priste - ZALOHOVAT, ZALOHOVAT, ZALOHOVAT!!! Vzdyt je to tak jednoduche. Jde to primo v ActiveSyncu a to jak manualne tak automaticky pri synchronizaci. A v pripade te automaticke zalohy si muzes i vybrat jestli chces uplnou zalohu ci vzdy jen k puvodni zaloze pridat jen to co se zmenilo - je to super moznost a setri to cas!!!
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    57

    ked dam restore tak mi nabehne chybove hlasenie
    ze
    selectet back up files is not valit. please select another storage file?
    predtim som mal na vyber ze ci guest alebo pocket_2
    takze je este nejaka sanca ako to dat dokopy:?:
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    307

    Podle mých zkušeností jde většina free programů instalovaných na CF kartu spustit přímo z karty poklepáním na exe soubor (pomocí exploreru nebo commandra). Lepší možnost je znovu vytvořit zástupce v položce Start Menu (pomocí Commadra). Licencované programy jsou na tom zase většinou stejně, jen vyžadují nové zadání kódu. Nemusí se tedy znovu instalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Mno, uplne to tak pravda neni. Rada aplikaci si instaluje komponenty (napr. dll) do "/Windows/" a vytvari zaznamy v registru, takze jsou pak jednoduse nepouzitelne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    307

    Tak tak Wuffi, některé jsou nepoužitelné, to přeci nepopírám
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Vybita baterie po pripojeni k PC
    Od Pavel56_ce4you v sekci Glofiish X9xx, X8xx
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 12-05-2009, 23:06
  2. Vybita baterie na hx4700
    Od podvodnik v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 17-02-2006, 21:03
  3. N50 a vybitá baterie
    Od Major_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 29-01-2006, 01:35
  4. Baterie vybitá přes noc...
    Od Vilda_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-02-2004, 01:52