Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Artemis (HTC 3300) nesynchronizuje

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    18

    Dobrý den,
    vyskytl se mi takotý porblém, možná že už to tu někdo řešil, ale nepodařilo se mi nic najít.
    Až donedávna jsem bez problémů synchronizoval svůj HTC 3300 Artemis s PC. Naposledy to bylo 27.2.2008 v 21:10 a když jsem chtěl po týdnu opět spojit obě zařízení, tak spolu nekomunikují, jen nabíjí. Zkoušel jsem jak vyměnit kabel, tak přeinstalovat ActiveSync, ale nic nezabralo, nevíte někdo co s tím je?
    Díky za odpověď. Petr
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    skus USBswitch(mala appz ktora zmeni druh pripojenia USB) pripadne HR. BTW mozes sa dostat na device?kopirovat subory a pod.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    18

    No zkoušel jsem úplně vše co mě napadlo, dokonce i instalaci ActiveSync na jiné PC, ale nepomohlo to :-(
    USBswitch-kde to seženu?
    HR se tak todhu bojím, nevím jak je to s českou lokalizací, abych o ni nepřišel
    Kopírovat souboru mezi PDA a PC nemůžu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    127

    Co firewall ?
    USBswitch:
    http://www.ce4you.cz/forums/view_topic.asp?t=15570
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Nevím jak tohle má Artemis, ale mě u Hermese stačilo v Settings -> Connection -> USB to PC vypnout advanced network functionality. Pro příště - tohle téma náleží do threadu ActiveSync.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    18

    Díky za rady, ale nic nepomáhá, donedávna to bez potíží fungovalo a z ničeho nic to nejde a nejdem si všdo, že bych někde něco nastavoval či jinak upravoval.
    USBswitch jsem zkusil nainstalovat, ale nic co by vedlo ke změně jsem nepostřrhl :-(
    V nastavení jsem to zkoušei už dřive ale také nic.
    Ještě zkusím HR, ale nwvím jak zálohovat data, jde mi hlavně o kalendř, kontakty a češtinu, ten zbytek bych nainstaloval ze záloh, pokud to pak bude OK
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    127

    Na zalohu muzes pouzit toto.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=299705
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 309
    Poslední příspěvek: 26-03-2011, 01:02
  2. HTC Artemis 3300
    Od sklokan1_ce4you v sekci HTC & klony
    Reakcí: 22
    Poslední příspěvek: 19-03-2011, 10:20
  3. Nejlepší & nejpoužívanější ROMky pro HTC 3300 Artemis
    Od spike_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 31-12-2009, 17:06
  4. wm5 nesynchronizuje
    Od sturko1 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 22-02-2008, 15:52
  5. HTC 3300 Artemis vs E-ten G500+
    Od robot_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-02-2007, 21:48