...zacallbych tim, ze bych deaktivoval vsechny today screen pluginy, pripadne aplikace, co se spousteji po startu.
...zacallbych tim, ze bych deaktivoval vsechny today screen pluginy, pripadne aplikace, co se spousteji po startu.
Na PDA bych mrknul v Programech na ActiveSync do Tools/Options. Na stránce PC Synchronization na první záložce PC u "When syncing remotely with a PC" u "Use this PC" by mělo být jméno dotyčného PC. Dále v Options u "When cradled" by mělo být zaškrtnuté "Enable PCsync using this connection: " USBPůvodně odesláno od JirkaP.
Aspoň takhle to chodí mně.
Taj jsem provedl HardReset, a na čistý systém jsem dal synchronizovat se stolním PC. Po provedené synchronizaci opět vyskočí připojení k Internetu. I jsem dal vytvořit nové partnerství. Pokusů bylo mnoho, ale pořád po to zlobí.
Nastavení v ActiveSyncu mám podle mne i podle rad správně.
... zkus vypnout passthrough ...
PavelR.
A to se vypíná kde ?Původně odesláno od PavelR.
Moje dnešní několika hodinové snažení o zrušení ( vypnutí ) vytáčení k internetu ( stolního PC ) po vložení Dataphone2 do kolébky bylo neúspěšné.
Asi se s tím budu muset smířit. Dělá to ještě někomu jinému ??
Kámošovi ( NUNY ) to prý dělá taky hned od počátku co ho má ( WIN 2000). Mně to ovšem před tím nedělalo a mě to teď pěkně štve ( už z principu, že nevim proč to dělá ).
... na PC, ActiveSync, Tools, Options, zalozka Rules, zmenit z Internet na Work ...Původně odesláno od JirkaP.
PavelR.
FOR : PavelR.Původně odesláno od PavelR.
Děkuji za snahu, ale ani toto nepomohlo.
Já vím, že bych mohl nad tím mávnout rukou ( a vždy stisknout STORNO vytáčení ) , ale mne to štve z principu. A že na to nemohu ( nemůžem ) přijít .
Já vím, že to není úplně to samé, ale pokud připojím XDA pomocí sériového kabelu na sériové rozhraní nějakého zařízení, tak se snaží hned synchronizovat. Tak mi přijde, že se SW v PDA snaží při nalezení aktivního rozhraní realizovat (opravit) příslušná připojení. Nemůže to být prostě vlastnost? Taky musím pořád přiblble ťukat na storno. Mimochodem, s tou kolíbkou to mám taky - gprs se snaží a snaží a já tapuji, protože vím, že současně s ActiveSyncem to opravdu, ale opravdu nepojede. Hezký večer.