Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: MDA Vario III and BlackBerry

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    6

    zdravim,

    je moza instalacia aplikacie blackberry pre tento telefon, ma niekto konkretne skusenosti?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Vždyť je to úplně jiný operační systém.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    6

    to ano len napr v Nokii 9500 to funguje
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    381

    Snad to jde, ale jelikož to nepotřebuji, tak se s tím nezabývám. Koukni na xda-developers tam se to řeší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    1

    Hele Orcus,

    BB funguje aj na Kaiser
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    6

    po weekende je mi to jasne
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Blackberry jako modem pro WM
    Od vali78_ce4you v sekci Windows Mobile 6.1 a 6.0
    Reakcí: 0
    Poslední příspěvek: 01-08-2011, 10:52
  2. Co koupit Vario IV nebo Vario Compact ?
    Od honzii v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 10-03-2009, 21:50
  3. Obama a jeho blackberry
    Od space_cowboy v sekci Off topic diskuze
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-11-2008, 15:01
  4. BlackBerry
    Od Tazz1_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 23-04-2006, 09:55
  5. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 03-11-2005, 13:04