Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 14 12311 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 208

Téma: HTC Touch Cruise (Polaris) - nové ROM, flashování atp.

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Slovo úvodem - PŘEČÍST PROSÍM!
    Protože zde vznikly úplně zbytečné a vyčerpávající boje o to, čí vlákno na nové ROM je lepší a proč by zrovna to mělo existovat a tamto ne... a obráceně, tak jsem se rozhodl k netradičnímu kroku. Lidičky, nedělejte takové zbytečné boje, copak všichni nemáme ostatních problémů dost?



    Kde a za kolik jste nakupovali, kde a jaké příslušenství se dá pořídit atd., na to si založte extra téma.

    Lobby za přehledné příspěvky - třeba takový tučný nadpis - o čem že to příspěvek vlastně je - pomůže ohromně jak v orientaci novému uživateli, tak to utřídí trochu téma v hlavě pisatele - takové dodržování co příspěvek to příbuzné téma a ne v jednom příspěvku 8 různých věcí. Taky to dost ulehčí moderátorům... někdy méně je více
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    WM6.1 WWE OS 5.2.1623 ( Build 19716.1.0.0)
    Citace Původně odesláno od ihorak
    Tady je ROMka s WM6.1 WWE OS 5.2.1623 ( Build 19716.1.0.0)

    http://rapidshare.com/files/91916175/Polaris_WM61_19716_For_Chefs.rar

    Info:
    OS Only. Xip part from 1623 os version,
    No Radio, No Spl, No Splash, noT9, no TouchPad.
    Included : NetCF 3.5 , Office 6.1, (htc today & Opera on separate cabs),
    TouchFlo.
    Removed : Help files, some sounds, sample pictures, transcriber, WLive
    RSS Feeds, Acrobat Reader, HTC Taskmanager
    (Care for your slimming diet)

    I Think Faster than wm6, Storage 144 Mb, Ram 60.82 (early start), rock stable for 3 days
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    WM6 WWE 1.25.405.1 Light
    Citace Původně odesláno od ihorak
    A tady je WM6 WWE 1.25.405.1 Light:

    http://rapidshare.com/files/91638745/CRUISE_WM6_WWE_Light_Beta_1.rar

    Popis:
    No radio, No Spl, No splash.

    Storage 143.75 MB, Memory 63.78 (early start)

    Included :
    NETCF3.5, MMS, English keyboard (only), BioTouch

    Excluded :
    T9, other keyboards, Some sounds, Many demo pictures, RSS feed
    Htc Taskmanager, HTC today, Adobe reader, Opera


    Varianta2:

    http://rapidshare.com/files/91721558/SwtoS_CRUISE_WM6_WWE_Light_Beta_2.rar

    Popis:
    Like beta 1, calculator fix, some more storage space, opera & htc today included in rar file as extra cabs.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Citace Původně odesláno od losos
    Nejake vysledky s nabizenych novych ROM ... :
    Zatim ANI JENDA s upravenych ROM od Panoshe , swtos a killou nebeha bez nejaych problemu (vetsinou se jedna o to ze telefon nejde nekdy "probudit" , proste nelze zapnout , jedine reset) , nevim proc to je . Neprisel jsem na to cim to muze byt , treba to je i nejaka averze s tech jejich ficovin ktere tam implementuji na nejaky ze standardnich programu ktere pouzivam .
    JEDINA kterou mohu doporucit jako bezproblemovou , rychlou , stabilni atd. je vlastne "beta" , respektive preview od "bepe" . Navic neobsahuje hovadiny ktere tam cpou ostatni , ale k dobru dava - coz nikdo jiny nema - a je to jedna s mala veci kterou si nechavam "bezet" - je zvetseny font v nabidkach , prima na ovladani palcem . Po vypnuti cube a touchflo je z cruise konecne poradne zarizeni , rychle - proste tak jak ma byt :-) Dokonce video v plnem rozliseni jede i v RAW a GDI , nejenom v CorePlayeru pres QTv .... benchmark v TCMP pres RAW mi ukazuje neco okolo 150% , CorePlayer v QTv "jen" 133% (film s prum datovym tokem cca 920kbit , rozliseni 608x240 , fps 25, proste bezny film pro PC ....
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Citace Původně odesláno od losos
    problem s klavesnici je u "bepe" vyresen v nove verzi
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Bepeho WM6.1 v1.28.405.1
    Citace Původně odesláno od Petr.Sybol

    Verze: WWE_1.28.405.1
    Datum: 30.01.2008
    Operační systém: WM6.1
    Sestavení Bepe: v0.56

    Nainstaloval jsem novou ROM verzi od Bepeho, která obsahuje WM6.1.
    Po necelém týdenním testování můžu doporučit. Z mého pohledu výborně vyladěná a rychlá. Vyzkoušel jsem dost věcí od datových komunikací, přes wifi až po aplikace, vše jede bez problémů. Oproti původní české ROM nárust rychlosti obrovský, ale to není žádné překvapení. Obsahuje také utilitku "ROM setting" pro volbu 6 záložek na HTC Home, výběr datových komunikací pro CommManager, vypnutí/zapnutí XT9nastavení TouchFlo, dále velmi pěkný a propracovaný dialer.

    Úpravy:
    - Pro některé uživatele přijde nemilé překvapení v podobě zobrazení doručených zpráv, kde samotná zpráva obsahuje historii dalších zpráv daného kontaktu. Osobně jsem si na to nemohl zvyknout. Pro případné vypnutí funkcionality proveďte následující změny v registru.
    Vytvořte v registru složku OEM v cestě HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Inbox\Setting s
    Do nově vytvořené složky vložte DWORD položku s názvem "SMSInboxThreadingDisabled" s hodnotou 1. Není potřeba soft reset. Po této operaci se chová zobrazení SMS původním způsobem.


    ROM ke stažení, diskuse:
    Možno vybrat z několika verzí od Lite, klasiku bez TT či plnou s TT
    Odkaz zde

    HARD-SPL:
    Je nutno provést před samotným flashem nové ROM
    Odkaz zde
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Flash nové ROM stručně
    Citace Původně odesláno od Petr.Sybol
    Připojíš telefon přes USB.
    V případě HARD-SPL spustíš soubor "ROMUpdateUtility.exe".
    Naskočí obrazovka s třemi barvami, na obrazovce se vypíše, aby jsi provedl vysunutí/zasunutí USB kabelu.
    Po provedení se provede reset.

    Po tomto kroku se vrhneš do složky s ROM verzí a pustíš aktualizaci také ze stejně pojmenovaného souboru "ROMUpdateUtility.exe".
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Klid ve třídě

    Kolegové, mám malou prosbu - když vás občas něco naštve, popudí, nebo nějak namíchne... vykašlete se na to, vždyť nám to většinou za to nestojí se zbytečně hádat, kverulovat, nebo napadat ostaní. Chodíme sem přeci kvůli našim elektronickým miláčkům a ne abychom zvrhávali diskuze až k nadávkám.

    OT - Smazat
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    187

    Dobrý den,
    nevíte prosím, kde stáhnout původní ROM do Cruise? Kupoval jsem to u Sunnysoftu. Sotva jsem to přeflešoval, tak se mi pokazilo tlačítko na zesilování zvuku a to nad tím. Je to jako by tlačítko na zesilování bylo trvale zmáčknuto na zeslabení a to nad tím pořád dokola spouští to co se na něm nastaví. Rád bych to reklamoval, ale s 6.1 to asi půjde ztěžka.
    Děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Pokud na otázku nikdo neodpoví, většinou není třeba ji hned zduplikovat... to obvykle nefunguje. Každopádně o Polarisu toho prostě zatím moc není - mrkněte se sem http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=397, jestli tam někde není link na oficiální WM6 ROM, která by měla pro účely reklamace stačit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    otazka je ci polaris mal HTC rom, ak hej mohlo by to stacit, pripadne dala by sa upiect nejaka aby to preslo(typujem ze sunny tam dal aj svoj spomalovak aka interwrite) predpokladam ze si spravil USPL, ten sa da vratit vraj (tiez hladaj na xda-deve). Ale ja zas musim napisat ze podla mna by to nemalo suvisiet HW chyba s verziou ROM! Ako keby ti povedali ze do auta mozes tankovat len na pumpach SHELL inac ti padne zaruka, alebo nbook s vistami ze nemozes preinstalovat Linuxom alebo XP. Raz je to HW chyba a dokazne bremeno je na predajcovi aby ti dokazal ze si to poskodil nespravnym uzivanim. holt len sa im treba vyhrazat pripadne podaat navrh na sud ako som to spravil ja a hned bolo po probleme este som dostal aj odskodne (oprava stala £120, odskodne £100....)
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    Spíš bych viděl problém v tom, že Windows Mobile 6.1 zatím rozhodně není oficiálně vydaný M$, tudíž tam je riziko, že to někdo napadne, vyšší

    Ale popravdě třeba u TyTNa jsem měl zatím pokaždé u reklamace jinou ROM, než je aplikovaná servisem a prošlo to bez problémů. Většinou opravdu HW chybu nelze svalovat na SW.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=373233
    Tady je oficialni HTC rom s kterou se cruise shipoval. Na konci je i odkaz na vraceni puvodniho SPL, kterej je potreba taky provest.

    Jinak bepe uvaril dalsi 0.58 ROMku s 6.1 woknama. Takze pokud nekdo pouzivate Bepeho ROMky tak je na snade upgradovat ).
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    MRH: presne, lenze problem je ze sa to bezne robi v CZ a SK. A aj tu (UK, aj ked ja som konkretne s tym problem nemal) si myslim. Resp. ja by som povedal ze oni najradsej zamietnu kazdu reklamaciu a kym sa do toho poriadne neobujes seru na teba. ked z 10 opravnenych reklamacii neuznaju ani jednu, obuje sa do toho povedzme 5ludi.....a usetrili
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    187

    Dobrý den,
    děkuji všem za reakce. V mezi čase jsem stáhnul HTC Ship ROM a ejhle je po závadě. Všechno zase funguje jak má.
    Neumím si to nijak vysvětlit, proč tento jeden kus se takto chová, když Vám ostatním to jede normálně. Všechny ROM s 6.1 od Bepe se chovaly stejně, zjevně můj Cruise na ně není stavěný. Už to nebudu znovu testovat, ale tento bug by měl vejít ve známost, mnoha lidem to možná ušetří moře času a starostí.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 14 12311 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Polaris (P3650, Touch Cruise) - čeština, CZ lokalizace
    Od vlastamecar v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 09-03-2012, 08:11
  2. WM 6.x CZ pro HTC touch cruise (polaris)
    Od Quick_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-09-2010, 16:30
  3. HTC touch cruise polaris
    Od DULIBAR v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 13-07-2010, 21:09
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-03-2009, 22:13
  5. Touch Cruise (Polaris) a WM5torage
    Od Vladky_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-04-2008, 23:02