Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 14 z 14 PrvníPrvní ... 4121314
Zobrazené výsledky: 196 až 208 z 208

Téma: HTC Touch Cruise (Polaris) - nové ROM, flashování atp.

  1. #196
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    43

    Orig. ROM 6.1 ne. Při koupi tam byla WM5.x a potom už WM 6.1 udk R8... Jinak HR mi toudělalo i po synchronizaci PIM před AC (s PC přes kabel).
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #197
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    WM5? To tam nemohlo byt :-/ Nebyla to WM6.0?
    Mno kazdopadne bych postupoval asi tak, ze pokud mas Radio 1.59.??? a HardSPL v2 od Oliho (zkus kdyztak flashnout HardSPL jeste jednou + HardReset), tak bych flashnul originalni ROM (http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=427499), pak HardReset, pak D1 a zase HardReset.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #198
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Tak co jak to dopadlo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #199
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    43

    Jsem od neděle ve fázi ostrého testování...
    Offiko ROM RUU_Polaris_HTC_WWE_3.13.405.0_radio_sign_25.85.30 .07_1.59.42.15_Ship.exe mi nešlaq spustit - hlásilo to nějakou chybu souboru...
    Radio jsem musel toto: 1.59.46.12 - požadovaná verze 1.59.42.15 mi nešla flashnout a nevím proč...
    HSPL mám klasiku V2 od Oliho
    Jinak tam mám D1 z 20.3.2010 a zatím to funguje, i když se mi zdá, že to žere víc energie ( .
    Tak uvidíme...:?: :?:


    Děkuji za pomoc O.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #200
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Asi to zere kvuli tomu, ze ti bezi na pozadi ActiveSync. Jinak Radio zkus tohle a pak tu origos ROM. Mozna jsi tu origos ROM spatne stahnul... poslu ti to v ZIPu, aby byla jistota, ze je to v poradku ;-) Rozhodne doporucuji ten flash udelat, aby te pak neprekvapil hard-reset... ja furt jedu na D1ce-13/03 (bez tech upravenych 3D ovladacu) a zatim no problemo ;-)
    PS: pockat... tak podarila se ti nakonec flashnout ta origos ROM nebo ne?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #201
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    43

    ORIGOŠ ROMku (STAŽENO Z HTC) JSEM NEINSTALOVAL, PROTOŽE MI NEŠLA SPUSTIT A JINÉ ODKAZY HTC ZLIKVIDOVALO...(
    PŘESTO ZATÍM VŠE DRŽÍ A FUNGUJE - ALESPOŇ DOUFÁM,PROTOŽE JE TU JINÝ ZPŮSOB OVLÁDÁNÍ A DO VŠEHO JSEM JEŠTĚ NEMĚL ČAS KOUKNOUT. POKUD MI JI POŠLEŠ, TAK TO SAMOZŘEJMĚ ZKUSÍM, ALE AŽ O VÍKENDU - DŘÍV TO NESTÍHÁM...
    DÍKY O.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #202
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #203
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Ahoj, po delší době opět zpátky. Začal jsem spolehlivě flashovat z karty - díky bobo.4150.sk za tip :-). Vyzkoušel jsem několik ROMek a zdá se, že nejlepší pro ně bude 6.1. CZ. Ač jsem dal do founu jakoukoliv 6.5 ,byť stabilní, ROM. Vždy jsem měl problémy v maliech s diakritikou.Dost často píšu dopisy různým organizacím a je hodně bylbý, když jsou bez diakritiky nebo někdy s částečnou diakritikou. Klávesnici používám Resco keyboard. Nemá někdo zdejší CZ ROm 6.1.? nebo její odnož? Zatím jsem narazil na ENG originál verze.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #204
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Hmm a nezkousel sis pohrat treba s nastavenim kodovani? Zkus treba auto-detect nebo nejakou z voleb Central European popr. jiny mailovy klient

    TO Vystavel:
    Tak co jak jsi na tom? Flashoval jsi tu origos a pak pres ni tu Kostasovu 6.5.5?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #205
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    Tohle jsem vyřešil přehráním českých fontů (Tahona CZ a Verdana CZ) a instalen SPB keyboard..

    A originálné wm 6.1 ROM je pořád na stránkách HTC, ale na těch anglických. Česká mutace obsahuje prd.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #206
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Zdar
    Otevírám znovu téma, protože hledám ROM, která mi bude více vyhovovat. Moc neflashuju, ale mám druhý telefon s Touch Flo a tak jsem jej chtěl i do Touch Cruise. Nakonec jsem nainstaloval kostasovu ROM , která mi plně vyhovuje. Naail jsem ale na problémy:
    - Mám ji více než dva měsíce, ale v posledních dvou týdnech se mi stává, že se telefon sám vypne. Stalo se to asi třikrát. Zprvu jsem myslel, že jsem jej vyplsám, nebo že došla baterie. Nedošla a nevypl.
    - Nefunguje mi s HandsFree v autě. Nemám možnost otestovat, ale s původní ROM vše fungovalo naprosto korektně. Nyní není žádný zvuk a nikdo mě neslyší.
    - Mám program AutoCallRecord, který mi nahrává hovory. Některé jsou nahrány OK, některé mají po pěti sekundách vložen zvuk, který znemožňuje poslech. Právě přesně pět sekund mě přesvědčilo k tomu, že by se jednalo o jakousi trial verzi a jjestli chci slyšet vše, tak mám někam vložit kód, ale program by měl být free a hlavně, někdy to udělá a někdy ne. Dokonce i u jednoho člověka mám dvě nahrávky OK a šest znehodnocených. Neuvědomuji si, že bych tento problém řešil s předchozí ROM.

    Poraďte mi nějakou ROM, která mi bude vyhovovat. Tahle ROM se mi docela líbí, WM6.5 je příjemný skok vpřed. Slšel jsem o zázračné UDK 09, ale na internetu jsem našel informaci, že je to to samé jako UDK Syrius 0 a ten byl bydán začátkem roku 2008, takže kdo ví...
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #207
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    70

    Koukám astejně jako ty po novější a zaujal mě odkaz tady... specielně MEGAN ROM, ale ještě jsem se nedostal k otestování.

    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #208
    Nováček
    Registrace
    Feb 2012
    Příspěvků
    1

    zdravim,
    mam stejnej problem, zkousel jsme nekolik ROMek ale vzdy to dopadlo stejne. Chlaskou Error 262, Delam to podle navodu: ale pri 8 kroku se mi zaprve neobjevi napis nahore replug USB cable a za druhe se zmeni obrazovka na 9 krok ale s tim rozdilem ze procenta stoji na 0 a tma to taky zustane a po chvilce to vyhodi hlasku Error 262. Zkousel jsem kabel vypojit i ponechat v kroku 8 ale vse je stejny. Prosim poradte, uz to googlim asi 3 rny ale zadna rada nepomohla
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 14 z 14 PrvníPrvní ... 4121314

Podobná témata

  1. HTC Polaris (P3650, Touch Cruise) - čeština, CZ lokalizace
    Od vlastamecar v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 09-03-2012, 09:11
  2. WM 6.x CZ pro HTC touch cruise (polaris)
    Od Quick_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-09-2010, 17:30
  3. HTC touch cruise polaris
    Od DULIBAR v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 13-07-2010, 22:09
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-03-2009, 23:13
  5. Touch Cruise (Polaris) a WM5torage
    Od Vladky_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-04-2008, 00:02