Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 5 z 14 PrvníPrvní ... 34567 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 61 až 75 z 208

Téma: HTC Touch Cruise (Polaris) - nové ROM, flashování atp.

  1. #61
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3

    Citace Původně odesláno od noiser
    Po dvou dnech zatim porad max. spokojenost, dneska jsem jeste flashnul radio - byly malicko problemy s BT HF Parrot 3200LS+, tak uvidime.
    Mohol by si sem hodit odkaz na tu verziu co spominas, neviem ju najst.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #62

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Tady najdes ROMku:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=378080

    Tady najdes pripadne radio:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=379599

    Pred tim nez budes flashovat Romku tak musis flashnout SPL, protoze to originalni nepovoli flashnout jinou nez original ROMku od vyrobce.
    HardSPL pro Cruise najdes tady:
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=351964
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #63
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ten link mi nejede, nemate nekdo jeste jiny, prosim ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #64
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Uz to mam, diky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #65
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    36

    Prosim o radu,
    chtel bych dostat do touch cruise taky rom od bepeho ale nevim si rady nejde mi to. Mam stazeno Hard spl; v teto slozce spustim ROMupgradeutility.exe a nedeje se nic. Kdyz otevru slozku Polaris_wwe_0.67premium_bepe a spustim rom.exe tak mi nabehne tribarevna obrazovka vytahnu kabel dam ho zpatky a nic... mrtvo. Nekde asi delam chybu, prosim o radu nebo podrobnejsi navod.

    A jak vam beha novej system jede to jako 400mhz pc??
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #66
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Geib: Nechce se mi to ted hledat a uz je to nejakej tejden, co jsem to delal, ale v zasade je postup nasledujici:
    1. Stahnes hardspl a flashnes ho do PDA, tim upravis bootloader na ten upraveny (cti poradne instrukce na obr., je tam vse, pokud by to neslo, zkus prepnout rucne PDA do bootloader modu = tlacitko fotaku a reset)
    2. stahnes rom od bepeho a stejne jako hardspl flashnes tu rom

    To je vse - jinak ta rom je jen rom, neobsahuje zadne radio, takze pokud chces jine, zase stejny postup, osobne nedoporucuju flashovat posledni radio, mel jsem s nim nakonec velky problemy - po prijeti hovoru ticho a podobne, vcera jsem vratil puvodni radio a zatim to vypada OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #67
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    36

    Ok díky, jdu se do toho pustit.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #68
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    12

    ja chci novou romku...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #69
    Nováček
    Registrace
    Dec 2005
    Příspěvků
    44

    pokud po flashnuti RADIO ROM narazite na problém s GSM signalem (u BTS plny, po par desitkach metru uz je 2 carky a stezi se nekam dovolate), projdete si thread

    forum.xda-developers.com/showthread.php?t=386281

    Flashnuti puvodni ROM nepomaha, mne pomohlo az nahrani Murata Radio Rom

    rapidshare.com/files/112033239/Radio_Murata_PPAS_1.58.21.23.rar.html

    snad to nekomu pomuze a usetri nekolik bezesnych noci
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #70
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    S murrata radio je ale zase problem, ze obcas se nezobrazi, kdo vola, resp. nevim, zda to dela radio, ale u novejsi verze radia mi to nedelalo. Projevuje se to tak, ze telefon zvoni, je tam dialog a treba i obrazek, pokud u volajiciho je, ale cislo tam neni - proste chybi.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #71
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Citace Původně odesláno od noiser
    S murrata radio je ale zase problem, ze obcas se nezobrazi, kdo vola, resp. nevim, zda to dela radio (nebo Bepeho 0.67), ale u novejsi verze radia mi to nedelalo, tak predpokladam, ze to dela radio. Projevuje se to tak, ze telefon zvoni, je tam dialog a treba i obrazek, pokud u volajiciho je, ale cislo tam neni - proste chybi. Staci SR a je to OK.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #72
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Dal sem si ROM 0,67 BEPE a mam jeden problemek,pri psani s touch keypad,sipka zpet ktera ma umazavat znaky dela mezery..pouze kdyz to drzim zacne umazavat, kde je chyba?
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #73

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    No tak jsem se na to koukal a backspace mi funguje v pohode, akorat ze mi Touch Keypad pise pouze cisla a ne znaky a vubec netusim cim to muze byt. Touch Qwerty chodi v pohode.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #74
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    to je ale ono, pokud si T9 zmenis na anglictinu tak to chodit bude, to dela ta ceska XT9, ze neni videt v nazvu a sou tam prazdne policka pro nazev jazyka, na WM 6.0 to chodilo regulerne...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #75

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    No jenze ja tam zadnou ceskou XT9 nemam, nemam tam vubec zadnou cestinu nainstalovanou ).
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 5 z 14 PrvníPrvní ... 34567 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Polaris (P3650, Touch Cruise) - čeština, CZ lokalizace
    Od vlastamecar v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 09-03-2012, 08:11
  2. WM 6.x CZ pro HTC touch cruise (polaris)
    Od Quick_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-09-2010, 16:30
  3. HTC touch cruise polaris
    Od DULIBAR v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 13-07-2010, 21:09
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-03-2009, 22:13
  5. Touch Cruise (Polaris) a WM5torage
    Od Vladky_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-04-2008, 23:02