Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 4 z 14 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 46 až 60 z 208

Téma: HTC Touch Cruise (Polaris) - nové ROM, flashování atp.

  1. #46
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    3

    Má byť nejaká norá ROM s vyriešeným problémom s grafikou?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #47
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    62

    Nevím, jestli celá nová ROM, nebo jenom nějaký ovladače, ale mělo to být do konce března, tj. do včerejška (
    Ale snad to ještě bude.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #48
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    12

    Citace Původně odesláno od Prague77
    Citace Původně odesláno od peciss
    Jo stahnul jsem posledni verzi ze stranek XDA dev konkretne tuto (Polaris_WWE_0.60_NoTom_bepe.rar). No zatim se to jevi prijemne, nejaky velky zmeny nepocituji, uvital jsem novou Operu, ktera je obsahem a taky vetsi volnou pamet.
    0.60?
    od te doby udelal6 verzi, ted je aktual 0.66...

    par dotazu, nevadi li:
    - je to znatelne rychlejsi?
    - je ta nova Opera takova pecka?
    - volnejsi pamet - myslis operacni?
    - je neco, co ti tam nechodi?
    - jake jsi k tomu pridal "radio" pro provoz wifi atd..
    1.) nevim jestli je to znatelne rychlejsi, ale o neco urcite, jelikoz jedu bez pocesteni, coz bralo taky nejakej krajic operacni pameti, nebo-li RAM...
    2.) nova opera je pecka, uz bych jinej prohlizec nechtel, IE nedoporucuji
    3.) bylo vysvetleno v kroku 1
    4.) o tom nevim, zatim jsem nenarazil na neco co by nechodilo
    5.) nic jsem nepridal, vse potrebne je uvnitr

    Uz se chystam na novejsi verzi, tak snad v ni bude take vse v poradku
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #49
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    23


    1.) nevim jestli je to znatelne rychlejsi, ale o neco urcite, jelikoz jedu bez pocesteni, coz bralo taky nejakej krajic operacni pameti, nebo-li RAM...
    2.) nova opera je pecka, uz bych jinej prohlizec nechtel, IE nedoporucuji
    3.) bylo vysvetleno v kroku 1
    4.) o tom nevim, zatim jsem nenarazil na neco co by nechodilo
    5.) nic jsem nepridal, vse potrebne je uvnitr

    Uz se chystam na novejsi verzi, tak snad v ni bude take vse v poradku
    diky za info!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #50
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    3

    Hezký den přeji všem, co mají o tomto tématu přehled.
    Mám HTC Touch cruise. A vím že vyšli nové WM. Jenže problém je v tom, že nemůžu nikde najít od Microsoftu download na vyšší verzi. Tak jsem se chtěl zeptat, jestli o něčem takovém někdo víte, aby se mi zachovala čestina. Případně jestli někdo máte zkušenosti s nahráním neoriginálu do HTC touch cruise. Vím že je, akorát se bojím ho tam hodit, aby mě to nerozhodilo mobil. Mám ho na práci a tak si nemůžu dovolit ho odrovnat. nebo aby mi nějakou dobu nefungoval. A jestli při instalaci WM 6.1 přijdu o kontakty a td, jako bych nainstaloval u pc nový windowsi? Děkuji za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #51
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    nie je problem odzalohovat kontakty/sms/kalendar... a prehodit na novu rom. Aplikacie si budes muset doinstalovat. Ide o to aku mas CZ, predpokladam sunnysoft, takze nemal by byt problem, ale niektore veci ti nepojdu v CZ, pripadne pojde nekorektne (threaded SMS)-treba si len odzalohovat niektore CAB subory z \\Windows\. Na original WM6.1 si musis pockat kym ju vyda "dodavatel" tvojho cruisa (htc/o2....) Inac daju sa ROM najst na xda-developers.com aj 6.1 Mozes si ich preflashnut, ale pozer mozes prist o zaruku a musis predtym spravit HardSPL
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #52
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    3

    hůstýýý teď jsem četl že pro htc touch cruise vyjde originální abgrejd na WM 6.1 už aby to bylo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #53
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    daj link kde. Ale nedivil by som sa.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #54
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    3

    psal jsem, že plánují.
    tady je odkaz odkud jsem se dozvěděl.
    http://smartmania.mobilmania.cz/forum/viewtopic.php?t=7132
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #55
    Nováček
    Registrace
    Mar 2006
    Příspěvků
    40

    Mam takovy problemek. Upgradoval jsem na BEPE 0.67. Vsechno je supr. Rychlost paradni. Ale u novych HTC keyboard, keypad a qwerty mi nefunguje ceska T9. Normalne nainstaluju enable czech t9 cab, ale cestina se v nabidce neobjevuje. Nevite nekdo, jak to "poresit"?

    Edit: Jeste upresneni. Prisel jsem na to, ze se nainstaluje, dokonce i funguje, ale musim vybrat prazdne pole po portugalstinou. Nekde asi neco chybi, aby se v rozbalovaci nabidce ukazoval nazev jazyku. Jeste tak najit co.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #56
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Od vcera taky jedu na BePeho 0.67 a musim rict, ze pecka, zatim max. spokojenost.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #57

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Jojo taky jsem vcera najel .67 od Bepeho, jeste dneska flashnu radio. Romka zatim maka v pohode, ROM settings utilita na vypinani kostky a XT9 je super.
    Cele je to znatelne rychlejsi a to co tam zbylo jako volna storage mne docela prekvapilo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #58
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2004
    Příspěvků
    245

    Po dvou dnech zatim porad max. spokojenost, dneska jsem jeste flashnul radio - byly malicko problemy s BT HF Parrot 3200LS+, tak uvidime.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #59
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od noiser
    Po dvou dnech zatim porad max. spokojenost, dneska jsem jeste flashnul radio - byly malicko problemy s BT HF Parrot 3200LS+, tak uvidime.
    je u teto rom moznost stejneho "home" jako u origo rom?
    tedy pod hodinami mail,sms a volani, dale pak 4 ikonky (zasahem do registru 6) atd...?
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #60

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Jj .. dokonce bych rekl ze je tam novejsi verze HTC Home pluginu, ktera ma hezci ikony.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 4 z 14 PrvníPrvní ... 23456 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Polaris (P3650, Touch Cruise) - čeština, CZ lokalizace
    Od vlastamecar v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 09-03-2012, 09:11
  2. WM 6.x CZ pro HTC touch cruise (polaris)
    Od Quick_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-09-2010, 17:30
  3. HTC touch cruise polaris
    Od DULIBAR v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 13-07-2010, 22:09
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-03-2009, 23:13
  5. Touch Cruise (Polaris) a WM5torage
    Od Vladky_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-04-2008, 00:02