Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 3 z 14 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 31 až 45 z 208

Téma: HTC Touch Cruise (Polaris) - nové ROM, flashování atp.

  1. #31
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    presne takmer ako pises. Pozri si swtos-ove romky na xda-dev. Bude to 6.1(19199) Problem je s tym cistenim a prekladom registrov(a na tie registre sa mi voooobec nexce)

    Pomoc je vitana
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00270868_new1_U8Fa.jpg 
Zobrazení: 44 
Velikost: 15.2 KB 
ID: 7787   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00270868_Screen01_eS5x.jpg 
Zobrazení: 38 
Velikost: 13.6 KB 
ID: 7788   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00270868_Screen02_TRXF.jpg 
Zobrazení: 37 
Velikost: 17.3 KB 
ID: 7789  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #32
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Konecne sa blizim k skusobnej verzii, chcem poprosit zdatnejsich uzivatelov nasho "milaaassska" aby sa mi ozval cez ICQ/MSN/PM (v mojom profile). Potreboval by som to testnut pri normalnom pouzivani.... Lebo ja robim len build za buildom... a netusim ako je to so stabilitou. Kto nevie ako to naflashovat nech sa radsej ani neozyva (tj ziaden support nebude ani vysvetlovanie ako sa flashuje a pod) pridavam nejake screeny.

    Este nie je dokoncena (tj uplne vycistena a spravene registre poriadne, ale ak by niekto pomohol...)
    Připojené obrázky Připojené obrázky Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00270932_1_9G7.jpg 
Zobrazení: 39 
Velikost: 13.4 KB 
ID: 7790   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00270932_2_h2or.jpg 
Zobrazení: 48 
Velikost: 27.0 KB 
ID: 7791   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00270932_3_LoNx.jpg 
Zobrazení: 46 
Velikost: 23.3 KB 
ID: 7792   Klikněte na náhled pro zobrazení v plné velikosti 
Název: 00270932_4_gL9W.jpg 
Zobrazení: 45 
Velikost: 27.1 KB 
ID: 7793  
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #33
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    31

    Můžete mi někdo prosím popsat přesně ten postup při upgrade ROM, jinak se bojim že ho pošlu do věčnejch lovišť.. Copak vám to zabere tolik časü...
    PLOSIIM
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #34
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #35
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    12

    Tak jsem zdarne nainstaloval romku od BePeho a jdu testovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #36
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    23

    ahoj, dej urcite vedet, akorat jsem tam chtel hodi tu jeho posledni verzi 6.6, ale pockam i na tvuj nazor
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #37
    Nováček
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    12

    Jo stahnul jsem posledni verzi ze stranek XDA dev konkretne tuto (Polaris_WWE_0.60_NoTom_bepe.rar). No zatim se to jevi prijemne, nejaky velky zmeny nepocituji, uvital jsem novou Operu, ktera je obsahem a taky vetsi volnou pamet.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #38
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    23

    Citace Původně odesláno od peciss
    Jo stahnul jsem posledni verzi ze stranek XDA dev konkretne tuto (Polaris_WWE_0.60_NoTom_bepe.rar). No zatim se to jevi prijemne, nejaky velky zmeny nepocituji, uvital jsem novou Operu, ktera je obsahem a taky vetsi volnou pamet.
    0.60?
    od te doby udelal6 verzi, ted je aktual 0.66...

    par dotazu, nevadi li:
    - je to znatelne rychlejsi?
    - je ta nova Opera takova pecka?
    - volnejsi pamet - myslis operacni?
    - je neco, co ti tam nechodi?
    - jake jsi k tomu pridal "radio" pro provoz wifi atd..
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #39
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    62

    Flash nového radia
    Na XDA vidím alespoň 5 novějších radií, než to moje původní, ale nějak nevím jak je naflashovat. Na Hermese jsem samotný rádio flashoval vícekrát, ale na Polarise se flashuje jinak.
    Podělí se někdo o zkušenost? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #40
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    z xda si stiahni customRUU pre polaris(autor je UDK) daj radio(je to nbh subor neviem velkost presne je to len par MB) do foldra s customruu a spusti customRuu. HardSPL podmienka. Cruisa musis mat v bootloaderi
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #41
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    62

    Díky za odpověď. Vše už jsem už včera vyzkoušel, ale nedotáhl do úspěšného konce:

    HardSPL proběhlo celé OK, ale AVG v CustomRUU pro Polaris po rozbalení hlásí v CustomRUU.exe trojskýho koně. Když zadám nákazu ignorovat, tak stejně CustomRUU.exe nejde na PC spustit, hlásí že je to špatná (nespustitelná) verze. ... ??

    Radio_1.65.14.06 obsahuje pouze .nbh soubor
    Radio 1.64.08.21 zase obsahuje mimo jiné 4 exe soubory - v jakém pořadí se spouštějí ... ??
    Ještě jednou díky předem za doplňující radu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #42
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Odinstaluj AVG a daj tam NOD32. BTW: zaklad kazdeho flashovania je vypnut firewally a antiviry.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #43
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    62

    Díky za radu,
    není problém na dobu flashování AVG vypnout. Ale vyřeší se tím hláška, že CustomRUU.exe není spustitelný program, jak mi to včera hlásilo? (- můžu zkusit až večer doma)
    Díky

    P.S. Na TyTN jsem flashoval jak Radio tak i komplet ROMy a antivir nevadil.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #44
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Nemusis pouzit customRUU. Posli mi PM s emailom mozem ti poslat officialny flasher (len ten bohuzial spravi automaticky HardRst, aspon pokial viem) Custom ruu je spravene tak aby si mohol flashnut len Radio bez HR. Inac s AVG som mal problemy aj ja preto uz nepouzivam.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #45
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    62

    Díky za snahu, ještě to budu zkoušet bez HR. Vyměnit radio jsem chtěl kvůli špatný spolupráci s hands free Jabra, ale ještě to chvilku vydržím. Beztak HR už brzy udělám při instalaci slíbené nové ROM s vylepšenou grafikou. Čekám ji teď každou hodinu )
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 3 z 14 PrvníPrvní 1234513 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Polaris (P3650, Touch Cruise) - čeština, CZ lokalizace
    Od vlastamecar v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 09-03-2012, 08:11
  2. WM 6.x CZ pro HTC touch cruise (polaris)
    Od Quick_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-09-2010, 16:30
  3. HTC touch cruise polaris
    Od DULIBAR v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 13-07-2010, 21:09
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-03-2009, 22:13
  5. Touch Cruise (Polaris) a WM5torage
    Od Vladky_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-04-2008, 23:02