Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 13 z 14 PrvníPrvní ... 311121314 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 181 až 195 z 208

Téma: HTC Touch Cruise (Polaris) - nové ROM, flashování atp.

  1. #181
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    To HARY:
    Ja jsem se tak pred mesicem taky odlepil od WM6.1ky a zkusil jsem nekolik ROM vcetne Meganu... hruza a des nestabilni... ted mam Kostasovu D1 a musim to zaklepat ze se tvari OPRAVDU VELMI SLUSNE! Uz prvotni dojem z teto ROM byl diametralne odlisny nez ty ostatni chabacke pokusy. Zkus: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=554071
    PS: NEZAPOMEN na Hard-Reset hned po flashovani!!!!
    PS2: Jo ale kdyz nezvladas anglictinu tak to jsem to tedka psal asi uplne zbytecne Ta ROM je anglicka A cestina z WM6.5 na tom asi stabilne nepujde :/
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #182
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Ahoj bkf1, vůbec jsi to nepsal zbytečně. S PDA či MDa zařízeními pracuji i v angl. již delší dobu. Mně jen odrazuje angl. v diskuzních forech typu XDA, kde se tak trochu neorientuji. Teď mám v Cruisovi anglickou verzi WM 6.5 ale zatím první den.Přeci jen bych však rád věděl, jak dostat zpátky oficiální třeba angl. verzi WM 6.1. Balíček jsem si ze stránek stáhnul,ale flashnout se mi telefon nepovedlo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #183
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Ahoj bobo.4150.sk, z karty jsem bootnout nezkoušel. Jen z PC.Ale dobrý nápad. Večer otestuji.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #184
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    To HARY:
    Mno ja jsem nikdy neprechazel zpet, ale tusim, ze musi clovek nahrat original SPL ( http://www.edisk.cz/stahni/35297/ori..._751.57KB.html ) a pak muzes flashnout original ROM (RUU_Polaris_HTC_WWE_3.13.405.0_radio_sign_25.85.3 0.07_1.59.42.15_Ship.exe). Ale fakt si nejsem 100%ne jisty...
    Nebo doporucim neoficialni WM6.1 vysoce stabilni 3LIT3 VII (VIII nebrat!!!), kterou jsem mel asi pul roku ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=459826 ) a mozna bych zkusil jeste Shenkarovu ROM ( http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=478029 ), protoze podle toho co pise, mu hlavne zalezi na stabilite a kvuli ni treba vubec neuvazuje nad implementaci 3D ovladacu a dalsich blbosti, ktere prave stabilitu podkopavaji. Mno kazdopadne tu 3LIT3 VII muzu jen vrele doporucit, slouzila mi verne pres pul roku k MAXIMALNI spokojenosti Ale WM6.5.3 me dostalo svym grafickym ozivenim takze pokud ta Kostasova nebude nejaka spatna, tak u ni asi zustanu, jinak valim zpet na WM6.1
    Jinak ta Kostasova ROM je WM6.5.3 a aspon pro me jsou to co se tyce ovladani MNOHEM lepsi Windows nez WM6.5 I kdyz rad pouzivam D-Pad
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #185
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    43

    Můžu se zeptat na aktuální zkušenost s KOSTASOVOU 6.5 D1 po několika dnech provozu? Pracuji s telefonem poměrně hodně, a nemůžu si dovolit ho na nějaký čas odstavit mimo provoz... Díky za odpověď...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #186
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Aktualni kladne zkusenosti s D1kou z 9.3. mohu potvrdit jen do vcerejska, protoze jsem updatoval na D1ku ze 13.3., kde je opraveny PowerPoint (je tam vubec cely novy Office 2010) a par drobnosti. Mno kazdopadne bych si troufal D1ku jen doporucit ;o)
    PS: a jen takova uplna drobnost... oznacovani ve Wordu se musi aktivovat pomoci vyvolani kontextove nabidky a vybranim "make selection" ;o) Novy Word me proste tak trosku dostal ze zacatku
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #187
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    43

    Díky, příjemná zpráva...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #188
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    43

    Tak někde dělám chybku nebo se mi to nějak blázní... Nainstaloval jsem Kostas D1 z 13/03/2010 a po nějaké době, kdy si porůznu instaluji nějaký soft se mi provede samovolné HR. to se v různých chvílích i fázích instalací opakovalo asi 4x a tak jsem to prozatím vzdal. Nevíte někdo čím to může být? Jaké máte hard SPL (u koho to běhá v pohodě)? Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #189
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Mám SPL klasicke HardSPL v2 (od Oliho http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=351964), Radio oficialni 1.59.46.12 (kdyztak muzu poslat) a po flashovani jsem samozrejme provedl HARD-RESET (hned na obrazovce kalibrovani). Taky pozor na soft, ktery instalujes! Prece jen nemusi byt vsechno kompatibilni s 6.5.3!!! Ja zatim jedu v naproste pohode i kdyz pravda z nejakych tech systemovych stale bezicich veci mam jen HomeScreen UI++ (na zamykani po prejiti PDA do offline a taky pro velky ciselny ukazatel baterie na Today).
    PS: Tohle udajne dela spatna verze radia. Co mas za radio?
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #190
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    43

    Všechno jsem měl, jak ty. HSPL i radio, tak nevím... Zkusím to ještě o víkendu a uvidíme...
    Díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #191
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Mozna by pomohlo kdybys napsal, jake programy jsi instaloval Jinak na XDA radi, ze kdyz se to stane, ma se prejit na originalni radio 1.59.42.15, ale jak rikam, me se to jeste nestalo... Mam instalovano TapTap Keyboard, Resco Explorer, HomeScreen UI++, Smart řády, Dodfred Task Switcher, Dodfred SoftKey, Vijay Device Lock, Vijay Device Lock, Vijay OkButt, Vijay Phone Shortcuts a Opera Mobile 10.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #192
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    43

    Obávám se, že to nebude instalovaným softem a jeho kompatibilitou. Jednou to udělalo po nastavení CZECH formatů dat ve windows - reionální nastavení, podruhé po importu PIMs, potom po instalaci TOTAL COMMANDERU a dále už ani nevím... Zkusím to orig. radio. To se mi jeví jako nejvíce pravděpodobné. Díky za tip. Dám vědět, jak jsem dopadl (do neděle 21.3.).
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #193
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Jeste me napadlo, jestli jsi vubec nekdy mel v Polarisovi oficialni WM6.1 instalovane oficialnim instalatorem RUU_Polaris_HTC_WWE_3.13.405.0_radio_sign_25.85.30 .07_1.59.42.15_Ship.exe? Nebo jsi provadel update na uzivatelskou ROM jeste z WM6.0?
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #194
    Nováček
    Registrace
    Oct 2003
    Příspěvků
    43

    Měl jsem tam WM 6.1 udk R8...
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #195
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    A byla tam teda nekdy ta oficialni WM6.1? Jinak co se tyce obnovovani zaloh, tak u toho bych byl zvlast opatrny / Ja si udrzuju vsechny kontakty na SIMce, ale kamosovi jsem to resil pres PC (zaloha/obnova pres Jeyo Mobile Companion 2.1), protoze u jakyhosi jinyho zalohovace, co mel v PDA, se mu shazoval system...
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 13 z 14 PrvníPrvní ... 311121314 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Polaris (P3650, Touch Cruise) - čeština, CZ lokalizace
    Od vlastamecar v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 09-03-2012, 09:11
  2. WM 6.x CZ pro HTC touch cruise (polaris)
    Od Quick_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-09-2010, 17:30
  3. HTC touch cruise polaris
    Od DULIBAR v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 13-07-2010, 22:09
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-03-2009, 23:13
  5. Touch Cruise (Polaris) a WM5torage
    Od Vladky_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-04-2008, 00:02