Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 12 z 14 PrvníPrvní ... 21011121314 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 166 až 180 z 208

Téma: HTC Touch Cruise (Polaris) - nové ROM, flashování atp.

  1. #166
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    64

    Díky moc za pomoc
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #167
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    10

    Ahoj všichni potřeboval bych pomoc s flashem HTC TOUCH CRUISE potrebovaal bych oficialni anglickou rom a návod jak flashovat jsem v tomto lama dekuji za odpovedi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #168
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    62

    Ahoj Kozlíku,
    pochybuju, že se někomu bude chtít dělat tak zbytečnou věc a extra pro tebe znovu popisovat to, co už tu mnohokrát popsaný je. Trocha čtení a všechno tu najdeš. A při tom čtení se dozvíš i spousty dalších užitečných věcí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #169
    Nováček
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    10

    Ahoj ano již jsem to konečně celé přelouskal a zjistil jsem že pro mě bude nejvýhodnější oficiální ROM WM 6.Protže jak jsem četl i v jíných forech tak WM 6.1 v oficiální verzi neí zrovna nejlepší řešení.Nemohl by jsi mi pomoc a říct kde WM 6 mohu sehnat?? Kromě fora xda to jsem už zkoušel.Popřípadě jestli máš link byl bych ti velmi vděčný.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #170
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    5

    Zdravim,
    uvazuji nad koupi 3G nebo Cruse, byl by to muj prvni WM a vic jak 10000 do toho dat nechci, takze bych to bral asi nastaro (MP)... Diamonda jsem vyloucil pro absenci pametovych karet... Mam par dotazu:
    1. Ktery z techto dvou zarizeni byste mi doporucili?
    2. Jaky je mezi nimi rozdil?
    3. Jak je to grafikou, hlavne u Cruise, docetl jsem ze ma nejake problemy s ovladaci, uz to opravili v nove romce WM 6.1?
    4. Jak je to s Cz verzi u obou zarizeni?
    popripade poradte jinou znacku.. zajimave vypada i LG KS20 (ale ta ma blbou podporu ze strany vyrobce - WM 6.1 neni...), pripadne HP iPAQ 914c ...
    tedy na znacne mi moc nezalezi... Cruise se mi libi hlavne i parametrove...128 rom, radio, gps... jen tam mam strach o tu "grafiku".. rep. celkovy vykon... mam v planu na tom pouzivat Pocket Fritz 3 a tudiz nestojim o nejakeho sneka...
    Prozatim vse, dekuji za odpoved.

    p.s. daval jsem to i do vlakna 3G ale sem se to hodi myslim lepe, takze se omluvam tem kteri to budou cist dvakrat, odpovidat staci jen jednou )
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #171
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    31

    Existuje nějaká light verze romky založená na oficiální 6.1?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #172
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    Citace Původně odesláno od Schumi
    Potřeboval bych poradit s HTC Cruisem, pokoušel jsem se flashnout přístroj na jinou ROM, ale neustále mi to háže chybu typu :Error (262) update error. The rom update utility has encountered communication errors during the update process.The program will guide you step-by-step to recover from the errors so you can continue with the update.
    Neví někdo co s tím ?
    Díky moc za pomoc.
    tak to mi dělá také a ještě se mi restartuje PC,sem to dělal pětkrát
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #173
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2005
    Příspěvků
    191

    omluva,už jsem na to přišel
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #174
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    86

    rom WM6.1 3LIT3 VI ROM i cz lokalizací. Radio je jiz obsazeno v romce a jede to pekne jak pro tomtom,garmin tak i mobilni operatory je to radio 1.65.30.09. Čestinu rozbalit anahradit puvodní soubory ve windows jedině totalcomanderem.
    http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=495713[/quote][/quote]
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #175
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    60

    Jak se dá naflashovat POLADIAG.nbh z pam. karty ? Diky .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #176
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    170

    spravne to je POLAIMG.nbh a tady mas o tom cely clanek v ENG a popr. prelozeno do CZ
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #177
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Zdravim vsechny,
    mám dotaz jakou kdo pouzivate ROM? Urcite mate kazdy nejake oblibene Ze starsiho PDA (Mio A701) mam zkusenost ze starsi je kolikrat lepsi nez novejsi... budu rad kdyz se podelite o zkusenosti
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #178
    Obyvatel SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    369

    Mnooo tak tedka chvilku jedu na ROM "3LIT3 VII ROM Suite" a hned je poznat ale sakra rozdil oproti oficialni 6.1 ROM... krasne plynule i kdyz mam nainstalenou "lokalku" od SunnySoftu (instalil jsem "lokalku" pro Lolite, protoze tato ROM obsahuje hodne programu prave z tohoto noveho Cruise). Vidim ze "kuchar" ve stare "VII" nechal systemu nazrat se RAMky, takze je to krasne plynule oproti "VIII". kde zrejme podlehl natlaku uzivatelu, kteri chteli vice RAM. Jenze k cemu je vice RAM, kdyz je pak system pomaly a seka se zhe? :? To radsi budu mit po startu 46MB RAM volne pameti (bez TouchFlo), aby mi to jelo plynule, nez abych mel asi 75MB RAM volne pameti (bez TouchFlo) a system se choval jako zfetovany snek : Jinak kdo by si ji chtel nahodit (http://d01.megashares.com/?d01=d385497), tak nezapomente, ze je NUTNE mit Radio 1.59.xx (ja mam napr. ofic. 1.59.42.15 jako hodne uzivatelu).
    PS: Dalsi ROMky od tohoto uzivatele nebudou, protoze na to uz s*ere Mno jo vsichni bohuzel musime vyrust )
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #179
    Občasný diskutér
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    93

    Ahoj vespolek. Mám problém.Nainstaloval jsem si WM 6.5 Megan co je ke stažení na XDA - odkazy jsou tuším i zde. Nejsem s ROM-kou spokojen. Zkouším se vrátit zpátky k oficial WM 6.1,ale nedaří se mi přístroj flashnout. Není v tom nějaký fígl? Anglicky jazyk nezvládám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #180
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2004
    Příspěvků
    180

    Ahoj, čo znamená „nedaří se mi přístroj flashnout“? Skúšať flashovať z MicroSD karty? Alebo cez PC? Moje všobecné rady:
    1. najistejší je flash z MicroSD karty: extrahovať z originálneho flash softu pre PC (to je ten s príponou .exe) pomocou WinRAR súbor s príponou .nbh a premenovať tento súbor na polaimg.nbh
    2. presunúť súbor polaimg.nbh do root adresára na kartu
    3. vstup do bootloadera: držať tlačidlo fotoaparátu a krátko stlačiť reset, keď naskočia farebné pruhy pustiť tlačidlo fotoaparátu. Následne postupovať podľa pokynov na displeji.
    4. ak vyššieuvedené nefunguje, skús downgrade radio ROM na nižšiu, zoznam radio ROM nájdeš tu
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 12 z 14 PrvníPrvní ... 21011121314 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Polaris (P3650, Touch Cruise) - čeština, CZ lokalizace
    Od vlastamecar v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 09-03-2012, 09:11
  2. WM 6.x CZ pro HTC touch cruise (polaris)
    Od Quick_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-09-2010, 17:30
  3. HTC touch cruise polaris
    Od DULIBAR v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 13-07-2010, 22:09
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-03-2009, 23:13
  5. Touch Cruise (Polaris) a WM5torage
    Od Vladky_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 13-04-2008, 00:02