Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 11 z 14 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 151 až 165 z 208

Téma: HTC Touch Cruise (Polaris) - nové ROM, flashování atp.

  1. #151
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    8

    Tak pri flashovani ROMky mi to spadlo a do stal jsem se jenom do bootloader režimu a dál mě to nepustí
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #152
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    17

    Tak pri flashovani ROMky mi to spadlo a do stal jsem se jenom do bootloader režimu a dál mě to nepustí R0 syrius nebrat,tedy zatím.


    Do té bych rozhodně nešel...dej si tam R8 a do ní XDA-Team_Manilla2D ,je v ni plno bugu....
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #153
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    15

    Jestli budeš flashovat z R0 Syrius na udk R8, tak nezapomeň přeflashovat i starší Radio, jinak ti bude "umírat" zvuk.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #154
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    8

    Citace Původně odesláno od jirka 3
    Tak pri flashovani ROMky mi to spadlo a do stal jsem se jenom do bootloader režimu a dál mě to nepustí R0 syrius nebrat,tedy zatím.


    Do té bych rozhodně nešel...dej si tam R8 a do ní XDA-Team_Manilla2D ,je v ni plno bugu....
    A co čeština,jak funguje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #155
    Nováček
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    8

    Tak jsem tam naistaloval češtinu, vše fungovalo v pohodě až na jednu věc a to,když mi přišla zpráva a chtěl si ji přečíst,tak jsem měl prázdnej display.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #156
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    34

    ten samej problem jsem mel i ja, a to jsem delal na cistej pristroj..skoda .................co se tyka R0 tak je jeste hodne syrova, ale jak se vychytaji muchy bude to paradni
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #157
    Nováček
    Registrace
    Jun 2008
    Příspěvků
    34
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #158
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    62

    S novou ofiko HTC ROM 6.1 se mi jeví grafika trošinku rychlejší, jinak skoro stejný.
    Potřeboval bych ale poradit:
    - 1. už při otevření SMS zpráv (nově ve vláknech) rušivě vyskakuje přes celou obrazovku klávesnice
    - 2. navíc mi nejde vypnout T9, přesto že jsem ji v nastavení deaktivoval

    Třeba ROM 6.1 pro TyTN od Martina Ráže, hodného hocha (MRHH) tyhle nectnosti vůbec nemá. Díky za případnou snahu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #159

    LST LST je offline
    Nováček
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1

    Na Cruise jsem nainstaloval R1 Syrius, ale nešel reprák a mikrofon, zasekával se foťák a tak jsem dal R8 Diamond. Tady píšete o Manile pro R8, kde se dá stáhnout a co mi to přinese? Dík za info.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #160
    yepe_ce4you
    Guest

    Dobrý den, dotaz k registrům v HTC Polaris. Mám připojeno přes ActiveSync k PC a přes TotalCommander se pokouším v PDA najít registry - ale nadaří se.
    Prosím, kde jsou uloženy a jak lze editovat. Předem děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #161
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Použij TotalComandera pro PocketPC přímo v PDAčku!
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #162
    yepe_ce4you
    Guest

    Asi jsem úplně slepý nebo hledám špatně. Mám spuštěno TotalCommander v PDA, hledám v adresáři Windows.
    Jak se soubor registrů v PDA jmenuje. Předem díky za odpověď
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #163
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Klikni v TC v PDA na "soubor" označený \\ objeví se další 3soubory: ftp, LAN a registry.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #164
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    64

    Zdravím všechny, může mě prosím někdo pomoci s dvěma problémy, po nahrání nové originální WM 6.1 - ROM 3.13....a doinstalování zálohované češtiny WM 6.0- ROM 1.45... mě nefunguje telefon, vůbec nereaguje zelené tlačítko, nejdou kontakty a ani z menu nebo programů nejde telefon pustit. Po odinstalaci CZ vše funguje. Druhý dotaz se týká odinstalace customizace od HTC, jde to nějak odstranit nebo jen vypnout modul do dnes ? Děkuji předem za věechny návrhy a rady
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #165
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Tak původní čeština z WM6 tady nefunguje. To už jsem vyzkoušel. S tím nic neuděláš. A pokud nechceš kustomizaci od HTC, tak po HR když ti napíše, že se za 3s kustomizace spustí, udělej hned softreset a zůstane ti čistý WM.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 11 z 14 PrvníPrvní ... 910111213 ... PosledníPoslední

Podobná témata

  1. HTC Polaris (P3650, Touch Cruise) - čeština, CZ lokalizace
    Od vlastamecar v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 09-03-2012, 08:11
  2. WM 6.x CZ pro HTC touch cruise (polaris)
    Od Quick_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 02-09-2010, 16:30
  3. HTC touch cruise polaris
    Od DULIBAR v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 13-07-2010, 21:09
  4. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-03-2009, 22:13
  5. Touch Cruise (Polaris) a WM5torage
    Od Vladky_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-04-2008, 23:02