Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: ASUS A639 - problém s displayem

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    12

    Chcem sa opytat, ze ci je normalne ze sa mi na a639 pocas prace, hrania hier a uz aj pri prehravani videa cez core player znicoho nic disp. vypne! Reaguje potom len na reset alebo 2x stlacenie zap. Dost ma to stve. HR som uz odkedy to zacalo urobil 3x. Po nainst. softu sktools zacal ten disp. blbnut. Je to otravne. Mam wm6 (ver rom v01.0733.00 csy 0405) uz od zaciatku. Je mozne ze tam je virus alebo daco take? Davat do servisu do blavy sa mi to moc nechce. Som z ke.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Ano, je to normalni chovani. Vas Asus...

    A ted vazne. Normalni to neni. Pokud to dela od instalace sktools, tak bych je zkusil odinstalovat. Pokud to bude stale blbnout, tak HR a pokud to nepomuze, tak sup s tim do servisu.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    2

    ja mam tiez a639 a robi mi presne to iste co tebe od urciteho casu, vypina sa v podstate pri vsetkych aplikaciach. uplne najhorsie je to pri navigacii. pozorovanim som zistil ze ak je na externe napajanie tak sa vypina menej. uz som skusal nastavovat aj napajanie, podsvietenie ale nic nepomohlo, taktiez som odinstaloval vsetky mozne aplikacie a vypina sa stale, este skusim hard reset a dam vediet..
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    5

    Pridavam se, mam tentyz problem. Je to fakt otravny. Vzdy se vypne a kolikrat nejde ani zapnout. Vypozoroval jsem ze kdyz se konecne povede zapnout tak uz mi to potom do doby nez ho vypnu neudela.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    19

    To je asi problém všech Asus A63x, dělá to spínač pod krytem baterie, stačí na ten výstupek dvířek od baterie něco nalepit a je klid... No, asi přátelé z ASUSu ušetřili $ 0,01 za nějaký pitomý spínač a teď mění v záruce boardy všch PDAček...
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    12

    Zaujimave. Vcera sa mi nastastie ani raz nevypol, asi na tom daco bude. Mohol by som poprosit o blizsie info ako to odstranit? Pripadne odkaz kde by bol postup. Staci tam na tie dvierka v mieste, kde sa dotykaju toho spinaca zvnutra vytvorit nejaky "vycnelok" aby ten spinac bol viac stlaceny?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    19

    Přesně tak, je potřeba ten spínač víc stlačit. Stačí na ten výčnělek na dvířkách, co tlačí na ten spínač nalepit třeba kousek tvrdšího papíru. Ale nejlepší řešení je reklamace )
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    2

    diky moc za radu. vyskusam to.. :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    15

    Reklamace je sice řešení, ale ten spínač udělali fakt blbě, takže se občas stane že se po půl roce nebo po roce samovypínání bohužel někdy obnoví. Kdybych mohl tak ten spínač přemostím. Ale asi by se to soudruhům v ASUSu nelíbilo.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    6

    jak je mozne, ze se vypina puze displej, kyz pokud ten kryt oddelam uplne, tak se pda vypne totalne a nabiha jako po soft resetu?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Asus A639 Igo 2008 problem s GPS
    Od Tete v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 26-03-2009, 14:32
  2. Asus A639 -problém s tlačítky
    Od x-internetak v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 25
    Poslední příspěvek: 07-08-2007, 07:50
  3. Asus A639 problém s dobíjením
    Od petanl v sekci Zbývající zařízení Asus
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 25-06-2007, 17:13
  4. Problem s displayem pokud dochazi baterka
    Od cubas_ce4you v sekci Acer
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 28-03-2006, 14:54
  5. Problém s displayem
    Od Šandy_oldd v sekci Acer
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 19-03-2006, 07:02