Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: Microsoft ActiveSync 3.7.1.

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    2

    Microsoft ActiveSync 3.7.1 mozna v cestine

    Viz.: "http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=cs&FamilyID=2eb5bd80-d52c-4560-ae11-da92f2b229fa"
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od melisak
    Microsoft ActiveSync 3.7.1 mozna v cestine

    Viz.: "http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=cs&FamilyID=2eb5bd80-d52c-4560-ae11-da92f2b229fa"
    ... to jsem tedy zvědavý, už soubor stahuju... Obávám se ale, že půjde "jen" o lokalizaci UI a např. chybná konverze dokumentů s CZ diakritikou opravena nebude. Uvidíme ...

    Každopádně ale plus pro MS za dotáhnutí CZ verze až do konce ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    931

    Už mám tento ACTIVESYNC nainstalovaný a opravdu všechno je v ČEŠTINE - Bulid 4034.

    PS: Doporučuji nejdříve předcházející verzi ( anglickou případně slovenskou )odinstalovat, restartovat PC a pak teprve novou verzi ActiveSync nainstalovat.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Guest

    Uz ho mam taky a jede bez problemu aspon zatim
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Dik za info, uz o tom pisu oslavny clanek
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... nová verze AS se mi zatím stále válí na SD kartě mého iPAQu - tj. tam, kam jsem jej dnes ráno stáhl; u svého PC budu až večer ... zkoušel jste již někdo konverzi dokumentů s CZ diakritikou?

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tak co, uz jsi to testnul? V tehle oblasti jses asi osoba nejpovolanejsi
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    ...uz nekdo zkousel kopirovat soubory tam i zpet? Uznavam, ze muj notebook neni uplne stadnardni, ale moc mi to nejde...
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Tak zase ja, po restartu uz to vsechno funguje. jedina drobnost je ta, ze to blbe substituuje fonty, ale po zmene fontu na Tahomu se nasledujici znaky v DOC souboru bez problemu prenesly na Pocket PC.

    Ěščřžýáíéúťď
    ĚŠČŘŽÝÁÍÉÚŤĎ

    Hura
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    Citace Původně odesláno od Pavel Koza
    Tak zase ja, po restartu uz to vsechno funguje. jedina drobnost je ta, ze to blbe substituuje fonty, ale po zmene fontu na Tahomu se nasledujici znaky v DOC souboru bez problemu prenesly na Pocket PC.

    Ěščřžýáíéúťď
    ĚŠČŘŽÝÁÍÉÚŤĎ

    Hura
    ... což o to, z PC na PPC by to ještě šlo ... zkoušel si ale vytvořit dokument na PPC a přenést jej zpět na PC? Já jsem dopadl následovně:

    ešcržýáíéúu
    EŠCRŽÝÁÍÉÚU

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Hmmmm, ja ted podobne (spatne)... Uvidime, az to vyhlasej jako oficialni, tak zacnem MS buzerovat
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Apr 2002
    Příspěvků
    136

    řekl bych klasická MS práce
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Aug 2002
    Příspěvků
    2,193

    ... vypadá to, že MS opravdu přeložil "jen" UI a tudíž problémy s konverzí přetrvávají. Uživatelé LEngu můžou používat AS patch, ale ani ten není bohužel všemocný. Mám vyzkoušeno, že nejspolehlivější způsob jak zachovat diakritiku při kopírování mezi PC a PDA je vytvářet dokument vždy na stolním počítači. Pokud je dokument vytvořen v PDA, tak se diakritika u některých znaků téměř vždy ztratí. Někdy pomůže vypnout konverzi z doc na pwd a naopak ...

    PavelR.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Citace Původně odesláno od Martin Hanzal
    řekl bych klasická MS práce
    Bohuzel souhlas, i kdyz zde bych (prosim, to je pouze ma spekulace) nevinil primo ten tym, co to delal... Pro ne je diakritika stejne vzdalena jako nam cinske znaky. Nevim, proc se tato lokalizace nedelala ve spolupraci s firmami, ktere se na nasem trhu touto problematikou zaobiraji uz hodne let.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    795

    Chybná konverze nastává jen u fontu tahoma, u Verdany CZ se toto neděje.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Problém s Microsoft ActiveSync
    Od Vrzák Michal v sekci Yakumo
    Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 23-11-2007, 20:18
  2. Microsoft ActiveSync 4.2 oficiálně vypuštěn
    Od TheMelin v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 32
    Poslední příspěvek: 14-08-2006, 10:48
  3. MICROSOFT ACTIVESYNC VERSION 4.1
    Od Miloš Strouhal v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 25-09-2005, 21:25
  4. Microsoft Activesync 4 ??
    Od david131 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 19-05-2005, 21:16