Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Nedostatek místa v X500

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    Zdravím všechny a obracím se s žádostí o pomoc.. Jsem čerstvým majitelem E-TENu X500, používám klas. 2Gb kartu a WM6 s iGo 2006. Už podruhé se mi podařilo naplnit vnitřní úložiště PDA téměř beze zbytku, avšak problém tkví v tom, že mě systém žádným způsobem nedovolí smazat jakýkoliv soubor.. Ať už se jedná o instalační .cab nebo mnou vytvořený textový dokument. Nepomáhá ani restart... Jsem zoufalý, nechce se mi hned obnovovat tovární nastavení, protože představa, že opisuju všechny uložené kontakty a sháním znovu všechny programy, je dost tristní (koupil jsem PDA v aukci už nainstalovanými věcmi a cca 5 MB volným místem)
    Poradí mi někdo, prosím?
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    753

    Tak si něco odmaž přes PC.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jun 2007
    Příspěvků
    89

    Otevri IE a v nastaveni smaz cache-delete files. Pak by ti uz meli jit mazat i jine soubory. Mne se tohle taky nekolikrat stalo....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    0

    Děkuji za radu, ale pomohla jen z části... Odmazávání z PC nelze, nejsem schopen (ani podle návodu) sesynchronizovat PDA s desktopem.. Obě zařízení o sobě sice vědí, ale ActivSync nefachá. Ale to sem nepatří. Pomocí historie a cookies v IE jsem uvolnil 2 MB místa, paradoxem zůstává, že ani na internetu jsem dosud nebyl, vše je po bývalém majiteli, ale oprávnění mazat soubory v úložišti nemám pořád, ani po soft resetu...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    1

    A o někom, kdo by zase mně pomohl po hard resetu na tovární nastavení znovu nainstalovat všechen SW náhodou nevíš? Díky,
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    13

    jo sem tu:-) co potrebujes konkretne?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Nedostatek paměti
    Od Vitezslav2_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-09-2008, 08:56
  2. X500 igo nedostatek pameti hlaska po nejake dobe
    Od vosouspadlo_ce4you v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 29-12-2007, 22:55
  3. Nedostatek místa? Zkuste Pretec 12GB CF kartu
    Od beecher v sekci Jaké si vybrat / koupit příslušenství?
    Reakcí: 28
    Poslední příspěvek: 19-12-2005, 09:59
  4. Nedostatek N50 Premium ???
    Od jsv_ce4you v sekci Jak a kde nakupovat?
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 03-08-2005, 12:44
  5. BetaPlayer a nedostatek paměti?
    Od Adam Motvička v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 04-04-2005, 22:22