Cruiser prenos kontaktu z N70
Ahoj vsem uvazuji o nakupu HTC Cruiser a chtel bych se zeptat jak je to s prenosem kontaktu, dají se nejak dostat kontakty z telefonu (N70) do Cruisra ? Nebo to budu muset vse zapsat znova.
Diky za kazdou radu
Diky za kazdou radu
Nokii zesynchronizuješ s Outlookem v PC (pomocí té nokiácké aplikace) a pak z OUtlooku pomocí ActiveSync zase do Cruisera.
Pomoci bluetooth
Pokud se ti nechce provadet postup uvedeny vyse, tak na HTC zapni BT v rezimu viditelny a v N70 oznac vsechny kontakty a do HTC je pres BT posli! Takhle jsem je daval do TyTNa II (Kaisera) a vse OK! V poradku to prenese i kontakty s vice udajema.
Pokud se ti nechce provadet postup uvedeny vyse, tak na HTC zapni BT v rezimu viditelny a v N70 oznac vsechny kontakty a do HTC je pres BT posli! Takhle jsem je daval do TyTNa II (Kaisera) a vse OK! V poradku to prenese i kontakty s vice udajema.
[QUOTE="Zdenek Malinsky"]Nokii zesynchronizuješ s Outlookem v PC (pomocí té nokiácké aplikace) a pak z OUtlooku pomocí ActiveSync zase do Cruisera.[/QUOTE]
Jj ja to taky resil Outlookem, ke Cruisovi je prilozeno CDcko s 60ti denni trial verzi Outlooku, ktera se da bez problemu pouzit na prenos kontaktu z Nokie do HTC, stejne tak prenos pripadnych zaznamu v kalendari.
Jedinej problem na kterej jsem narazil je ze Nokia (nemel jsem Symbian ale Series 40) umi priradit k jednomu kontaktu vice telefonich cisel oznacenych jako mobilni. Coz uz vsak nezvlada outlook ani cruise tudiz cisla se oznacila jako Car phone, pripadne Others.
Jj ja to taky resil Outlookem, ke Cruisovi je prilozeno CDcko s 60ti denni trial verzi Outlooku, ktera se da bez problemu pouzit na prenos kontaktu z Nokie do HTC, stejne tak prenos pripadnych zaznamu v kalendari.
Jedinej problem na kterej jsem narazil je ze Nokia (nemel jsem Symbian ale Series 40) umi priradit k jednomu kontaktu vice telefonich cisel oznacenych jako mobilni. Coz uz vsak nezvlada outlook ani cruise tudiz cisla se oznacila jako Car phone, pripadne Others.
No ja teda kdyz dam na Cruisovi editovat kontakt tak tam mam pouze jednu polozku Mobile tel, pak spousty dalsich jinych typu telefonu jako Work, home atd - ale teda dalsi mobile tam nemam - tak asi delam neco spatne ja.
[QUOTE]Jedinej problem na kterej jsem narazil je ze Nokia (nemel jsem Symbian ale Series 40) umi priradit k jednomu kontaktu vice telefonich cisel oznacenych jako mobilni. Coz uz vsak nezvlada outlook ani cruise tudiz cisla se oznacila jako Car phone, pripadne Others.
[/QUOTE]
Mal som ten istý problém. Kontakty z Nokie E50 som si stiahol do outlooku. Kontakty, ktoré som mal v nokii zaradené ako "work", mi prenieslo ako "ďalšie". No a kontakty "ďalšie" sa mi v Artemisovi nezobrazili. :( Tak som tieto všetky musel manuálne v outlooku preznačiť. :no: :mad:
[/QUOTE]
Mal som ten istý problém. Kontakty z Nokie E50 som si stiahol do outlooku. Kontakty, ktoré som mal v nokii zaradené ako "work", mi prenieslo ako "ďalšie". No a kontakty "ďalšie" sa mi v Artemisovi nezobrazili. :( Tak som tieto všetky musel manuálne v outlooku preznačiť. :no: :mad: