Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Cruiser prenos kontaktu z N70

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    64

    Ahoj vsem uvazuji o nakupu HTC Cruiser a chtel bych se zeptat jak je to s prenosem kontaktu, dají se nejak dostat kontakty z telefonu (N70) do Cruisra ? Nebo to budu muset vse zapsat znova.
    Diky za kazdou radu
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nokii zesynchronizuješ s Outlookem v PC (pomocí té nokiácké aplikace) a pak z OUtlooku pomocí ActiveSync zase do Cruisera.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    32

    Pomoci bluetooth

    Pokud se ti nechce provadet postup uvedeny vyse, tak na HTC zapni BT v rezimu viditelny a v N70 oznac vsechny kontakty a do HTC je pres BT posli! Takhle jsem je daval do TyTNa II (Kaisera) a vse OK! V poradku to prenese i kontakty s vice udajema.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Zdenek Malinsky
    Nokii zesynchronizuješ s Outlookem v PC (pomocí té nokiácké aplikace) a pak z OUtlooku pomocí ActiveSync zase do Cruisera.
    Jj ja to taky resil Outlookem, ke Cruisovi je prilozeno CDcko s 60ti denni trial verzi Outlooku, ktera se da bez problemu pouzit na prenos kontaktu z Nokie do HTC, stejne tak prenos pripadnych zaznamu v kalendari.

    Jedinej problem na kterej jsem narazil je ze Nokia (nemel jsem Symbian ale Series 40) umi priradit k jednomu kontaktu vice telefonich cisel oznacenych jako mobilni. Coz uz vsak nezvlada outlook ani cruise tudiz cisla se oznacila jako Car phone, pripadne Others.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Mar 2007
    Příspěvků
    64

    Diky moc vsem za vycerpavajici odpoved
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    to DD
    Nezvlada? Tak to asi neco delam spatne, ze me to jde.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    No ja teda kdyz dam na Cruisovi editovat kontakt tak tam mam pouze jednu polozku Mobile tel, pak spousty dalsich jinych typu telefonu jako Work, home atd - ale teda dalsi mobile tam nemam - tak asi delam neco spatne ja.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    7

    Jedinej problem na kterej jsem narazil je ze Nokia (nemel jsem Symbian ale Series 40) umi priradit k jednomu kontaktu vice telefonich cisel oznacenych jako mobilni. Coz uz vsak nezvlada outlook ani cruise tudiz cisla se oznacila jako Car phone, pripadne Others.
    Mal som ten istý problém. Kontakty z Nokie E50 som si stiahol do outlooku. Kontakty, ktoré som mal v nokii zaradené ako "work", mi prenieslo ako "ďalšie". No a kontakty "ďalšie" sa mi v Artemisovi nezobrazili. Tak som tieto všetky musel manuálne v outlooku preznačiť. :no:
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. zaloha rom a prenos kontaktu
    Od fonda v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 02-08-2010, 19:20
  2. Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 21-10-2009, 11:44
  3. mio a702 nebo cruiser
    Od luciz v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 28-03-2008, 09:21
  4. ako vypnut HTC Cruiser na noc??
    Od Janikkk v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 20-03-2008, 07:56
  5. Cruiser a RDP
    Od zigzag v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 01-03-2008, 09:29