Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: Puknutá dotyková vrstva + Master reset + align screen

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    10

    Seruste, možno ste vydedukovali, aký mám problém možno nie. Tak už nejakú tú dobu mám puknutú dotykovú vrstvu, ale displej je v poriadku, ale tak na dotyk už nereaguje. Lenže včera sa mi stalo niečo kvôli čomu som musel spraviť Master reset. Tak a teraz prichádza problém. Pri spuštaní chce samozrejme nakalibrovať displej. Nech sa snažím ako snažím preskočiť sa to nedá. Postláčal som už všetko možné, aby som to preskočil ale nič. Dostať sa do menu nedostanem, keď musím kalibrovať. Tak ak ste sa s niečím takýmto stretli alebo máte nejaké riešenie problému budem vďačný. A dotykovú vrstvu si už meniť nejdem tak pokúste sa niečo iné ..ešte dotatok mám MDA VARIO
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Opravte mě, jestli se mýlím, ale kalibraci po HR přeskočit nelze.
    protože po HR se nastavení displeje smaže (jako ostatně všechno), tudíž bys dotykový displej nemohl používat. To, že to chceš používat bezdotykově, to asi inženýry nenapadlo.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Myslim ze sa da preskocit, treba si ale ukuchtit vlastnu ROM. Myslim ze som to videl niekde na xda-developers.com (je to nejake nastavenie v boot.hv/user.hv/default.hv) ale hooodne davno. Dalsia vec ze ako ho xces potom pouzivat? Moj odhad ze to zvladne vytocit hovor..... (vlastne ma tak napadlo existuju "emu." mouse modu-Artemis, aj nejake freewary takze dalo by sa to ovladat joystickom...)
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    0

    Mám stejný problém,dotyková plocha ve středu displeje nereaguje,což mi pro provoz nevadí,teda nevadilo do té doby než jsem dnes flashnul ROM.
    Přes kalibraci displeje (vadná oblast je přesně tam kde mám při kalibraci ťapnout stylusem) se nedostanu ,poťapu na těch 5 bodů a jelikož na ten uprostřed musím ťapnout trochu šejdrem,aby se chytl,tak to asi vyhodnotí jakože jsem neťapal přesně a vrátí se mi to zpátky na začátek kalibrace a tak pořád dokola.
    Poraďte pls co s tím...
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Mar 2008
    Příspěvků
    5

    ahoj mám úplně stejnej problém a už nějakou dobu ho řeším HTC SPV M650 nefunkční dotyková vrstva (neva-perfektní joystick) a nemožnost přeskočit kalibraci displeje stylusem. Hledám kde můžu a nic to je to vážně na vyhození ???

    dík za snahu :?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    224

    A neslo by po HR pripojit PDAcko k PC a prostrednictvim napr. MyMobileru nebo SOTI Pocket Professionalu ho zkalibrovat? Oboje jsou to programy na ovladani PDA z PC, ale nejsem si jistej jestli funguji uz pres kalibraci po HR...
    SOTI se sam nainstaluje po pripojeni do PDAcka a MyMobiler (pokud si dobre pamatuju) tak neinstaluje nic. Za pokus to stoji
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    874

    Striker:MyMobiler wsa instaluje automaticky (ak mas Security off) ale to nepomozze. neda sa nakonfigurovat screen. Jedina moznoznost AFIAK je vlastna ROM so zmenou hive. Lenze si nepamatam kde to je.... Bolo to pisane na xda-deve (aj preskocenie date/time, a podobnych bejkovin...)
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    224

    JJ, uz jsem si vzpomnel - ja mel prasklej display, ale dotykovka byla v pohode. Stejne to ale byla bojovka se trefit
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    0

    na fóru xda-dev... jsem našel toto:
    aefelix
    11-10-2006, 02:54 PM
    Hi, from another forum, it only help to bypass the alignement loop:


    "here you go theses are simple steps to bypass the touchscreen alignment.

    Install you activesyn blah blah blah when it finds it go on my computer and go into your PDA device

    go to windows startup and delete the Welcome file

    after that give your PPC a soft reset and BAM u by passed the screen now get a free desktop program liek pocket controller from the internet it will automatically install on your pda and BAM you can control your pda add music and whatever

    but now if you want to click stuff on the road get pen irazu just search on google and send it to your PDA then go to file explorer and double click it and you got a cute little mouse program that you can use like a stylus"

    also try this little soft:

    http://www.codefactory.es/downloads/mobile_speak_pocket/release/MSP_RemoteAlignment.zip

    Hope it helps.

    MaX
    Jestli jsem to dobře pochopil,tak bych měl v PDA smazat ve složce "\Windows\Po spuštění" (české WIN) soubor Vítejte.Do PDA se sice pomocí Activesync a průzkumníka dostanu,ale ten soubor mi smazat nejde - přístup odepřen.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10

    DD_ DD_ je offline
    Nováček
    Registrace
    Jul 2010
    Příspěvků
    0

    Hm v podstate jsi to pochopil asi spravne. Zkousel jsi ten MSP_RemoteAlignment - ten by to vice mene mel udelat za tebe asi tuto operaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jun 2005
    Příspěvků
    39

    pánové sice se dostanete vymazáním velcome přes kalibraci ale stejně vám nezbyde než vyměnit dotykovku.na ebayi ji seženete za 200-300 akorát výměna je dupačka.jsou tam všechny typy jen zatím na kaisra ne-jedině celé lcd.pokud jste z ostravy tak se můžem domluvit.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    0

    Program remotealignment je řešení.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Dec 2007
    Příspěvků
    17

    no a ted prichazy novej ořišek mám v pohode dotikovou vrstvu i displei ale ta masinka nechce prejit prez kalibraci musel sem provest comp reset a ted se nemohu prez kalibraci dostat pripada mi to jako by si to semnou chtelo hrat dokola porad jedno a totez ikdyz to udelam po 100 porad se to vrati zas na zacatek co mam delat a to je to v pohode jen to po me chce znovu a znovu
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    0

    Jestli jsem to pochopil správně,tak po poťapání těch pěti bodů se to vrátí na začátek ťapání?

    Tak to jsi neťapal přesně,pokud to neodťapeš přesně do těch bodů,tak tě to hodí na začátek.
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Aug 2006
    Příspěvků
    186

    Mam rovnaky problem.Telefon jede v pohode len mi pukla dotykova vrstva a tym padom neprjdem po Hard Resete nikam.
    Takze stojim.O oprave rozmyslam no nie su peniazky.V pode som ho ovladal cez mys.Je to HTC Artemis cize je tam mys.Keby sami spojazdnil bol by som Happy.Len tak kalibracia ma brzdi.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. P750 a dotyková vrstva LCD
    Od Hunter_ce4you v sekci P7xx
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 05-07-2009, 11:32
  2. Po Hard Reset bez Align screen n50
    Od patronek v sekci Acer
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 20-09-2006, 13:42
  3. Dotyková vrstva vs. folie
    Od valep v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 18-05-2006, 12:00
  4. Poskozena dotykova vrstva ?
    Od MuaDib v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 23-01-2006, 16:30
  5. Dotyková vrstva na MDA II
    Od pdq v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-11-2004, 09:21