Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Internet přes BT z PC

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    5

    Zdravim všechny, nevíte někdo jak nastavit v Pocketu internet z kompu přes Bluetooth? Šlo by to třeba přes BT lan? Obě zařízení tento režim podporují, ale nějak nevim jak nastavit ten net. HELP!

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    13

    Slo by to.

    V nastaveni pripojeni Pocketu si nastavis sitovou kartu BT, IP a tak.
    V BT manageru si vytvoris pripojeni BT network.
    Na PC si u BT network nastavis IP.
    A pak uz se jen poohledni po nejake winproxy ci winroute, ktera bude smerovat komunikaci ze site BT do normalni site, kam je pripojen notebook.

    Nakonec, stahni si ze stranek http://www.cybex.cz/Produkt.aspx?Shortcut=ASU-V7001030&Type=F&PrmaId=1959
    cesky navod k MyPal a tam najdes jak nastavit sitovou kartu.



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    5

    Tak se mi to pořád nepodařilo rozchodit.

    Jde mi internet přes mobil, jde mi internet z kompu přes USB, ale přes ten BT to pořád nemůžu rozchodit.

    Spojim se s kompem do síťě, ale nedaří se přesměrovat ten internet do BT sítě. Mam W-XP a tam by mělo fungovat to přemostění ale ono ne-e.

    Ale nevzdám to!!!

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    13

    Ve vlastnostech inetoveho pripojeni v kompu staci povolit "Share connection" nebo tak nejak ve prospech BT pripojeni. To je vse. Delal jsem to vcera a no problemo...

    Neni k tomu potreba nastavovat bridge nebo instalovat nejaky proxy...

  5. #5
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Ted jsem prave pro svuj novy clanek zkousel pripojeni pres BT ActiveSync a bez problemu. Nebo je podminkou to udelat BEZ ActiveSyncu?

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    5

    To je sice fajn, ale má to jeden háček!

    Máme v práci síť s ADSL a všechny kompy mají statickou IP. Server má klasicky 192.168.0.1 a to je právě ta adresa, kterou komp automaticky přiřadí adaptéru při sdílení internetu a tím dojde k odpojení od sítě, náhlásí chybu při sdílení a vše se vrátí do původního stavu.

    Co dál?

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    5

    Tak ActiveSync přes BT jsem ještě nezkusil. Zkusím a uvidím!



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    13

    Pres ActiveSync zapojene BT nemam. Mam to zapojene jako sitove pripojeni.

    Je pravda, ze se automaticky nastavi 192.168.0.1. U me to s nicim nekolidovalo, takze jsem to ani nezkousel zmenit. Vyzkousene to nemam, ale to by snad zmenit melo jit...

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2004
    Příspěvků
    5

    Tak už mi to konečně šlape.
    Ta varianta s BT ActiveSync mě vůbec nenapadla. Funguje výborně!

    Díky!

Podobná témata

  1. Internet přes AS
    Od zdenpok v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 23-04-2009, 20:30
  2. Internet přes ActiveSync
    Od Filip Veškrna_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-08-2007, 20:43
  3. Jak Z PDA na internet přes USB kabel?
    Od Jonage v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 20-07-2006, 23:24
  4. internet přes pda
    Od -Ptr->HX4700 v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 10
    Poslední příspěvek: 26-08-2005, 15:45
  5. Internet přes BT
    Od libor_m v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-05-2005, 13:14