Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 8 z 8

Téma: Zatváranie aplikácií pomocou HW tlačidla OK/Close

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Ikeď existujú aplikácie na zatváranie aplikácií (rôzni task manageri, SPB Pocket Plus, ...), ešte som nenašiel aplikáciu, ktorá by umožnila zatvárať aplikácie pomocou HW tlačidla OK/Close.

    Prosím o info, ak niekto o nejakej takejto aplikácii vie. Ďakujem.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    http://www.pocketpc.cz/appdetail.php?id=1338
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Tak zrovna zmiňovaný SPB Pockt Plus to umí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Práveže mám skúsenosť, že nie.

    Postup:

    V SPB Pocket Plus v sekcii Close Button zapnem túto funkcionalitu, nastavím "On Tap" na "Close". Nastavím výnimky - programy, ktoré chcem takto iba minimalizovať.
    OK/X button potom funguje v poriadku.

    Ale keď stlačím HW button OK/Close, aplikáciu iba minimalizuje. Môžem síce priradiť tlačidlu funkciu "Close" - cez nejaký mapovač HW kláves, ale potom zase všetko rovno zatvára a ignoruje nastavené výnimky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Jason
    http://www.pocketpc.cz/appdetail.php?id=1338
    No toto zase zatvára všetko spustené bez výnimky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    261

    Ano ta zavře vše. Špatně jsem to pochopil, že chceš zavřít jen jednu aplikaci.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    tMan - tam to jde namapovat na hw button.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    0

    Asi ide, ale nie na OK. A tam mi to práve logicky sedí.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 12-02-2009, 14:18
  2. Tlačidlá
    Od Dafko v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 27-11-2007, 20:31
  3. Hardwarové tlačidlá Kontakty A Pošta
    Od alco v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 15-02-2007, 00:06