Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Sunnysoft IW Pro 9.5. a HTC Touch Cruise s WM 6.0 - doplňování slov

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    35

    Jsem novým uživatelem HTC Touch Cruise po dlouholetém užívání MDA Compact. Nechodí mi správně doplňování slov. Po výběru z menu nabídnutých slov se mi na displeji zobrazí pouze zatím nenapsaná část slova a po ukončení slova např mezerou se mi zobrazi část již napsaná. Jsou tedy obě části v opačném pořadí. Kolega ve firmě má ten samý problém. Můžete prosím poradit ? ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Nov 2003
    Příspěvků
    391

    Tak to by mne také zajímalo, měl jsem ten samý problém. Teď mám doplňování vypnutý a přesto doplňuje a navíc správně. Sem z tý lokalizace trochu vyjevenej. Navíc mi občas u klávesnice píše cosi o vypršení demoverze a klávenice nefunguje. Pomůže až softreset. Takže taky předem děkuji za rady.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    35

    To strojvudce: díky, ale nefunguje. resp. po vypnutí doplňování slov se slova skutečně nedoplňují. Vypnul jsem i lokalizaci, ale i to nepomohlo. Prosím o radu někoho ze Sunnysoftu, takových uživatelů musí být více s tímto problémem jen proto, že v naší firmě jsme 2 ze 2 majitelů HTC Touch Cruise.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Feb 2006
    Příspěvků
    7

    Dobrý den,

    jedná se o případ, kdy se kombinují dvě metody napovídání slov. XT9 napovídání a Sunnysoft InterWrite napovídání slov. Řešení je následující:
    - zvolte metodu zadávání Touch Keyboard. Zde je nutné vypnout napovídání XT9(tlačítko vlevo dole na klávesnici);
    - poté přepněte zadávání na např. CS(qwertz);
    - zadejte počáteční písmena požadovaného slova a doplňte pomocí nabízeného výběru slov InterWrite;
    -nyní se již doplní zbývající část slova korektně;
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    35

    Děkuji za vysvětlení a vyřešení. Vše funguje nyní korektně. Z vysvětlení vyplývá, že nelze kombinovat XT9 s napovídáním slov. Jelikož na mém bývalém MDA Compactu XT9 nebylo, budu nyní vážit, jaká varianta je výhodnější. S Interwrite pracuji velice často a jsem tedy rád, že úroveň tohoto SW od Sunnysoftu se neustále zvyšuje.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2002
    Příspěvků
    226

    a jak vypnu napovidani uplne? Sunnysoft InterWrite napovídání se mi asi vypnout povedlo, ale to XT9 se mi po chvilce zase samo zapne?!

    nakonec sem si pomocí TC našel v registrech položku XT9, hodnotu 1 změnil na 0 a zdá se že to pomohlo
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 15-11-2008, 18:57
  2. České doplňování slov v nečeských ROM
    Od Onygzz v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 22-09-2008, 16:07
  3. Language Extender a automatické doplňování slov
    Od PavelR. v sekci Oznámení a tiskové zprávy
    Reakcí: 159
    Poslední příspěvek: 29-04-2005, 17:12