Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 16

Téma: 16gb sdhc dilema

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Tak co lidi. Uvažujete někdo o 16Gb SDHC kartě? Ja to vidim realně až cena klesne pod 1000Kč. Zatím jsem nejlevnější na našem trhu viděl od A-DATA za necelých 1400Kč s DPH.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    73

    co bys chtěl,1400 je krásná cena.
    Už sem se na to myslim ptal,ale šlo by to na R64?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od Daweus
    co bys chtěl,1400 je krásná cena.
    Už sem se na to myslim ptal,ale šlo by to na R64?
    Rozdíl mezi WM5 a 6 není až tak velký, jak se zdá. Jak už jsem tady někde psal, nejde o systém, ale o ovladače.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    73

    a ty ovladače vezmu kde?
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    49

    No nevim mam tam zatim dvougigovku z fotáku a podle toho jak zejtra obstojí a701 s redukcí a 3.5 sluchátkama tak jestli dobře udělam si z něj mptrojkoipod a tu 16GB pořídim jestli ji teda někdo rozjel
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    154

    Redukci na 3.5mm pouzivam,ale ted mam WM bez voicedialu,jinak musim nejdriv nahodit prehravac a pak pripojit sluchatka,aby mi do toho nevyskocil(voicedial).
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Občasný diskutér
    Registrace
    Aug 2007
    Příspěvků
    49

    teda jako hudební přehrávač se a701 moc nevytáh :XX

    tak změna připojil sem koss porta pro a hudební kvalita mě až překvapila hraje to suprově
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    73

    Citace Původně odesláno od Vilma
    Redukci na 3.5mm pouzivam,ale ted mam WM bez voicedialu,jinak musim nejdriv nahodit prehravac a pak pripojit sluchatka,aby mi do toho nevyskocil(voicedial).
    to je jako to tvoje WM6 přímo bez VoiceDial?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    154

    Jo,maj to vykuchany,aspon na me po pripojeni neorigo sluchatek nic nevyskakuje.(WM 6.1Swtos R11)to taky nemaj.Na vylepseni zvuku progr. WOW,prehravac Winampaq a TCPMP.Akorat by Mio mohlo mit silnejsi vystup,v tom rachotu v praci je slabsi nez Mptroják.
    Ad 16gbsdhc:
    Radsi si pockam a priplatim nakou rychlejsi nez cl.6
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    46

    Citace Původně odesláno od Vilma
    Redukci na 3.5mm pouzivam,ale ted mam WM bez voicedialu,jinak musim nejdriv nahodit prehravac a pak pripojit sluchatka,aby mi do toho nevyskocil(voicedial).
    To dělá při použití nesprávné redukce. Mio používá 4.pólovej jack a běžně nabízené redukce jsou trojpólové a zkratují ty poslední 2 póly čímž simulují stisknutí tlačítka na originálním HF. Takhle vypadá ta správná:

    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    73

    a taky je pěkně drahá
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Jul 2006
    Příspěvků
    46

    139,- Kč ti přijde jako drahé ? Já bych to za ty peníze pájet nechtěl.

    http://www.korunni19.cz/product.php?id=4512
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    73

    tak to sorry,já sem to viděl za 300 kč
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2006
    Příspěvků
    73

    Citace Původně odesláno od Vilma
    Redukci na 3.5mm pouzivam,ale ted mam WM bez voicedialu,jinak musim nejdriv nahodit prehravac a pak pripojit sluchatka,aby mi do toho nevyskocil(voicedial).
    a nebo jak psal Falty na jednom foru: "Jednou z možností je změnit hodnotu v registrech na "FAKE" a to tenhle klíč "HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\OEM\VoiceCommand" a tam hodnotu "windows\SDDialer.exe" třeba na "windows\SDDialer.exa" - a nemusí se kupovat žádná redukce
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    154

    Ja teda nevim,na co mi ta 4polova redukce bude.1-nemam voice dial
    2-vim jak to oblbnout.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. 16GB SDHC A-Data v Qteku 9000 - pojede?
    Od CoffeeMaker_ce4you v sekci + Soubory & Paměťová média
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-03-2008, 16:18
  2. 4gb sdhc dilema
    Od kid_rock v sekci Mio
    Reakcí: 70
    Poslední příspěvek: 17-03-2008, 11:57
  3. dilema pri flashovani rom
    Od robebtino v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-05-2007, 05:31
  4. Dilema
    Od dIs v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 28-04-2004, 12:10